سند سبزها مبنی برتقلب در انتخابات
آرامش کم نظیر سالروز فتنه 18 تیر مانند ناکامی جریان فتنه در مناسبت های مشابه، آنان را به مقصر معرفی کردن یکدیگر واداشته است.
در همین راستا، فعالان اصلاح طلب در گفتوگو با شبکه ایران پاسخهای جالبی از علت بیتوجهی افکار عمومی به خواسته های فتنهگران عنوان کردند.
روز جمعه سالروز فتنه 18 تیر ماه 1378 بود. گرچه محافل بیگانه و ضد انقلاب انتظار داشتند که تبلیغات آنان دست کم جمعی از آشوبگران را به خیابان های تهران بکشاند اما این بار هم همانند دیگر مناسبت های شش ماه اخیر، خیابان های تهران جز رویدادهای همیشگی، شاهد چیز دیگری نبود.
برخی از این سیاسیون 18 تیر را به مسخره گرفته و برخی نیز از اظهارنظر درباره آن خودداری کردند.
18 تیر کیلویی چند؟
مصطفی کواکبیان،عضو فراکسیون اقلیت مجلس در گفتوگو با شبکه ایران در این باره گفت: مسئله 18 تیر را باید فراموش کرد. 18 تیر کیلویی چند؟
وی افزود: بهتر است در این مورد دیگر هیچ صحبتی انجام نشود.
مردم راهشان را تغییر داده اند
مصطفی درایتی، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت نیز به شبکه ایران گفت: نمی توان در این زمینه تحلیل مشخصی ارائه داد و این مسئله باید دقیقا و به صورت عمقی مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: مردم راهشان را تغییر داده اند تا متحمل هزینه نشوند.
باید 18 تیر را از اذهان پاک کرد
سعید شریعتی، عضو مستعفی جبهه مشارکت هم درباره ناتوانی جریان فتنه در ایجاد ناآرامی در روز 18 تیر گفت: نباید در مورد 18 تیر صحبتی انجام داد و بهتر است دیگر نسبت به این مسئله ورود پیدا نکنیم.
وی با اشاره به اینکه باید تلاش کرد تا روز 18 تیر از اذهان پاک شود، تاکید کرد: اظهار نظر در مورد 18 تیر مناسب نیست.
مگر بنا بود در 18 تیر اتفاقی رخ دهد
همچنین داریوش قنبری، سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه توضیح خاصی در این زمینه ندارد به شبکه ایران گفت: مگر بنا بود در 18 تیر اتفاقی رخ دهد.
فرصت مصاحبه ندارم
علی شکوری راد، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت گفت از پاسخ به این سوال طفره رفته و گفت فرصت مصاحبه ندارم.
تحلیل خاصی ندارم
جمشید انصاری، عضو فراکسیون اقلیت مجلس نیز با اشاره به اینکه قصد ورود به این مسئله را ندارم، گفت: در این مورد تحلیل خاصی ندارم.
بی توجهی مردم به فتنه گران روشنگری های رهبر انقلاب بود
سعدالله نصیری قیداری،دیگر عضو فراکسیون اقلیت مجلس نیز، علت بی توجهی مردم به فتنه گران را روشنگری های رهبر انقلاب دانست و در گفتوگو با شبکه ایران گفت: حوادث سال گذشته و فرمایشات مقام معظم رهبری در شفاف سازی وضعیت غبار آلود جامعه بسیار خوب بود و دوستداران نظام را از حقیقت راه رهبری آگاه کرد.
وی ادامه داد: به این ترتیب دیگر نیروهای مخالف جایگاهی میان توده های مردم پیدا نکردند.
نصیری قیداری خاطر نشان کرد: ارشادات رهبر انقلاب همچنین نخبگان دلسوز نظام مردم را آگاه تر کرد.
تشکری دیگر از مسئولین فرهنگی!+عکس
مگر فراموش کرده ایم که صد ها هزار شهید به پای انقلاب رفته است.
به گزارش سایت 598 بار دیگر خطایی از سر انگشت وزارت ارشاد سر زد که جا دارد دلسوزان فرهنگ کشور برای جلوگیری از اینگونه خطا ها در مقابل آن برخوردی قاطع و در خور توجه نشان دهند.
در پی کنسرتهای زنجیره ای که با بی توجهی به تذکرات دلسوزان فرهنگ و هنر این کشور همچنان ادامه دارد بار دیگر صحنه هایی زننده از بی بند و باری و بی حجابی در تهران رخ داد که دل هر آگاهی را به درد می آورد.
چندی پیش کنسرتی در اریکه ایرانیان تهران اجرا شد که با خلق اثری بی بدیل در زنندگی و بی بندباری زمینه دست مریزاد به وزارت ارشاد را فراهم آورد.
وزارت ارشاد که بحمد الله ید طولایی در اینگونه موارد دارد با صدور مجوز برای این گروه لکه سیاه دیگری به پرونده خود اضافه کرد .آن از کنسرتهای گروه های متالیکا در تالار دانشگاه تهران وهمچنین کنسرت سیمین غانم که یک خواننده معلوم الحال دوران طاغوت است و این از کنسرت گروه ارکیده که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی !؟ قرار است به اسم هم خوانی و در واقع تک خوانی خواننده زن در تالار وحدت برگزار گردد.
اینجا تهران است یا لس آنجلس، چرا هیچ شباهتی به تهران ندارد. مگر گلزارهای شهدا را نابود کرده اند مگر مادران و پدران و فرزندان شهدا مرده اند مگر فراموش کرده ایم که صد ها هزار شهید به پای انقلاب رفته است چرا باید مسئولین کشور مثل بعضی از اعضای شورای شهر در اینچنین جمعهایی حاضر بشوند و یا بازیگرانی که در سیمای این کشور به عنوان چهره های فرهنگی مطرح هستند با چهره های زننده ای در این مجامع حاضر شوند.
مسئولین با این وضع چگونه میخواهند به تحقق دولت اسلامی کمک کنند چگونه در چنین فضای مسمومی میخواهند نیروی انقلابی معتقد تربیت کنند شما باید مرشد به اسلام باشید کجای اسلام نوشته است که زن با بدترین وضع ممکن به خوانندگی و نوازندگی بپردازد و سپس صوت و عکس آن بیرون بیاید. آیا اکنون که رویکرد دولت محترم رویکردی فرهنگی است زمان آن نرسیده است که فرهنگ را تعریف نمائیم تا از خط فر هنگ اصیل اسلامی و انقلابی خارج نشویم.
تصویر خود نمایانگر افتضاحات به بار آمده است، البته از نشان دادن بعضی از تصاویر به دلیل ضد اخلاقی بودن آن معذوریم.
لازمه تأثیرگذاری بر دل جوان، نصیحت مشفقانه در کنار عمل مناسب است
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از ظهر دیروز در دیدار مسئولان و معاونین دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، فضای کنونی محیط های دانشگاهی را از جهات مختلف کاملاً مساعد، مناسب و برجسته دانستند و تأکید کردند: پیشرفتها و حرکتهای علمی دانشگاهها، اردوهای جهادی بی نظیر دانشجویان، بینش و بصیرت سیاسی دانشگاهیان و حضور در صحنه و مواقع حساس، فضای دینی حاکم بر دانشجویان، و تعداد زیاد اساتید مؤمن و علاقه مند به سرنوشت کشور، واقعیات درخشان محیط های دانشگاهی کشور هستند.
به گزارش رهوا، امام خامنه ای حضور روحانیون فاضل دردانشگاهها و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ آنان با دانشجویان و اساتید را یکی از نعمت های بزرگ بعد از انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: این فرصت بسیار مهم و گرانبها را باید مغتنم شمرد و اهمیت این موضوع را می توان در تبلیغات سوء و اظهار نگرانی شدید بدخواهان از طرح اسلامی شدن دانشگاهها متوجه شد زیرا یکی از مظاهر اسلامی شدن، حضور روحانیون در دانشگاهها است.
حضرت آیتالله خامنهای سپس به موضوع وضعیت دانشگاهها اشاره و خاطرنشان کردند: برخی افراد متأسفانه فقط برروی برخی نکات منفی متمرکز می شوند و آنها را بزرگنمایی می کنند و هنگامی هم که از وضعیت دانشجویان و جوانان اظهار رضایت می شود، آن را نشانه بی اطلاعی از وضع دانشگاهها تفسیر می کنند.
ایشان افزودند: تمجید از وضع دانشگاهها به معنای بی خبری از برخی نکات منفی نیست اما در این موضوع باید همه مسائل را در کنار یکدیگر دید تا بتوان به یک نتیجه گیری واقعی رسید.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارش حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها و همچنین با یادآوری طبیعت جوان و دانشجو و حضور این قشر در یک محیط جمعی به نام دانشگاه و در کنار آن، تبلیغات اغواء گرانه ای که بصورت گسترده وجود دارد، خاطرنشان کردند: با در نظر گرفتن این مسائل، و همچنین واقعیات علمی و دینی، محیط دانشگاهها، امروز حقیقتاً محیطی مساعد، مناسب و برجسته است.
حضرت امام خامنهای افزودند: در بررسی وضعیت دانشگاهها، نمی توان توقعی را که از یک محیط طلبگی وجود دارد، به محیط دانشجویی نیز تعمیم داد.
ایشان با تأکید بر لزوم توجه همزمان به مسائل اعتقادی و مسائل معنوی دانشجویان خاطرنشان کردند: باید بنیه فکری دانشجویان را به گونه ای تقویت کرد که نه تنها متأثر از عوامل سلبی نشود بلکه توانایی اثرگذاری در محیط خود را هم داشته و از لحاظ فکری نیرویی پیشرو باشند.
رهبر انقلاب اسلامی، توجه به مسائل معنوی و روحی دانشجویان را پشتوانه بنیه اعتقادی آنان دانستند و افزودند: باید با نصیحت، موعظه حسنه و رفتار خوب، دل جوان را با خشوع و ذکر و توجه به خدا آشنا کرد.
رهبر انقلاب اسلامی لازمه تأثیرگذاری بر دل جوان را نصیحت مشفقانه در کنار عمل مناسب، و خلوص در عمل بر شمردند و با تأکید بر لزوم ارائه دروس معارف با زبان روز و متناسب با فکر و ادبیات دانشجو، افزودند: حوزه های علمیه وظیفه سنگینی در پشتیبانی انسانی و علمی دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، دارند.
حضرت آیتالله خامنهای وظیفه دستگاههای دولتی را هم در این خصوص سنگین خواندند و تأکید کردند: برخلاف برخی مقاطع گذشته، خوشبختانه در دولت فعلی زمینه برای فعالیت روحانیون در دانشگاهها بسیار فراهم است که باید شکر این نعمت را نیز با استفاده مناسب از این فرصت، بجا آورد.
در این دیدار حجتالاسلاموالمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها، بااشاره به تعلق خاطر بالای نسل کنونی دانشجویان به باورهای دینی و ارزشهای انقلابی گفت: برپایی بزرگترین خیمه های اعتکاف در دانشگاهها، اقامه با شکوه ترین نمازهای جماعت، اردوهای جهادی دانشجویان و استقبال بسیار گسترده از عمره های دانشجویی نمونه هایی از این واقعیت انکارناپذیر است.
وی با اشاره به برنامه های دفاتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها بویژه تأکید بر آشنایی بیشتر دانشگاهیان با جنگ نرم، افزود: از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در دانشگاهها، برنامه ریزی برای برپایی یکصد کرسی آزاداندیشی، برگزاری کارگاهها و نشست های علمی برای اساتید معارف، تهیه متون جدید دروس معارف و ایجاد دفاتر هم اندیشی اساتید در بیش از 100 دانشگاه است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدیان همچنین به برنامه ضیافت اندیشه ویژه ماه مبارک رمضان در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: تاکنون یکصدهزار دانشجو برای ضیافت اندیشه که در قالب اردوهای دانشجویی در سی استان برگزار خواهد شد، ثبت نام کرده اند. در ابتدای این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
فتنه گران همان حرف های دشمن را زدند
استاد حوزه علمیه قم گفت: فتنهگرانی که سال گذشته اغتشاش به راه انداختند، میخواستند به انقلاب اسلامی آسیب برسانند و حرف دشمن ما را میزدند و ما باید در برابر اینها بایستیم.
استاد حوزه علمیه قم گفت: فتنهگرانی که سال گذشته اغتشاش به راه انداختند، میخواستند به انقلاب اسلامی آسیب برسانند و حرف دشمن ما را میزدند و ما باید در برابر اینها بایستیم.
به گزارش فارس، آیتالله حسین نوریهمدانی شامگاه یکشنبه در دیدار اعضای هیئتهای مذهبی استان کرمان اظهار داشت: خدمات شما مداحان از لحاظ فرهنگ اسلامی و مطالب اهل بیت (ع) بسیار نقشآفرین و تاثیرگذار است.
وی با بیان داستانی از زمان امام موسی کاظم (ع) و اعطای هدایایی زیادی از سوی این امام بزرگوار به مداحی که اشعاری را از واقعه عاشورا بیان کرده بود، افزود: هدف از این حرکت امام موسی کاظم (ع) این بود که مکتب عاشورا باید همیشه زنده بماند و الهامبخش برای شما باشد و درسهای زیادی برای ما دارد.
نوری همدانی تصریح کرد: باید در زنده نگهداشتن مکتب عاشورا هر چه در توان داریم، انجام دهیم تا مکتب تذکر امام حسین (ع)، مکتب عاشورا و کربلا زنده بماند.
وی خاطرنشان کرد: کربلا و عاشورا مختص زمان و مکان خاصی نیست و همیشه در سطح جهان عاشورا و کربلا است و همواره در زمین یزید و یزیدیان علیه دین ما کار میکنند و در همه زمانها و مکانها حسینیها نیز باید کار کنند تا مکتب هیهات منالذلة همیشه برقرار باشد تا عزت اسلام حفظ شود.
این مرجع تقلید اظهار داشت: در زمان ما انقلاب اسلامی به وجود آمد که در این زمینه باید توجه کنیم تا مداحیهای ما همان روضهخوانیهای 50 سال قبل نباشد، در حال حاضر باید مداحیها براساس انقلابی که صورت گرفته، انجام شود.
وی افزود: باید مداحی ما طوری باشد که زمانی که شخصی به آن گوش میدهد، بفهمد که این مداحی در زمان انقلاب صورت گرفته و باید انقلاب، اهداف و ارکان آن در گفتار و تذکرات ما منعکس شود.
نوری همدانی گفت: باید افراد بدانند که این مداحی در زمانی بوده است که علاقمندان به انقلاب اسلامی در راه انقلاب گام برمیدارند و با دشمنان این انقلاب در حال جنگ سخت و جنگ نرم هستند.
وی با اشاره به چگونگی فراهم شدن زمینههای انقلاب اسلامی تصریح کرد: مردم ایران و همچنین مسلمانان جهان قرنها زیر سیطره استکبار بودند و استبداد داخلی نیز بر مردم حکومت میکرد و رژیمهای ارباب رعیتی با زر و زور بر مردم حکومت کرده و فرهنگ، سیاست و اقتصاد ما زیر سیطره آنها انتخاب میشد.
نوری همدانی با اشاره به اینکه این افراد مستبد انتخاب مردم نبودند، خاطرنشان کرد: کار این افراد خودکامگی، عیاشی و جمع کردن مال و ثروت بود و مردم ما تاوان لذتگرایی حاکمان را میداند.
وی اظهار داشت: در زمان حکومت افراد مستبد بر کشور، مردم دچار فقر فرهنگی، بیسوادی، جهل و غفلت و فقر مادی بودند و مطالعه تاریخ سلاطین به ما میگوید که این افراد چهقدر به مردم لطمه زدند و تاریخ استبداد تاریخی بسیار غمانگیز است.
نوری همدانی گفت: برای همین خداوند علمی حماسهآفرین، مخلص، متوکل به خداوند، شجاع و فقیه را به ما هدیه کرد که برای نجات مستضعفان و محرومان از زیر سیطره استکبار قیام کند.
وی افزود: امام خمینی (ره) فرمودند: «ما برای ایران کار نمیکنیم، ما برای کل جهان کار میکنیم و انقلابمان را به جهان صادر میکنیم.»
نوری همدانی تصریح کرد: امام خمینی (ره) با انقلاب اسلامی به مردم ما جرأت و خودباوری داد و از سوی دیگر مستکبران را در هم کوبید و این کار بسیار بزرگی است.
وی خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم فرهنگ انقلاب اسلامی را درک کنیم.
نوری همدانی ادامه داد: انقلاب اسلامی سه رکن اساسی دارد که یکی از این ارکان مردم هستند، مردم حرکت کردند، شهید دادند تا انقلاب اسلامی به وقوع پیوست.
استاد خارج حوزه علمیه قم افزود: دولتمردان باید برای این مردم کار کنند، مردمی که انقلاب کرده و اسلام ناب را به عرصه آوردند تا مشکلاتشان رفع شود، دولتمردان باید با ایجاد شغل، وسیله ازدواج جوانان، ارزانی و ... مردم را همیشه در صحنه نگه دارند و تامین امنیت و رفاه وظیفه مسئولان است.
این مرجع بزرگ گفت: نباید انقلاب اسلامی به دست نامحرمان بیفتد، مردم ما نگهبان انقلاب هستند.
وی تصریح کرد: رکن دیگر انقلاب اسلامی دین اسلام است، در زمان طاغوت و حکومتهای گذشته دین اسلام در حاشیه بود، اما امام راحل اسلام ناب را به عرصه اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه آورد.
نوری همدانی خاطرنشان کرد: ولی فقیه نیز رکن دیگر انقلاب اسلامی است، در راس هر نظامی باید پیامبر، امام و یا نائب امام باشد، زیرا در غیر این صورت آن نظام دوباره به صورت قبل باز میگردد.
وی اظهار داشت: باید در راس حکومت پیامبر، امام و یا یک عالم برجسته، با تقوا، عادل، مدیر و مدبر، و شجاع باشد تا بتواند یک مملکت را در عرصه امروز جهان اداره کند و به لطف الهی امروز وجود آیتالله خامنهای در کشور ما بر این مسند است.
نوری همدانی گفت: باید همه ما امروز برای حفظ انقلاب در صحنه باشیم و اسلام ناب، امر به معروف و نهی از منکر باید در تمام مجاری اجرا شود.
وی با اشاره به برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی افزود: برپایی حکومت اسلامی، ایجاد خودباوری و خوداتکایی در مردم از برکات انقلاب اسلامی است.
نوری همدانی تصریح کرد: در زمان طاغوت مردم ما از یک پاسبان میترسیدند، اما امروزه در سایه انقلاب اسلامی و خودباوری مردم ما در مقابل آمریکا، رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی قیام کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: دستیابی به دانش هستهای حاصل خودباوری و تجلیگاه اراده جوانان عزیز ایران اسلامی است، پیشرفت در صنعت نظامی و دفاعی و ساخت موشک و صنایع دفاعی، حفظ مرزهای آبی، خاکی و ... از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
نوری همدانی بیان داشت: در زمان قبل از انقلاب اسلامی علیه اسلام تبلیغ و گفته میشد که دین اسلام نظر خوبی در باره زنان ندارد، اما با پیروزی انقلاب اسلامی با روشنگری بیان شد که ارزش انسان به ایمان، اخلاق، جهاد و عمل صالح است که این امور در زن و مرد تفاوت ندارد و ارزش انسان چه زن و چه مرد به این امور است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران پویا و با حرکت است و روزبهروز پیش میرود و در جهان جای خود را باز میکند و آسیبهای فراوانی در کیمن انقلاب است که باید آنها را بشناسیم و با آنها مقابله کنیم.
این مرجع بزرگ گفت: فتنهگرانی که از سال گذشته اغتشاش به راه انداختند، میخواستند به انقلاب اسلامی آسیب برسانند و حرف دشمن ما را میزدند و ما باید در برابر اینها بایستیم و مقاومت کنیم.
وی با اشاره به آیهای از قرآن کریم افزود: امروز روز استقامت است، کسانی که به ندای انقلاب اسلامی و امام راحل لبیک گفتند و پافشاری و ثبات قدم دارند، نه خوفی از آینده دارند و نه اندوهی بر گذشته میخورند.
نوری همدانی تصریح کرد: اگر استقامت کنید، دنیا از آن شما است و انقلاب اسلامی به ظهور صاحبالزمان (عج) منجر میشود.
وی خاطرنشان کرد: ما به وظیفه خود عمل میکنیم و باید وظیفه خود را بشناسیم، امام راحل فرمودند: «ما مامور به وظیفه هستیم نه به نتیجه.»
کلمات کلیدی: