ماجراهای آقای متوهم
کلمات کلیدی:
جمع آورینمادهای فراماسونری از ایستگاههای اتوبوس
تعدادی از نمادهای فراماسونری از ایستگاه تازه تاسیس اتوبوسهای شهر تهران جمعآوری شد.
به گزارش فارس، شهرداری در مسیر خیابان ولیعصر(عج) تعدادی از این نمادها را اصلاح کرده و دیگر معرف چشم فراماسونری نیست اما هنوز این نمادها در شهر وجود دارد و باید هرچه سریعتر جمعآوری شود.
همچنین چندی پیش از این هم این نماد در ایستگاه تازه تاسیس متروی چهارراه ولیعصر نصب شده بود که آنها را هم جمعآوری کردند.
یکی از نمادهای فراماسونری علامت و نماد "چشم جهان بین " است که به صورت یک هرم و چشم در رأس آن است؛ این نماد مربوط به یکی از خدایان مصر باستان بوده است و روی دلار آمریکا هم وجود دارد و شهروندان به صورت بسیار آشکار این نماد را در ایستگاههای اتوبوس شهر تهران میبینند.
نخستین فراماسونری در ایران به دوران ناصر الدین شاه قاجار برمیگردد ولی در دوره محمدرضا پهلوی به دلیل گسترش روابط سیاسی ایران با غرب به ویژه انگلستان لژهای فراماسونری فراوانی در ایران تأسیس شد و نفوذ فراماسونها در سیاست ایران به شدت گسترش پیدا کرد، هرچند هیچ یک از افراد سرشناس خانواده پهلوی دست کم به طور رسمی عضو هیچ لژ فراماسونری نبودند ولی بسیاری از رجال سیاسی، نخست وزیران، وزیران، نمایندگان مجلسین و فعالان سیاسی از فراماسونهای سرشناس بودند.
یک جریان مشکوک فرهنگی در سالهای اخیر در تکاپوی گسترش پدیده شیطان پرستی برآمده است اما جریان دیگری که وابستگی آن به غرب مشهود است، به نام "فراماسونری " وجود دارد؛ فراماسونری یا "فراموشخانه " که دارای کانونهای گستردهای در جهان است اما دارای یک سیستم مدیریت فراگیر جهانی نیست ولی بر ارکان دولتهای جهان و اکثر وجوه زندگی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع، سلطه یافته است و بسیار هم آزادانه عمل میکند.
این کانونها ریشهای کهن در اروپای غربی دارد؛ به افرادی که عضو آن باشند "ماسون " و ساختمانی که مرکز فعالیت آنهاست "لژ " میگویند. کلمه ماسون به معنای بنّا و فراماسون به معنای بنّای آزاد است.
*اگر نماد فراماسونری نصب شده از دست در رفته است
-------------------------------------------------------------
مسئولان شهری معتقدند که نصب این نماد عمدی نبوده و اگر هم مواردی رخ داده است از دست در رفته است.
محمد باقر قالیباف شهردار تهران درباره این نمادها در شهر میگوید: همه دستگاهها از جمله شهرداری تهران باید دقت کنند که از نمادهای فراماسونری در شهر استفاده نکنند؛ اگر هم در جایی نمادی نصب شده، از دست در رفته است.
وی در ادامه میگوید: بحث نمادهای فراماسونری متعلق به تهران نیست و موضوعی عمیق است که در همه کشور و حتی کشورهای دیگر نیز مورد توجه قرار دارد.
شهردار تهران میافزاید: این حرکتی است که سازمان دهی شده پیش میرود و فکر میکنم همه دستگاهها از جمله شهرداری تهران باید با این موضوع با هوشمندی و دقت بیشتری کار کنند؛ اگر جایی نمادی وجود دارد از دست در رفته است.
قالیباف تصریح میکند: بنده فکر میکنم جریاناتی که این موضوع را دنبال میکند کاملا برنامهریزی شده عمل میکنند و علاوه بر اینکه باید با آنها برخورد شود لازم است نسبت به پیشگیری و دقت در طراحی کار توجه بیشتری صورت گیرد.
* نصب نمادهای فراماسونری در پی قصور مدیریت شهری
مرتضی طلایی عضو شورای اسلامی شهر تهران در اینباره میگوید: نصب نمادهای فراماسونری در پایتخت در پی سهل انگاری و قصور مدیریت شهری ایجاد شده است.
وی در ادامه میگوید:طرح عدم به کارگیری از نمادهای فراماسونری و نمادهای نامتناسب با فرهنگهای ایرانی ـ اسلامی را شورای شهر مطرح کرد که مربوط به ساختمانهای بلندمرتبهای بود که نمادهایی شبیه به فراماسونری و الگوهای غربی را مورد استفاده قرار میدهند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح میکند: این نکته باید یک یادآوری به دستاندرکاران در حوزه فرهنگی جامعه باشد تا ترفندهایی که جریانهای انحرافی برای تحمیل فرهنگ غربی و غیر اخلاقی خود به جامعه در سر دارند را رصد و اطلاع رسانی کند.
* نمادها جمعآوری میشود
----------------------------------
همچنین محمدهادی ایازی سخنگوی شهرداری تهران به وجود برخی نمادهای فراماسونری در فضاهای شهری تهران اشاره میکند و میگوید: حتماً نسبت به امحای نمادهای فراماسونری اقدام میکنیم
وی درباره نصب این نمادها در شهر میگوید:بسیاری از نمادهایی که استفاده میشود شاید تداعی کننده یک نماد منحرف مثل جریان فراماسونری باشد اما به طور کلی اصلاً این موضوع مد نظر نبوده است.
ایازی با بیان اینکه یک شورای فرهنگی و هنری در رأس این کار با حضور افراد فرهیخته و صاحبنظر در مسائل فرهنگی و هنری وجود دارد، یادآورشد: اگر مواردی در این زمینه وجود داشته باشد به آنجا ارجاع داده شده و آنها با بررسیهای لازم نسبت به رفع آن اقدام میکنند؛ همچنین قبل از نصب این کمیته اقدامات لازم را انجام میدهد.
وی در عین حال به برخی از موارد شنیده شده در خصوص وجود تابلوهای فراماسونری در برخی از اماکن همچون مترو اشاره کرد که به مراجع مربوطه ارجاع و امحاء شدهاند، گفت: همچنین در برخی موارد نیز نمادهای فراماسونری وجود نداشته و برداشتهای اشتباه صورت گرفته بود که با توضیحات لازم برطرف شد؛ اما در برخی موارد نیز اقدامات لازم انجام شده است.
به گزارش فارس، در سطح شهر تهران شاهد هستیم برخی از نمادهای فراماسونری برداشته و تعدادی نیز اصلاح شده است ولی هنوز تعدادی از این نمادها در شهر وجود دارد.
کلمات کلیدی:
اعلام انزجار و تنفر مردم و رهگذران نسبت به مسببین حادثه صبح 25بهمن خیابان شریعتی
مردی که در ساعات اولیه صبح امروز 25 بهمن 89 در تلاش برای یک اقدام انتحاری از یک جرثقیل بزرگ ساختمانی در حوالی خیابان شریعتی بالا رفته بود با تلاش نیروهای امدادی، خدمات شهرداری و همکاری مأموران پلیس بدون هرگونه حادثه ای پایین آورده شد. براساس آخرین اخبار، وی که به استعمال و مصرف شدید مواد مخدر اعتیاد داشته و از الکل برای گرم نگهداشتن بدن خود در دمای زیر صفر درجه بالای جرثقیل استفاده می کرده پس از آن که جسارت حلق آویز کردن خود را نداشته در تلاشی ناکام توسط عوامل دستگیر و برای بررسی های بعدی تحویل نیروهای مربوطه گردیده است.
مردم و ماشین های تردد کننده از محل این جریان، با ابراز انزجار از این قبیل اقدامات نابخردانه و سبک، تلاش سران جریان فتنه، رسانه های خارجی و عوامل منحط و منحرف اصلاح طلب داخلی، طی روزهای اخیر برای ایجاد بی نظمی و تحرکات غیرقانونی را عامل اصلی این قبیل اقدامات دانسته و خطاب به مأمورین مستقر در صحنه درخواست برخورد و مجازات سران و عوامل فتنه را می نمودند.
کلمات کلیدی:
کلمات کلیدی:
تکرار نمایش منافقین پس از 30 سال
در کنار اسناد فراوانی که تا به امروز درباره همگرایی جریان فتنه با گروهکهای ضدانقلاب منتشر شده است، یک سند دیگر در این دایره برای اثبات ضدانقلابی بودن کنشهای سران فتنه وجود دارد که نشان میدهد...
کلمات کلیدی:
مگر موسوی لال است یا کروبی خواب؟
تحرک تبلیغاتی جدید فتنه گران هر چند کمکی به این مجموعه نکرد اما باعث شد مجادلات و بگو مگوهای قبلی مجدداً در میان آنان شدت گیرد.
تحرک تبلیغاتی جدید فتنه گران هر چند کمکی به این مجموعه نکرد اما باعث شد مجادلات و بگو مگوهای قبلی مجدداً در میان آنان شدت گیرد.
در حالی که 13ماه از آخرین تحرک فتنه گران و رفتار انتحاری آنان در 6 دی 88(عاشورا) می گذرد، برخی منافقین جدید نظیر موسوی و کروبی طبق امریه صادره از خارج کشور نامه ای را منتشر و ادعا کردند خواستار تجمع اعلام همبستگی با مردم مصر و تونس هستند. این رویکرد منافقانه(پروژه درازگوش تروای2) در حالی بود که دوستان و دشمنان ملت ایران به روشنی به ماهیت آشوب طلبانه و ضد انقلابی دست اندرکاران فتنه واقف بودند و می دانستند اعلام همبستگی کذایی صرفاً سرپوشی برای خوش خدمتی به آمریکا و رژیم صهیونیستی است. با این وجود محافل ضد انقلاب بی نقاب، از اینکه موسوی وکروبی و حزب مشارکت تلاش کرده اند مجدداً نقاب به صورت فتنه سبز بزنند و آن را اصلاح طلب در چارچوب قانون اساسی معرفی کنند، عصبانی شده اند. این محافل فعال در فتنه سبز و طلبکار از منافقین جدید صریحاً اعلام کرده اند که دنبال براندازی هستند و اگر مجالی پیدا کنند همان شعارهای ضدانقلابی را تکرار می کنند.
در همین زمینه سایت صهیونیستی بالاترین در مطلبی به خاتمی به خاطر سکوت در بازی اخیر انتقاد کرد و نوشت: آقای خاتمی کجا تشریف دارید؟ گویا سرتان شلوغ است. اما اگر فرصت شد و استخاره خوب آمد، شما هم یک کلمه در حمایت از راهپیمایی حرف بزنید.
انتشار این قبیل پیام های عتاب آمیز خطاب به خاتمی در حالی است که وی چند روز پیش در یک نشست محفلی به صراحت گفته است: راهپیمایی اعلام شده بازی دو سر باخت است. بر فرض محال اگر نظام مجوز بدهد، ما در مقام قیاس در تمام ایران حتی به اندازه یک دهم جمعیت 22 بهمن تهران را هم نمی توانیم به خیابان بیاوریم و این به ضرر ما خواهد شد.
وی همچنین گفته است: اگر هم نظام مجوز ندهد که نمی دهد، بخشی از طرفداران نمی آیند و فقط عده ای تندرو و اغتشاشگر می آیند که هزینه اش به پای ما نوشته می شود و حلقه فشار نظام بر ما تنگ تر خواهد شد.
اما فقط خاتمی نبود که مورد ملامت هدایتگران رسانه ای فتنه قرار گرفت بلکه حزب مشارکت نیز که سعی داشت ضمن بیانیه ای، مدعی اصلاح طلبی طراحان راهپیمایی شود و ماهیت برانداز فتنه گران را کتمان نماید، مورد ملامت شدید شبکه عنکبوت قرار گرفته است. به عنوان مثال سایت بالاترین خطاب به نویسندگان حزب مشارکت نوشت: جناب حزب مشارکت! خیلی محترمانه! لطفاً خفه شو. ما غیر از سرنگونی نظام چیز دیگری نمی خواهیم.
بالاترین در مطلب دیگری از قول سلطنت طلبان نوشته است: ما اگر سبزیم، سبز براندازیم و این پاسخ ما به بیانیه حزب مشارکت است.
سایت ضدانقلابی خودنویس نیز در واکنش مشابهی نوشت: «جناب جبهه مشارکت، میشه لطفا...؟ ما چه قدر باید از دست شما و دار و دسته خاتمی و مهاجرانی و رفسنجانی که با دست پس می زنند و با پا پیش می کشند، ضربه بخوریم؟ جناب خاتمی و مشارکت فعلا خفه شوید!»
ابراهیم نبوی نیز که همزمان با روزنت (ارگان سلطنت طلبان) و جرس (وابسته به مهاجرانی) همکاری می کند، اقدام مشارکت را بی عقلی خوانده و نوشته: صدور این بیانیه نهایت بی درایتی و بی سیاستی بود، می گذاشتید دو روز قبل یا دو روز بعد! نه اینکه با یک کار غلط نیروها را دلسرد کنید، به این امید که شاید از فواید این موضع بهره ببرید. مگر خدای نکرده موسوی لال است یا کروبی خواب است که شما از طرف جنبش سبز سخن می گویید؟!
یادآور می شود گروهک ورشکسته ای چون منافقین، بقایای ریگی و همچنین رضا ربع پهلوی- که این روزها سوگوار فرار حسنی مبارک نیز هست- در بیانیه های مشابهی از اقدام منافقانه موسوی و کروبی حمایت کرده اند. در این میان سایت صهیونیستی بالاترین بدمستی کرده و هویت واقعی این پروژه را لو داده است، آنجا که می نویسد: راهپیمایی داخلی باید با حمله نظامی آمریکا و اسرائیل همراه شود تا بتوان براندازی کرد.
در حالی که موسوی و کروبی به دروغ مدعی حمایت از ملتهای مسلمان مصر و تونس [قیام علیه رژیم های وابسته به آمریکا و اسرائیل] شده اند، بالاترین از خارج کشور تاکید کرد: اگر به خیابان بیاییم، دوباره فریاد می زنیم نه غزه، نه لبنان. این ما بودیم که مچ بند سبز بستیم و توی خیابان فریاد زدیم نه غزه، نه لبنان... استقلال، آزادی جمهوری ایرانی... و مرگ بر جمهوری اسلامی.
خاطرنشان می شود مقامات آمریکایی پس از اقدام نوکرمآبانه موسوی و کروبی بلافاصله از این اقدام حمایت کردند و مکررا از اینکه جمهوری اسلامی با اقتدار بساط آشوبگری مزدوران وابسته به گروهک ها را جمع نموده، ابراز نگرانی و ناخرسندی کردند.
در این میان انتخاب روز 25 بهمن برای خودنمایی گروهک ها هم جالب توجه است، چرا که گروهک های ضد انقلاب در سال 57 نیز سه روز پس از پیروزی انقلاب تلاش کردند با نظام و انقلاب مقابله کنند اما با قدرت نمایی مردم، به حاشیه افتادند. رهبر معظم انقلاب چندی پیش با یادآوری این ماجرا فرمودند: «از اول انقلاب و در طول سالهای متمادی، کی ها زیر پرچم مبارزه با امام و انقلاب ایستادند؟ آمریکا در زیر آن پرچم قرار داشت، انگلیس در زیر آن پرچم قرار داشت، مستکبرین در زیر آن پرچم قرار داشتند، مرتجعین وابسته به نظام استکبار و سلطه، همه در زیر آن پرچم مجتمع بودند؛ الان هم همین جور است. الان هم شما نگاه کنید از قبل از انتخابات سال 88، در این هفت هشت ماه تا امروز آمریکا کجا ایستاده است؟ انگلیس کجا ایستاده است؟ خبرگزاری های صهیونیستی کجا ایستاده اند؟ در داخل، جناحهای ضد دین، از توده ای بگیر تا سلطنت طلب، تا بقیه اقسام و انواع بی دین ها کجا ایستاده اند؟ یعنی همان کسانی که از اول انقلاب با انقلاب و با امام دشمنی کردند، سنگ زدند، گلوله خالی کردند، تروریسم راه انداختند. 3 روز از پیروزی انقلاب در بیست و دوم بهمن گذشته بود، همین آدم ها با همین اسم ها آمدند جلوی اقامتگاه امام در خیابان ایران، بنا کردند شعار دادن؛ همان ها الان می آیند توی خیابان، علیه نظام و علیه انقلاب شعار می دهند! چیزی عوض نشده. اسمشان چپ بود، پشت سرشان آمریکا بود؛ اسمشان سوسیالیست بود، لیبرال بود، آزادی طلب بود، پشت سرشان همه دستگاههای ارتجاع و استکبار و استبداد کوچک و بزرگ دنیا صف کشیده بودند! امروز هم همین است. اینها علامت است، اینها شاخص است؛ و مهم این است که ملت این شاخص ها را می فهمد؛ این چیزی است که انسان اگر صدها بار شکر خدا را بکند، حقش را بجا نیاورده است؛ سجده شکر کنیم.»
کیهان
کلمات کلیدی:
امروز بدقولی نکنیدها منتظرتان هستیم...!
این سبزکهای لجنی چه دوری برداشتهاند این روزها!!! فکر میکنند هر گردی گردوست!!!
مصر را دیدهاند و خیال میکنند شیر شدهاند بچهموشهای ترسو!!!
یکی نیست به اینا بگه آخه شما رو چه به راهپیمایی در حمایت از مصر!!! آخه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرومه!!!!
شنیدید این روزها یه بیماری جدید اومده!!! در این بیماری جدید گوشها نصفه میشنوه، چشمها نیمه میبینه، حواس چشایی و بویایی هم همچین وضع مناسبی ندارند!!! این بیماری در حال حاضر بین سبزیها شایع شده ...
صدای مرگ بر دیکتاتور مردم مصر و ایضا اخوان المسلمین رو میشنوند اما "امام خامنهای" گفتن اخوان المسلمین و تشکر از ولی امر مسلمین جهان جزء اون قسمتی است که بیماری باعث میشه نشنوند!!!!
شجاعت رئیس جمهور قانونی و محبوب کشور که شده آرزوی گروههای مسلمان مصری و تونسی رو از زبان نماینده اخوان المسلمین نمیشنوند، اما به هوای حمایت از همین اخوان المسلمین درخواست مجوز میکنند از دولتی که به رسمیت نمیشناسنش، خب دیگه آلزایمر هم یکی از ویژگیهای این بیماری خاصه که خب باید ازشون پذیرفت، دست خودشون که نیست!!!!
اللهاکبر مردم مصر رو میشنوند، اما اون صفوف به هم پیوسته نماز جماعتشون رو نمیبینند که اگه ببینند یاد نماز جمعه 26تیر میافتند که مایه آبروریزیه و بهتره یادشون نیاد!!!
عجب روزگاریه!!!
بهانهای بهتر از مصر پیدا نکردند واسه اینکه دوباره بریزن تو خیابونها و سطل زباله آتیش بزنن، آخه یکی دیگه از علائم این بیماری حملهور شدن به سطلهای زباله و جدولهای وسط خیابون و اماکن عمومیه که البته تنها دوای اون، باتوم و گاز اشکآور و ... است!!! که امیدوارم این سبزکهای لجنی این بار جربزه اومدن رو به بهای همین دارو داشته باشن که کلاه ما و اونا تو هم نره!!! آخه دفعه پیش که جرات و جربزه نداشتند به هوای در رفتن از خیابونا و ترسشون، 72 تا آدم زنده رو رسما توی گور کردند!!!! بیچارهها زنده بودند و اعلامیهشونو سینه دیوار دیدند!!!
کشتهسازی برای فرار از باتومها!!! میشه باهاش یه فیلمنامه نوشت!!!
ما که میدونیم درد شما مصر نیست، اربابان آمریکایی و اسرائیلیتون دارن بال بال میزنن که مصر اسلامی نشه، میخوان شماها رو بندازن به جون نظام ایران که سرمون گرم شماها بشه، مصر یادمون بره و خلاصه اون طرف هر غلطی دلشون میخواد بکنن، اما هم شما کور خوندین، هم اربابانتون، مصر دیگه متحد اسرائیل نیست و صدای شکستن هیمنه این غده سرطانی خیلی وقته گوش عالم رو کر کرده!!!
شماها هم که حرجی بهتون نیست که نمیشنوید!!!
کلمات کلیدی:
بازی فتنه سبز در پازل موساد
جریان فتنه در حالی شعار حمایت از مردم مصر سر می دهد که میرحسین ، هم در جریان انتخابات و هم پس از آن ،بارها از گره زدن سیاست خارجی ایران به مسئله فلسطین و لبنان انتقاد کرده بود.
سرعت زلزله عظیمی که دو حکومت مستبد و وابسته به امریکا را در خاورمیانه ساقط ساخت آنقدر شدید بود که سیا، موساد و دستگاه جاسوسی انگلستان را از تحلیل حوادث و مدیریت مهندسی شده این رخدادها جا گذاشت.
حکومت مصر به عنوان مهمترین دلگرمی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه و یکی از قویترین رژیمهای عربی کمتر از سه هفته توسط اسلامگرایان فتح شد. این رخدادها به قدری سریع اتفاق افتاد که سایر گزینههای نزدیک به غرب و امریکا همچون سلیمان و البرادعی نیز نتوانستند در برابر مردم عرض اندام کنند و در این خلأ بیمسئولی کشور مصر جای پایی برای خود باز کنند.
موازیسازی خبری برای انحراف اذهان
سیاست ایالات متحده طی سالهای گذشته در وقایع ناخوشایند (از نگاه آنان) همیشه اینگونه بوده که سعی کرده با خبرسازی موازی رسانهها و اذهان مخاطبین جهانی را از آن رویداد متوجه قضیه دیگری کند. به عنوان مثال هرگاه اسرائیل طی یکی دو دهه اخیر یک جنایت جدید را علیه ملت فلسطین آغاز کرده امپراتوری رسانهای امریکا و غرب با ساختن خبرهای موازی تمام تلاش خود را بهکار بردند که ذهن آزادیخواهان جهانی را از این جنایات متوجه قضایای دیگری کنند. در جریان تحولات دو سه هفته اخیر شاخ آفریقا نیز که از تونس آغاز شده و به مصر رسید و هم اکنون به سایر کشورها سرایت کرده است و چنانچه با همین سیر پیش برود در عرض چند ماه اکثریت حکومتهای خودکامه منطقه را در سونامی خود غرق خواهد کرد همین راهبرد مورد استفاده قرار گرفت. تنها راه غرب این بود که رویدادی شبیه همین اتفاقات که ظاهراً شبیه همین نهضتها و اعتراضها اما از نگاه محتوایی بر خلاف آن و در حمایت از غرب و غربگرایان است خلق کنند تا با بزرگنمایی رسانهای که تخصص دیرینه آنان است به یکباره نگاه همه دوربینهای جهانی را ازخیزش اسلامی منطقه برگردانند و آن خبر را به دغدغه اول جهان تبدیل سازند. پس از آزمایش گزینههای متعدد توسط امریکا آخرین برآورد آنان ایران بود تا با استفاده از فتنه غربگرایان سبز که اتحادی نانوشته با اهداف آنان در منطقه دارند، بتوانند این سناریو را عینیت بخشند. بدین گونه بود که به یکباره دو تن از سران فتنه با درخواست از وزارت کشور خواستار اخذ مجوز برای اعلام حمایت از مردم مصر و تونس شدند. نکته قابل تأملی که ثابت میکند این توطئه در هماهنگی با خارجیان بسته شده این است که بالغ بر سه هفته از نهضت مردم مصر میگذشت و قاعدتاً میبایست خیلی زودتر از این، دو نفر فوق درخواست صدور مجوز برای این اعلام حمایت میکردند اما ظاهراً عوامل پشت صحنه این تجمع در برآورد زمان به نتیجه رسیدن تحولات مصر دچار اشتباه مفرط شدند. آنان چند روز بعد از سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را برای این امر انتخاب کردند تا حضور میلیونی مردم در یوم الله 22 بهمن، تجمعی که رویای آن را دارند زیر سؤال نبرد. بی شک آنان فکرش را هم نمیکردند که حکومت مبارک با این اقتدار حتی سه هفته نیز نتواند در مقابل سیل اعتراض مردمی مقاومت کند و در این اقیانوس عظیم غرق شود؛ آن هم دقیقاً در روزی که بزرگترین جشن ملی ایرانیان و بزرگترین انقلاب دینی در جهان به وقوع پیوسته؛ موضوعی که فقط میتوان آن را با «سنت لایتغیر الهی» تفسیر کرد.
اسنادی از هماوایی غرب و فتنهگران
شواهد و اسنادی که این همگرایی و هماوایی بین فتنهگران و غرب را باورپذیرتر میکند، شاید در این مقال نگنجد که به عنوان نمونه به چند مورد آن اشاره میشود: اسنادی که الجزیره بهتازگی در مورد مراودات محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با اسراییلیها برملا کرده و کمک مالی 50 میلیون دلاری او با مأموریت از طرف امریکا به موسوی را افشا میکند، سندی از این همگرایی مشترک است. جریان فتنه در حالی شعارحمایت از مردم مصر را سر میدهد که میرحسین و جریان فتنه هم در تبلیغات انتخاباتی و هم پس از آن بارها از گره زدن سیاست خارجی ایران به مسئله فلسطین و لبنان انتقاد کرده بودند اما پس از تحولات اخیر بهمنظور همافزایی پنهان مبارک و انتقال دادن مرکز توجهها از مصر به ایران، شعار «نه غزه نه لبنان» را به «هم مصر هم تونس» تغییر دادند. پس از آنکه سخنگوی کاخ سفید در واکنش به حمایت جمهوری اسلامی از انقلاب مردم مصر، جمهوری اسلامی را به سرکوبگری متهم کرد، وزیر امور خارجه رژیم حسنی مبارک هم اظهارات «رابرت گیبس» را تکرار کرد. «احمد ابوالغیط» در جمع خبرنگاران، مسئولان ایرانی را به «پرت کردن حواس مردم از نبود آزادی در ایران» متهم کرده و سخنان مقامات ارشد کشورمان در حمایت از انقلاب مردم مصر را دخالت در امور این کشور نامیده بود. سایت جرس در خبری به نقل از مشاور امنیت ملی رئیس جمهور امریکا با اشاره به تلاش سران فتنه برای راهاندازی راهپیمایی در 25 بهمن به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس و مخالفت وزارت کشور با صدور مجوز در این خصوص نوشت: حکومت ایران چیزی را برای مردم غیرقانونی میداند که ادعا میکرد برای مردم مصر شرافتمندانه است. رابرت گیبس، سخنگوی کاخ سفید در واکنش به حمایت ایران از انقلاب مردم مصر عنوان کرد: حکومت ایران باید به مردم اجازه دهد تظاهرات مسالمتآمیز برگزار کنند. جالب اینکه مهدی کروبی نیز در مواضع مشابهی گفته بود: عدم صدور مجوز از سوی نظام در خصوص راهپیمایی 25 بهمن نشانگر فریبکاری در حمایت از مردم مصر و تونس است. تامدانیلون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری ایالات متحده با صدور بیانیهای از حکومت ایران خواست به مردم این کشور اجازه دهد همانند معترضان مصری از حق جهانی برگزاری اجتماعات مسالمتآمیز، تظاهرات و ارتباطات برخوردار شوند.
غرب در این سناریو به دنبال چیست؟
طی چند روز گذشته بار دیگر رسانههای غربی همانند روزهای پیش از انتخابات با تمام قوا به صحنه آمدهاند تا شاید بتوانند اگر شده چند هزار نفری از مردم را به خیابانها بکشانند و با مخابره تصاویر آنان به جهان بتوانند چهره شکست خورده خود را در نزد افکار عمومی مسلمانان بازسازی کنند و وانمود کنند هنوز هستند کسانی که در خاورمیانه با آنان همراه هستند.
کلمات کلیدی:
بولتن نیوز: اگر چه از ابتدا معلوم بود درخواست موسوی و کروبی برای دریافت مجوز راهپیمایی تنها یک سیاست و اقدام رو به جلو بود و این حضرات و طرفدارانشان هیچ گونه پایبندی به قانون و حقوق مردم ندارند اما شاید برای برخی از دوستان باور این مسأله کمی مشکل بود. تا این که دیروز اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی و مشاور شیخ کروبی پرده از ماهیت ضد قانونی این راهپیمایی برانداخت و گفت اصلا نیازی به مجوز نداریم.
وی که به پرسش خبرنگار رادیو بیبیسی فارسی پاسخ میداد تصریح کرد: بر اساس اصل بیست و هفتم قانون اساسی برای راهپیمایی نیازی به مجوز نیست و آنان که در خرداد 88 آمدند هم به دعوت یا اجازه کسی نیامده بودند.
البته پیش از این نیز اردشیر امیر ارجمند مشاور ارشد میرحسین موسوی نیز اعلام کرده بود که درخواست مجوز، کاری حقوقی بود اما راهپیمایی 89بهمن برگزار میشود و برنامهای برای لغو آن وجود ندارد.
از طرف دیگر اگر چه سبزی ها در بیانیه ی خود این راهپیمایی را یک حرکت کاملا مسالمت آمیز و دموکراتیک اعلام کردند اما برخی از اعضاء این جریان به افشای هویت اصلی این عمل پرداخته و دم خروس را برملا کردند. برای مثال یکی از سبزها در سایت بالاترین چنین نوشت:
«آقایون سکوت اصلا دیگه چیه!!! سکوت نباید کرد کل تهرانو به آتیش بکشید و شهرو واسه آخوندا جهنم کنید. یه پیشنهاد به همه که میخوان روز 25 ام شرکت کنند، و اونم اینکه سلاح سرد حمل کنید که اگه به دست بسیجی ها افتادین از خودتون دفاع کنید و اونارو با چاقو ناکار کنید. بعد اینکه به یه کلانتری حمله کنید و اونجارو بگیرین و اسلحه هارو بگیرین به دست، در این صورت پیروزین و گرنه باز میگیرنتون اعدام و شکنجه...»
یکی دیگر از سبزها نیز نوشت:
«اگر دستمان می رسد باید به گرفتن اماکن دولتی و از همه مهم تر صدا و سیمای دروغ رژیم روی بیاوریم. یکی از نقاط حساس رژیم امروز صدا و سیمای آن است...»
کلمات کلیدی:
بیانیه جدید میرحسین موسوی به مناسبت 25 بهمن
طنز: میرحسن موسوی طی بیانیه جدیدی مردم را به راهپیمایی امروز فرا خواند. متن کامل بیانیه او بدین شرح است:
به نام سبزی
ملت بزرگ و شریف ایران!
آیا نمی بینید عده ای از هم میهنان «صلح طلب» شما در برخی از خیابان های تهران دست به شورش زده اند؟
آیا نمی بینید جوانان تیتیش مامانی و جیگر بالای شهر پایتخت، دست در دست هاپی جان هاشان به خیابان ها ریخته اند؟
آیا نمی بینید تعدادی از وطن پرست ترین ایرانی های مقیم خارج از کشور، که در نیویورک و لس آنجلس و لندن و… زندگی می کنند این روزها آرام و قرار ندارند؟ درست است که آنها در ایران زندگی نمی کنند اما قلب هاشان تنها و تنها به عشق «وطن» تالاپ و تلوپ می کند.
پس کجایید شما؟!
ای مردم لرستان ! خوابید یا بیدار؟
بابا ناسلامتی داماد شماییم ها!
مردم غیور آذربایجان!
شما دیگر چرا؟ من که دیگر فرزند همان آب و خاکم!
ای مرده شور ریخت تان را ببرید که هیچ دوست و فامیل و آشنا سرتان نمی شود.
تعجب می کنم از شما مردم که راحت نشسته اید و انگار نه انگار است که ما داریم با شما حرف می زنیم. ما الان جمعیت بسیار بسیار زیادی هستیم. خیلی زیاد. خیلی خیلی زیاد. قول می دهم اگر شما چند نفر هم با ما باشید می توانیم این نظام سراسر دروغ را «بارانداز» کنیم. بعد هم فتیله پیچ و ضربه فنی. و نظام، فرت.
سبزی های عزیز!
بدانید راه دراز و پر پیچ و خم «دموکراسی» جز با «آنارشیسم» ممکن نیست. آنارشیسم و هرج و مرج، مقدمه ی رسیدن به دموکراسی است. این شعار مزخرفی که «دموکراسی نیازمند فرهنگ سازی است» از آن مسائلی است که غربی ها به خورد ما داده اند تا ما هیچ وقت دست به شورش نزنیم. ما باید یک تعریف جدید و بومی از دموکراسی تولید کنیم. چه کسی گفته دموکراسی یعنی «اکثریت»؟ دموکراسی یعنی «اقلیت صاحب قدرت و ثروت». دموکراسی یعنی ما. «مردم» هم یعنی طرفداران ما. مابقی جوات موات هایی هستند که هیچ عقل و شعوری از خود ندارند. اگر عقل و شعور داشتند که به احمدی نژاد رای نمی دادند!
جوان های اغتشاش طلب من!
آگاه باشید برای دستیابی به دموکراسی باید هزینه کرد. مگر نشنیدید که پیر ما، سعید حجاریان فرمود «اصلاحات نیاز به خون دارد» ؟! بنابراین برای رسیدن به «مردم سالاری» واقعی چاره ای نیست جز این که عده ای از «مردم» قربانی این راه شوند. «جامعه ی مدنی» سیری چند؟! ما برای رسیدن به قدرت، نیازمند یک «جامعه ی زدنی» هستیم نه مدنی.
طرفداران عزیز و شورشی من!
یقین بدانید روی عهدمان با شما استواریم و تا آخر راه در کنار شما خواهیم ماند. درست است که در خانه های مجلل خود نشسته ایم و از آن جا جنب نمی خوریم، اما این دلیل نمی شود که بیکار باشیم. به شدت در حال فعالیت ایم. بیانیه می دهیم. با خودمان مصاحبه می کنیم. و از همه مهم تر رهبری شما را بر عهده داریم. آیا فکر می کنید ارزش بیانیه دادن ما، کمتر از خیابان ریختن شماست؟ اصلا اگر ما بیانیه ندهیم و مصاحبه نکنیم که شما نمی توانید به خیابان ها بریزید و شورش کنید!
سخن آخر این که ای مردم دموکراتیک سبز!
به خیابان ها بریزید. اعتراض کنید. شورش کنید. و حتی اگر شد بمیرید. چه بهتر. به هیچ وجه نگران مراسم ختم هم نباشید. مردن از شما ، مراسم ختم گرفتن از ما.
طرح/مسیر راهپیمایی 25بهمن
رد پای 2 زن برای ترغیب کروبی در ایجاد پروژه 25 بهمن کروبی هم می پذیرد تا در این پروژه، صهیونیست ها را کمک کند.با این حال در میان منافیقن و ضدانقلاب اختلاف جدی ایجاد شده است. از یک سو محمد خاتمی جمعه شب با انتقاد شدید از موسوی و کروبی گفته است: راهپیمایی 22 بهمن بازی دو سر باخت است. بر فرض محال اگر نظام مجوز بدهد در مقام قیاس ما در سراسر کشور حتی یک دهم جمعیتی را که روز 22 بهمن در تهران به خیابان آمد نمی توانیم بیاوریم و این به شدت به ضرر ماست». در همین رابطه رسانه های ضدانقلاب از خاتمی خواستند که هرچه زودتر موضع خود را علنی کند. همچنین جریان نفاق نیز از داخل با اختلافات جدی مواجه است.از یک سو حزب منحل شده و ضدانقلاب مشارکت بیانیه می دهد که ما به دنبال براندازی نیستیم و از سوی دیگر شورای هماهنگی سبزها و رسانه ها وابسته به ضدانقلاب می نویسند که مشارکت سخنگوی ما نیست و چند روز بعد جوانان مشارکت در بیاینه ای جداگانه تلاش می کنند خود را همراه طیف اصلی نفاق نشان دهد و بر مواضع رادیکالتر تاکید می کند. پروژه 25 بهمن کروبی و موسوی که به جز استقبال صهیونیست ها و ریگی و رجوی، هیچ کس به آن اعتنا نکرده از جانب وابستگان حلقه ماسونی- صهیونیستی جرس به موسوی و کروبی سفارش داده شده است. مسیح علی نژاد و جمیله کدیور در ماموریتی از قبل طراحی شده برای کمک به اسرائیلی ها که این روزها در باتلاق تحولات مصر دست وپا می زنند، با کروبی تماس می گیرند و از او خواهش می کنند تا بعد از 22 بمهن، یک راه پیمائی اعتراضی در تهران تدارک ببیند.
قرهباغی : هاشمی در فتنه 88 نقش محوری داشت
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملکرد خواص عضو خبرگان در فتنه 88 گفت: مجلس خبرگان بیش از 80 عضو دارد و قریب به اتفاق خبرگان رهبری در خط اصیل انقلاب و رهبری بوده و هستند و هیچ مشکلی ندارند اما برخیها در مجلس خبرگان هستند که مردم آنها را هو میکنند
بنابراین گزارش آیتالله اکبر قرهباغی، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه انقلاب یعنی حرکت رو به جلو، اظهار داشت: انقلاب یعنی تحول و تغییر وضعیت. ملت ایران برای تغییر حکومت طاغوت و استقرار حکومت اسلامی اقدام به تحول بزرگی به نام انقلاب اسلامی کردند و در این راه از جوانان خود گذشتند.
قرهباغی در پاسخ به این سؤال که بعد از فتنه بنیصدر و منافقین امام خمینی (ره) با فتنه چه کسانی مواجه شد و چه شباهتی بین فتنههای دوران امام خمینی (ره) با دوران مقام معظم رهبری وجود دارد؟، توضیح داد: شکل این فتنهها با یکدیگر تفاوت داشت اما هدف و برنامه آنها مشترک بود؛ تمامی فتنههای بعد از انقلاب علیه اسلام و انقلاب بود.
وی افزود: از ابتدای انقلاب برخیها که خود را همراه امام و انقلاب میدانستند هیچ اعتقادی به انقلاب نداشتند و امروز هم جنازههای سیاسی آنها برای مردم بیارزش شده است. تمام حرف امام این بود که در ایران حکومت اسلامی شکل بگیرد؛ امام خمینی (ره) آزادی مشروع در اسلام را حق همه میدانست اما در عین حال استقلال سیاسی از سایر کشورها را به عنوان یک موضوع محوری قبول داشت لذا برخیها که با اندیشه امام راحل مشکل داشتند نفاق خود را پنهان کرده و بعد از رحلت امام آن را نمایان کردند.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان ساده زیستی را از مؤلفههای انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم نمیپسندند که مسئولان دولتی و دیگر مسئولان مانند آنها زندگی نکنند و اگر مردم مشاهده کنند که فلان نماینده مجلس و یا فلان نماینده دولت زندگی اشرافی دارد و خود را انقلابی میداند تعجب میکند.
وی در ادامه گفت: توقع ما این بود که مسئولان رده بالای کشور سادهزیست باشند نه اینکه پول نفت کشور را برای اراذل و اوباش هزینه کنند تا یک روزی بتوانند از آنها علیه انقلاب استفاده کنند. البته برخیها نیز پول نفت مسلمین را به هنرمندان و هنرپیشهها تقسیم میکنند و این رفتار هم دور از انتظار انقلابیون بود.
قرهباغی نقش حزب مشارکت را در فتنهها بسیار مهم توصیف کرد و افزود: چندین سال قبل از فتنه ?? اعضای حزب مشارکت در جلسات رسمی خود به ساحت عاشورا اهانت میکردند و میگفتند که عاشورا هیچ ربطی به ما ایرانیان ندارد. آنها عاشورا را واکنش به جنگ بدر میدانستند و طبیعی بود که این افراد در فتنه ?? به امام حسین (ع) و عزاداران ایشان اهانت کنند و این موضوع در سال ?? جای تعجب نداشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه ?? را حزب مشارکت رهبری میکرد، بیان داشت: کارگزارانیها نیز در فتنه ?? تحت نظر حزب مشارکت عمل کردند؛ فتنهگران ابتدا ادعای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را مطرح کردند و ادعای حمایت از قانون را در بوق و کرنا کردند. اما بعد از انتخابات قانون را زیرپای خود له کرده و علیه آن و تمام ارزشهای اسلامی اقدام کردند.
وی با بیان اینکه متأسفانه فتنهگران با اتکا به آقای هاشمی اقدام به مقابله با انقلاب اسلامی کردند، تاکید کرد: آقای هاشمی تا امروز راه خود را از فتنهگران جدا نکرده است و عدم مرزبندی با فتنهگران مهمترین دلیل بنده است که بگویم آقای هاشمی محور فتنه ?? بوده است.
قرهباغی اضافه کرد: اگر بخواهیم بدون تعارف صحبت کنیم باید بگویم که آقای هاشمی در فتنه ?? نقش محوری داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین گفت: برخی از افراد خانواده امام راحل در فتنه نمره قبولی نگرفتند. تعجب میکنم از اینکه یکی از افرادی که با خانواده امام وصلت کرده در کتابی درباره انقلاب به گونهای نوشته که نشان میدهد این فرد یک ضد انقلاب کامل است. این فرد در کتابش حتی یک بار هم امام را آیت الله خطاب نکرده است بعد از مدتی بررسی کردم و متوجه شدم که افراد منحرف در خانواده امام با این فرد ارتباط داشته است و به اعتبار ارتباط نسبتا فامیلی، این فرد تحت تأثیر افراد منحرف خانواده امام رحل شده بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملکرد خواص عضو خبرگان در فتنه 88 گفت: مجلس خبرگان بیش از 80 عضو دارد و قریب به اتفاق خبرگان رهبری در خط اصیل انقلاب و رهبری بوده و هستند و هیچ مشکلی ندارند اما برخیها در مجلس خبرگان هستند که مردم آنها را هو میکنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا این افراد که شما میگویید مردم آنها را هو میکنند در فتنه 88 مردود شدهاند، تصریح کرد: من نمیدانم مردود شدهاند یعنی چه؟ شما با ادبیات سیاسی سؤال میپرسید اما پاسخ من این است که این افراد مسلمان نیستند. چرا که هرکس بر علیه اسلامیت انقلاب قیام کند نمیتواند مسلمان باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: مگر نهروانیها مسلمان بودند که ما بخواهیم کسانی را که علیه انقلاب اقدام کردهاند را مسلمان بدانیم. اینکه من میگویم هرکسی علیه نظام اسلامی قیام کند مسلمان نیست، حرف دین است.
وی در پایان گفت که موضع آقای هاشمی هیچ ربطی به مجلس خبرگان رهبری ندارد؛ ایشان تنها یک عضو خبرگان رهبری هستند و نمیتوان گفت آقای هاشمی در رأس مجلس خبرگان قرار دارد.
کلمات کلیدی: