بولتن نیوز: گویا ماجرای بیانیه نویسیهای سران فتنه تمامی ندارد. البته چارهی دیگری هم ندارند. سران فتنه مجبورند برای آنکه نشان دهند هنوز نفس میکشند و رهبری سبزها را بر عهده دارند هر از چند گاهی بیانیه بدهند و خودشان با خودشان مصاحبه کنند و آن وقت خودشان هم منتشر کنند.
موضوع بیانیههای این حضرات هم آنقدر خستهکننده و تکراری شده که اصلا ارزش وقت گذاشتن را هم ندارد. این وضعیت تا جایی پیش رفته که حتی رسانه های غربی و هواداران کروبی و موسوی نیزدر سایتها و فضای سایبر و شبکه های ماهواره ای، آنها را به سخره گرفتهاند و معتقدند که موسوی و کروبی به عنوان رهبران جنبش سبز، به جای عمل گرایی و مذاکره سیاسی و تعیین خط مشی راهگشا، تنها به بیانیه دادن دل خوش کرده اند.
هر چند آنها کلی ذوق میکنند که نوشتهها و بیانیههایشان را نقل کرده و نقد کنند. و شاید بهترین کار این باشد که هیچ سایت و خبرگزاری به اعمال آنها واکنش نشان ندهد.
اما موضوع جالبی که در این بیانیه ها به چشم میخورد چرخش نه 180 درجهای که 360 درجهای این فتنهگران است. در حالیکه موسوی و کروبی چند روز پیش به بهانهی حمایت از قیام مردم مصر و تونس درخواست مجوز از وزارت کشور کردند و از این طریق میخواستند خود را مثلا قانونگرا و عمل خود را یک عمل در چارچوب قانون کشور نشان دهند، در این بیانیه بار دیگر بر طبل ادعاهای پوچ و بیاساس خود نواخته و به همان سبک و سیاق سخن گفتند. البته این امر هم از عنایات خداوندی بود که خیلی زود باعث شد ماهیت هدف پلید و شومشان را از برگزاری این راهپیمایی نشان بدهند.
اگر واقعا به زعم فتنهگران این دولت یک دولت کودتاگر و غیر قانونی است، پس چرا برای انجام راهپیمایی درخواست مجوز کردهاند؟ اگر واقعا ادعایی دارند که اکثریت جامعه با آنها است چرا در روزهای معمولی در صحنه حضور ندارند؟ اگر حرف حسابی دارند چرا بعد از یک سال و نیم باز هم حرف های تکراری را به بهانه 22 بهمن و مردم مصر و تونس تکرار می کنند؟ چگونه است که بعد از یک سال و نیم نه تنها نتوانسته اند تعداد هواداران خود را افزایش دهند که اکثر قریب به اتفاق آنها ریزش کرده و از کشور گریخته اند.
پیشتر هم بولتن نیوز، در مطلبی هدف از این نامهنگاری سران فتنه را عنوان کرد و نوشتیم که این اقدام فتنه گران که حال دیگر تبدیل به مرده های سیاسی شده اند تیری بود در سیاهی که از دو حال خارج نبود:
یا این که وزارت کشور با درخواست مجوز فتنه گران موافقت می کرد و اجازه راهپیمایی به آنها را می داد. این فرض اگر چه محال است اما در صورت اتفاق، فتنه گران از این مجوز در جهت رسیدن به اهداف پلید خود که در طول یک ساله اخیر دائما بر آن اصرار داشته اند، استفاده می کردند. جالبی ماجرا در این است که حتی به این موضوع به صراحت در سایت های وابسته به خود اشاره کرده اند و نوشته اند که هدف راهپیمایی روز 25 بهمن، مقابله با جمهوری اسلامی و براندازی دولت کودتاگر است!
و یا این که وزارت کشور با این درخواست مخالفت خواهد کرد. که در این صورت آنها می توانند به هواداران اندک خود چنین بقبولانند که ما هم چنان در صحنه هستیم اما شرایط مهیا نبوده است. و از طرف دیگر از این موضوع در جهت تخریب دوباره جمهوری اسلامی استفاده خواهند کرد و باز هم حرف های پیشین خود را تکرار می کنند که جمهوری اسلامی، دولتی است غیر دموکراتیک که حتی اجازه راهپیمایی به نفع مسلمانان مصر و تونس را هم نمی دهد!
در حالی که اگر وافعا این فتنهگران، دلسوز مردم تونس و مصر هستند می توانند همراه با طیفهای گسترده مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن حاضر شوند و هم سالگرد پیروزی انقلاب را با مردم باشند و هم از دستاوردهای انقلاب برای دفاع از مردم تونس و مصر بهره ببرند. آیا موسوی و کروبی در توهم عمیق و خوابی که از شب انتخابات تا کنون در آن فرو رفته اند خود را دولت مردم و رئیس جمهور می دانند؟
البته فتنهگران پا را از این هم فراتر گذاشته و علنا به این موضوع اشاره کردهاند که هدف آنان نه دفاع از مردم مصر و تونس که براندازی جمهوری اسلامی است! (زهی خیال باطل) امروز نیز در سایتهای خود چنین نوشتند که چه مجوز داشته باشیم چه نداشته باشیم باید راهپیمایی کنیم! آنها به طور کاملا علنی و شفاف و با صراحت کامل به تمامی اعمال غیر قانونی و آشوبطلبانهی خود اشاره کرده و نوشتند:
«ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیر ما به انفسهم
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نخواهد داد مگر آنها خودشان را تغییر دهند. (دقت کنید که این ابوجهلها حتی بلد نبودند آیه فوق را درست نوشته و ترجمه کنند!)
در تمامی لحظاتی که فریاد زدیم، مجوز نداشتیم.
در تمامی لحظاتی که شبانه سی دی ها را پخش کردیم، مجوز نداشتیم.
در تمامی لحظاتی که شبانه شعار نویسی کردیم، مجوز نداشتیم.
در تمامی لحظات روز قدس که با دهان روزه فریاد برآوردیم، مجوز نداشتیم.
در تمامی لحظات 13 آبان که حضور داشنیم، مجوز نداشتیم.
در تمامی لحظات ظهر عاشورا که حماسه ی عاشورای سبز را خلق کردیم، مجوز نداشتیم.
ما برای ماندن و حرکت نیازی به مجوز نداریم.»
از سویی دیگر سران فتنه در این بیانیه در حالی دم از مردم و رأی آنها و احترام به قانون و التزام به آرمانهای انقلاب اسلامی میزنند که خود و هواداران قلیل شان، اندک وقعی به این مسائل ننهادند و اتفاقا بیشترین هجمهی خود را به سوی همین موضوعات روانه ساختند.
فتنهگران به راحتی رأی 40 میلیونی به نظام جمهوری اسلامی و رأی 26 میلیونی به رئیسجمهور منتخب را نادیده گرفتند و با ادعای واهی تقلب در انتخابات، شیرینی و حلاوت این حماسهی بزرگ را به کام مردم ایران تلخ کردند. آیا این «مردم» که از آن دم مینند تنها خلاصه میشود به طرفداران محدود و معدود سبز؟ آیا مابقی مردم بزرگ ایران، جزو «مردم» محسوب نمیشوند؟
احترام به قانون به چه معنا است؟ آیا معنای احترام به قانون و در چارچوب آن عمل کردن این است که در انتخابات شرکت کنند و همهی قواعد آن را بپذیرند اما زمانی که در انتخابات شکست خوردند مانند کودکان و خردسالان، «جر زنی» کرده و به زیر همهی قوانین و قواعد بزنند؟ آیا قانون تا آنجایی خوب است که باعث دوام خود و طرفدارانشان بشود؟
همچنین فتنهگران در حالی دم از انقلاب و آرمانهای آن میزنند که در همین مدت زمان یک ساله، مهمترین و اصلیترین آرمانهای انقلاب توسط هوادارانشان زیر سؤال رفت و آنها هیچ واکنشی از خود نشان ندادند؟ تبدیل شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» به جمهوری ایرانی، سر دادن شعار «نه غزه نه لبنان جان فدای ایران»، تغییر شعار همیشگی روز دانشجو یعنی «مرگ بر آمریکا» به شعارهای فرعی، پاره کردن عکس امام، حمله به دستجات عزاداران حسینی و... همه و همه گوشههای کوچکی از اقدامات این فتنهگران است که در تضاد کامل با آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
اصلا چگونه میتوان از آرمانهای انقلاب دم زد اما میلیونها دلار از دشمنان قسمخوردهی داخلی و خارجی ایران و آن هم در جهت براندازی این انقلاب کمک گرفت؟ چرا همهی سلطنتطلبان و منافقان و استعمارگران دنیا از این جریان حمایت کرده و سران آن را زیر چتر حمایت خود گرفتهاند؟ آیا میتوان معتقد به آرمانهای انقلاب بود و دست دوستی با این گروهها داد؟
این حضرات که خود را رهبران جنبش سبز می نامند حتی به مهمترین روز تاریخ معاصر ایران یعنی یومالله 22 بهمن نیز اهمیتی ندادند. که اگر واقعا نیتشان دفاع از قیام مردم مصر و تونس بود و التزام به آرمانهای انقلاب اسلامی داشتند میبایست با تمام توان خود در هر چه با شکوه برگزار کردن راهپیمایی 22 بهمن کمک میکردند نه اینکه تاریخ راهپیمایی خود را در روز دیگری قرار دهند.
به هر حال این جریان چه بخواهد و چه نخواهد تبدیل به مردگان متحرک شده است که در آیندهای نه چندان دور برای همیشه به گورستان تاریخ سپرده خواهد شد.
کلمات کلیدی:
فراخوان سراسری امت حزب الله برای راهپیمایی 22 بهمن 89
وعده ماه یوم الله 22 بهمن ماه در خیابانهای سراسر کشور خامنه ای کوثر است ، دشمن او ابتر است
آمریکا آمریکا ؛ مرگ به نیرنگ تو خون جوانان ما ؛ می چکد از چنگ تو علمدار ولایت / بسیجیان فدایت حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن مهدی بیا آماده ظهوریم / از شط خون آماده عبوریم تا وقتی زنده هستم / یاور رهبر هستم
کلمات کلیدی:
نقش موسوی در نوشاندن جام زهر به امام (ره)
کلمات کلیدی:
پس از آن که دو تن از سران داخلی فتنه تصویر نامه درخواست مجوز برای راهپیمایی روز 22 بهمن خطاب به وزیر کشور را در سایت های رسمی خود منتشر کردند، اختلاف شدیدی در مورد این اقدام در لایه دوم فتنه گران ایجاد شده است.
به گزارش رجانیوز، بر این اساس، در جلسهای با یادآوری اینکه پیشنهاد نامه به وزیر کشور از سوی کروبی مطرح شده، از اینکه پس از 20 ماه از مطالبات حداکثری خود به جایی رسیدهاند که برای حضور خیابانی باید از مقام دولتی که مدعی نامشروع بودن آن هستند، درخواست مجوز کنند، بهشدت اظهار گلایه کردهاند.
این افراد اظهارنظر کردهاند که پیشنهاد کروبی که در جلسه مشترک با موسوی مورد موافقت قرار گرفته، ناشیانه بوده و عملاًبه معنای بهرسمیت شناختن دولت است.
در عین حال، یکی از افراد نزدیک به کروبی حاضر در این جلسه با بیان اینکه این درخواست در چارچوب یک سناریو مطرح شده و مصرف داخلی ندارد، بنابراین، نباید بر روی درخواست مجوز در رسانههای فارسیزبان برجستهسازی شود، افزوده است: در رسانههای فارسیزبان باید این درخواست معادل فراخوان موسوی و کروبی برای روز 25 بهمن عنوان شود اما در رسانههای غیرفارسی باید بر این نکته تمرکز شود که معترضان در ایران از دولت درخواست مجوز کردهاند که نشاندهنده قانونگرایی آنها است.
وی ادامه داده است: با توجه به اینکه دولت برای این راهپیمایی مجوز صادر نمیکند، با توجه به شرایط مصر دقیقاًامکان مشابهسازی بهوجود میآید. همچنین در صورتی که حضور افراد در این تجمع علیرغم صدور مجوز، مسئولیت حقوقی آن متوجه موسوی و کروبی نخواهد بود، چرا که آنها پیش از این در فراخوان خود، قید "در صورت صدور مجوز" را ذکر کردهاند.
با این حال، برخی از افراد حاضر در این جلسه، باز هم بر انتقاد خود پافشاری کرده و ضمن گلایه از اینکه موسوی نباید این پیشنهاد را میپذیرفت، افزودهاند: ما باید در همان روز 22 بهمن از مسیرهای خاصی فراخوان میدادیم چرا که در حال حاضر حاکمیت میتواند ادعای خود را مبنی بر جدایی کامل دوگانهای که از "مردم- فتنه" ساخته به راحتی تأیید کند و در عین حال، بهدلیل تجربه ناموفق فراخوانهای قبلی بهویژه در 22 خرداد، چنانچه از این پیشنهاد نیز استقبال نشود، تبعات منفی آن از جمله ادعای میرایی جنبش سبز تثبیت میشود، در حالی که حضور بدنه سبز در روز 22 بهمن حتی اگر حداقلی بود، بهدلیل جمعیت زیاد شرکتکنندگان، به چشم نمیآمد و حاکمیت نیز توان برخورد یکپارچه را نداشت.
در مقابل این اظهارنظر، برخی گفتهاند ضرر حضور در روز 22 بهمن این است که ممکن است درگیریها مردمی شود و تقابل میان مردم- حکومت از دل آن بیرون نیاید، با این حال، برای روز 25 بهمن باید به هواداران اطمینان داد که با خیال راحت به خیابانها بیایند و ترس از بازداشت نداشته باشند.
به گزارش رجانیوز، در اینکه آیا این رفتار فتنهگرانه، ناشی از تراوشات ذهنی فتنهگران در داخل است یا دیکته شده از آن طرف مرزهاست، نظرات متفاوتی وجود دارد اما با توجه به شرایط حساس منطقه آنچه که مسلم است، نیاز کشورهای سلطهگر غربی به ویژه صهیونیستها برای انحراف افکار عمومی به بروز اینگونه رفتارهای انحرافی است.
نکته قابل توجه دیگر اینکه، تمام فتنهگریهای این جریان در 20 ماه گذشته بر مبنای دروغ بزرگ تقلب در انتخابات و نامشروع جلوه دادن دولت برآمده از آرای عمومی بود و اکنون، درخواست مجوز از وزارت کشور همین دولت، اختلافهای زیادی در لایههای بعدی جریان فتنه ایجاد کرده است.
آیا این رفتار منافقانه نیست؟ بنابر این اگر دولت را قانونی میدانند باید خود را آماده برای مجازات کنند، اما اگر دولت را غیرقانونی میدانند، چرا از وزارت کشور این دولت درخواست مجوز میکنند؟
اگر چه چنین رفتارهایی، جنب و جوش مشخص محتضر برای نشان دادن آخرین علائم حیاتی خود را تداعی کرده و خود این فتنهگران نیز به خوبی میدانند که صدایشان در جامعه طنین ندارد، اما اگر واقعاً اینها قصد فتنهگری ندارند، چرا با سیل خروشان مردم انقلابی ایران در جمعه گذشته در اعلام حمایت از انقلاب مردم مصر همراه نشدند و یا خود را در صفوف فشرده مردم مومن در روز 22 بهمن قرار نمیدهند.
آمریکاییها و به ویژه صهیونیستها برای خاموش کردن شعلههای برافروخته از خشم مردم مصر علیه دیکتاتور حاکم بر این کشور، درصدد بهکارگیری ترفندهای گوناگونی هستند و به طور شفاف نیز در این میدان وارد شدهاند و با توجه به حمایت مشترک امریکا از جریان فتنه و مبارک، بهنظر میرسد هیچ هدفگذاری غیر از نجات مبارک برای این فاز جدید فتنهگری و خارج کردن قاهره از مرکز توجه افکار عمومی دنیا نشده است.
کلمات کلیدی:
یک عضو بنیاد باران که سال گذشته در یک باند دستگیر و در دادگاه ویژه روحانیت به صد ضربه شلاق، خلع لباس و تبعید محکوم شده بود، مجددا دستگیر شد.
به گزارش رجانیوز، "م- الف" که از اعضای فعال فتنه در قم و عضو بنیاد باران است و به همراه داوود فیرحی، مسعود ادیب، ضیا مرتضوی و برخی عناصر فتنهگر فعالیت های زیادی به نفع جریان فتنه داشت، سال گذشته در پی دستگیری یک باند بازداشت شده بود.
وی که در روز عاشورای سال گذشته جزو اغتشاشگران بود، فعالیتهای زیادی علیه نظام و به نفع مخالفین داشت که از آن جمله میتوان به امضای نامه 380 نفره در حمایت از منتظری، نامه علیه رئیس جمهور و جلسات متعدد با فتنه گران نام برد.
وی علیرغم خلع لباس و تبعید با شکستن حکم قضایی به فعالیت های خود ادامه داد که بهتازگی به دستور مقامات قضایی بازداشت شد.
از مهمترین فعالیت های این فرد، تلاش بهمنظور هماهنگ کردن دیدار برخی طلاب با آقای هاشمی، موسوی و خاتمی بود که عکسهای وی در این جلسات نیز موجود است.
کلمات کلیدی:
2 عکس گرفته شده از یک نمای مشترک از پل کالج تهران نشان دهنده حضور پرشور مردم انقلاب اسلامی ایران طی سالهای گذشته دارد.
به گزارش فارس، "حمایت مردمی " یکی از شاخصههای ویژه جمهوری اسلامی ایران بوده است که در دهه 50 زمینهساز پیروزی انقلاب شده و در تمام سالهای بعد نیز تداوم داشته است.
در این راستا تماشای تصاویر حضور خودجوش و بینظیر مردم در حمایت از نظام اسلامی و پیروی از ولی فقیه و رهبر انقلاب در گذر سالهای مختلف جذابیت خاص خود را دارد؛ یکی از همین تصاویر جالب توجه، مقایسه عکسی از حضور مردم در پل کالج، واقع در خیابان انقلاب در روزهای پیروزی انقلاب، با تصویری مشابه از همین نقطه از خیابان انقلاب در راهپیمایی روز 9 دی 88 مردم است که نشان از تداوم ایستادگی و پایداری مردم با بصیرت و اعتقاد آنها به آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی است.
کلمات کلیدی:
این تحقیق که برای دستگاه دیپلماسی آمریکا صورت گرفته است، میافزاید که بیش از 90 درصد مردم ایران سران فتنه را نه تنها منحرف بلکه مستوجب مجازات میدانند و معتقدند که دستگاه قضایی باید با محاکمه این افراد، به جرم آنها رسیدگی کند.
از سویی دیگر گویا این حضرات از یاد برده اند که با افتضاحاتی که در طول سال جاری به بار آورده اند دیگر حتی طرفداران اندک خود را از دست داده و تنها تبدیل به یک «جنبش اینترنتی» شده اند که کارشان شده در سایت ها و وبلاگ ها پرسه زدن و علیه جمهوری اسلامی شعار دادن.
توهم بیشمار بود در فضای اینترنتی از سوی سبزها در حالی صورت می گیرد که در دنیای مجاز هر فرد می تواند با ده ها اسم مختلف فعالیت کند. همین امر باعث شده که سران فتنه هم گول آمار و ارقام سایبری را بخورند اما در مقام عمل و دنیای واقع، در مقابل تعداد اندک هواداران خود فرار را بر قرار ترجیح دهند.
به موضوعات بالا اضافه کنید این مسأله را که اکثر قریب به اتفاق مدیران و کاربران این سایت های ضد انقلاب اصلا در ایران نیستند و هیچ خبری از دنیای کنونی ایران ندارند.
این موضوع حتی در نوشته های این سایت ها نیز بیان شده است. برای مثال علی افشاری، اصلاح طلب فراری به خارج از کشور با اعتراف به این که جنبش سبز در طول یک سال گذشته، مرده ای بیش نبود می نویسد:
«هنوز معلوم نیست تحرکات در فصای سایبر چه میزان بازتاب دهنده نظر شبکه های فیزیکی و نیروهای اجتماعی است. ولی قطعا نمی توان فیس بوک، توئیتر و بالاترین را نماینده جامعه ایران و خیابان های تهران دانست و تفاوت ها را باید لحاظ کرد.
سایت خوئنویس نیز در مطلبی به همین موضوع اشاره کرده و نوشت:
«این روزها فضای جامعه مجازی تقریبا فقط به ?? بهمن ???? میاندیشد و حوادث مربوط به قیام مصر تقریبا به بادفراموشی سپرده شدهاند. روزی که تصادفا و یا شاید هم به طور غیر تصادفی با روز عشاق (والنتاین) نیز مصادف شده است. فضای مجازی آکنده شده است از مطالب گوناگون درباره این روز. ولی پرسشی که برای من بیپاسخ مانده است این است که جامعه واقعی ما یعنی مردم واقعی کوچه و خیابانهای تهران تا چه اندازه برای این روز آماده هستند؟
بر روی عبارت جامعه واقعی تاکید میکنم برای اینکه تفاوتهای جامعه واقعی و مجازی را به آشکار میتوان مشاهده نمود. جامعه مجازی با اسامی اکثر مستعار (مانند نگارنده) هزاران فرسنگ به دور از ایران (بازهم مانند نگارنده) و به دور از ترس از دستگیری و بازداشت پشت کامپیوتر مینشیند و مینویسد و البته خوب هم مینویسد ولی اینکه بتوان افراد واقعی جامعه واقعی با اسامی و هویتهای واقعی و با ترسهای واقعی رانیز به خود آورد و به خیابان کشاند این کاری است کارستان.»
کلمات کلیدی:
همکاری خبرنگار فراری با ضد انقلابیون
کلمات کلیدی:
«ویکیلیکس» به تازگی اسنادی را منتشر کرده که نشانگر کابوس سی سالهی مبارک و وحشت او از فرجام محمّد رضا پهلوی است.
به گزارش خبرآنلاین وبسایت روزنام? آمریکایی «واشنگتن پست»، مکاتبات ماه می 2009 سفارت آمریکا در قاهره را منتشر کرد.
در یکی از این پیامهای دیپلماتیک در مورد واکنش رییسجمهور مصر به درخواست آمریکاییها در مورد اصلاحات سیاسی گفته شده: مبارک اغلب به آمریکاییها نتایج تلاش گذشت? ایالات متحده برای ترغیب اصلاحات در جهان اسلام را یادآوری میکند.
او به محمّد رضا پهلوی اشاره کرده و میگوید شاه ایران یکی از رهبرانی بود که ایالات متحده او را ترغیب کرد تا اصلاحات را بپذیرد، و این کشور در دستان اسلامگرایان انقلابی قرار گرفت.
مبارک همچنین به انتخابات 2006 فلسیطنیها اشاره کرده که در آن حماس و ایران موفق شدند.
رییسجمهور مصر همچنین در مورد تهاجم به عراق به رهبری آمریکا اظهار تأسف کرده و خاطر نشان ساخت دستِکم آنجا صدام حسین «کشور را منسجم نگه داشته و با ایران ضدّیت داشت».
کلمات کلیدی:
زندگی امام(ره) در میدان انقلاب
همزمان با راهپیمایی 22 بهمن، فرهنگسرای موقت «ایران ما» در میدان انقلاب برپا می شود.
به گزارش صراط نیوز به نقل از خبر، فرهنگسرای «ایران ما»در فضای حاشیه میدان انقلاب دایر خواهد شد و فضای اجرای برنامه میدانی در ضلع شمال شرقی میدان از ساعت 8 صبح جمعه 22 بهمن ماه تا شروع خطبه های نماز جمعه با همکاری رادیو جوان به اجرای برنامههایی چون نقالی وقایع انقلاب، پرده خوانی، اجرای گروه موسیقی نظامی، گپ و گفت با چهره های فرهنگی و هنری می پردازد.
در این برنامه که از سوی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار میشود، 30 فریم از داستان تصویری زندگی امام راحل و نیز 40 عکس از دوران پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش در خواهد آمد.
همچنین طوماری شامل نقشه کشورمان در ضلع شرقی میدان تعبیه شده که راهپیمایان می توانند با امضا و یا درج اثر انگشت خود در حاشیه نقشه ایران، نسبت به انجام حرکتی نمادین در پاسداشت مرزهای میهن اسلامیمان اقدام کنند.
همچنین «فرهنگسرای رویش» همزمان با دهه فجر، توسط رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با حضور شهردار، شورایاران و اهالی منطقه 9 تهران، افتتاح شد.
کلمات کلیدی: