رابطه فرزندان مجمعی ها با فتنه ??
نامبرده مجوز اقامت (گرین کارت) از کشور کانادا بوده و ترددهای متوالی و مبهمی طی سالهای ?? و ?? به این کشور داشته است.
(فاطمه.ج) دختر (سید مهدی.ج) از اعضای شورای مرکزی مجمع روحانیون در برخی تجمعات و اغتشاشات پس از انتخابات دهمین دورهی ریاست جمهوری از جمله روز ?? آبان در میدان هفت تیر و برخی ناآرامیها از جمله حادثه شب عاشورا در حسینیهی جماران شرکت فعال داشته است.
شنیده های خبرنگار کلمه نیوز حاکی است (فاطمه.ج) دختر (سید مهدی.ج) از اعضای شورای مرکزی مجمع روحانیون در برخی تجمعات و اغتشاشات پس از انتخابات دهمین دورهی ریاست جمهوری از جمله روز ?? آبان در میدان هفت تیر و برخی ناآرامیها از جمله حادثه شب عاشورا در حسینیهی جماران شرکت فعال داشته است.
بنابراین گزارش مشارالیها دارای مجوز اقامت(گرین کارت) از کشور کانادا بوده و ترددهای متوالی و مبهمی طی سالهای ?? و ?? به این کشور داشته از دوستان نزدیک همسر سید حسن خمینی و برخی دیگر از اعضای بیت حضرت امام(ره) میباشد.
براساس همین گزارش نامبرده دارای پروندهای مفتوح در یکی از شعب دادگاه انقلاب اسلامی است که در دست بررسی و رسیدگی قضایی میباشد. (فاطمه .ج) همسر (محمد مهدی .الف) فرزند (علی اکبر.الف) عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون است.
عارفه دختر دیگر (ج) از دوستان خانوادگی علی کروبی فرزند مهدی کروبی بوده و ارتباط نزدیکی با آنان دارد، در برخی موارد همراه با علی کروبی و همسرش در تحرکات فتنهگران (از جمله به سردادن شعار در منطقه محل سکونت) شرکت فعال داشته است. لازم به ذکر است (حسن.ج) برادر عارفه و فاطمه از دوستان بسیار نزدیک و شریک تجاری علی کروبی می باشد.
کلمات کلیدی:
در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه عنوان شد:
وزارت اطلاعات پیگیر کمک عباس به موسوی/ احضار سارا شورد به تهران
حفاظت از دانشمندان هستهای کشورمان
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه و در پاسخ به سئوالی در خصوص اقدامات قوه قضاییه در حمایت از دانشمندان هستهای اظهار کرد: اینکه باید از دانشمندان هستهای حفاظت شود، کار درستی است. جلسهای در وزارت کشور تشکیل میشود که نمایندهای از قوه قضاییه نیز در آن حضور دارد، اگر نیاز باشد در شورای عالی امنیت ملی نیز مطرح شود، مطرح میشود و قوه قضاییه نیز در آنجا نماینده دارد.
وی افزود: اما قوه قضائیه وظایف دیگری در خصوص اقداماتی که اخیرا صورت گرفت، برعهده دارد، نخست اقدام کردن علیه کشورهایی که حامی اینگونه ترورها هستند که در دو مورد اخیر مشخص شد رژیم غاصب صهیونیستی تنها حامی نیست بلکه عامل اصلی به شمار میرود. دومین وظیفه، تعقیب و مجازات کردن مجرمان است. پرونده کسانی که مرتبط اصلی با این قضیه بودند در جریان است و امیدواریم اطلاعات تکمیل و پرونده به دادگاه ارسال شود.
«سارا شورد» احضار شده است
خبرنگار دیگری در خصوص برگزاری زمان دادگاه سه تبعه آمریکایی و علنی یا غیرعلنی بودن آن سوال کرد و در تکمیل سوالات خود افزود، آیا «سارا شورد» در خصوص این پرونده احضار شده است؟ که سخنگوی قوه قضائیه پاسخ داد: سارا شورد احضار شده است و تاریخ دادگاه نیز همان ?? بهمن ماه است و به تاخیر نیفتاده، مگر اینکه مورد خاصی پیش بیاید. علنی یا غیرعلنی بودن دادگاه نیز به تشخیص قاضی دادگاه است اما اصل بر علنی بودن مگر اینکه قاضی دادگاه تشخیص دهد.
داعیهداران مبارزه با مواد مخدر از یک قاچاقچی حمایت میکنند
سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه اعدام «زهرا بهرامی» واکنشهایی را در خارج از کشور به دنبال داشته، گفت: در خصوص احکام اعدام مرتبط با موادمخدر، همه اعدامها الزاما باید در تهران تایید شود و به تایید رییس دیوان عالی کشور یا دادستان کل کشور برسد و این دو شخصیت باید در این رابطه نظر دهند. نکته دیگر هر حکم اعدام از جمله در خصوص موادمخدر باید با حضور وکیل باشد. البته محکومعلیه و وکیل مدافع نیز پس از تایید حکم میتوانند درخواست عفو کنند، یعنی پس از تایید به سرعت برای اجرا نمیرود، اجازه اجرا نیز اخذ میشود.
محسنی اژهای یادآور شد: در خصوص این خانم نیز افرادی که اعتراض کردند بدانند که این امر دخالت در امور داخلی ماست و آنها حق دخالت ندارند. تعجب میکنیم کسانی که داعیه مبارزه با موادمخدر دارند چطور از یک قاچاقچی حمایت میکنند. این فرد به یک جریان قاچاق بینالمللی وصل بوده و در امر فروش و توزیع کوکائین شرکت داشته است.
وی ادامه داد: این فرد سه اسم داشته و با پاسپورت جعلی وارد ایران شده و روزی که دستگیر شد در دو مرحله از وی مواد مخدر کشف شد که بخشی از آن، کشف ??? گرم کوکائین است. پرونده این فرد نیز همه مراحل قانونی را طی کرد، وکیل و بستگان وی نیز مطلع بودند. بنابراین اگر کسانی که داعیه مبارزه با این جرم را دارند باید از این موارد حمایت کنند.
عذرخواهی، پایان کار دو تبعه? آلمانی نیست
خبرنگاری با اشاره به اظهارنظر یکی از مقامات وزارت خارجه درخصوص دو تبعه آلمانی مبنی بر اینکه اگر روزنامه مورد نظر عذرخواهی کند این دو تبعه آزاد خواهند شد، از سخنگوی قوه قضاییه خواستار توضیح شد. محسنی اژهای در پاسخ گفت: تاکید میکنم که بنده هیچ وقت نگفتهام ابزار جاسوسی همراه آنها بوده است. این افراد به عنوان توریست وارد ایران شدند و اقداماتی را انجام دادند و خودشان نیز قبول دارند که کارشان خلاف قانون بوده است. اینگونه نیست که با عذرخواهی موضوع حل شود، پرونده باید رسیدگی شده و اگر هر سه عنصر قانونی، مادی و معنوی جرم وجود داشته باشد، پرونده رسیدگی نهایی خواهد شد.
وی ادامه داد: پرونده این دو تبعه آلمانی هنوز در حال رسیدگی است و اگر جرمشان ثابت شود با عذرخواهی تمام نخواهد شد.
در ترور علیمحمدی افرادی دیگری باید تحت تعقیب قرار گیرند
در ادامه محسنیاژهای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره? آخرین پیگیریهای پرونده ترور شهید علیمحمدی گفت: ما مجاز به گفتن چیزی بیشتر از آنچه سیستم اطلاعاتی گفته نیستیم. این پرونده در مرحله رسیدگی در دادسرا قرار دارد و سیستم اطلاعاتی درخصوص مسائل اطلاعاتی آن کار میکند. افراد دیگری هم هستند که باید تحت تعقیب قرار گیرند.
پیرموذن باید پاسخگو باشد
خبرنگاری پرسید در زمان فعالیت در وزارت اطلاعات گفته بودید اگر پیرموذن برگردد متهم است، اخیرا اخباری درباره? رایزنی پیرموذن برای بازگشت به کشور منتشر شده است، اگر او برگردد برای رسیدگی به اتهامات او اقدامی میشود یا خیر؟ که محسنی اژهای پاسخ داد: در مورد رایزنی ایشان برای بازگشت اطلاعی ندارم. ایشان در مورد اقدامی که انجام دادهاند باید مورد سوال قرار گیرند اما نحوه? مورد سوال قرار گرفتن و اقدامات بعدی بستگی به این دارد که گاهی فردی اظهار ندامت و پشیمانی میکند و گاهی فردی بر اقدام خود مصر است که با هرکدام به نحو خاصی برخورد میشود.
وی در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران مبنی بر عدم دسترسی به وی در فاصله? زمانی میان نشستها، عنوان کرد: تلاشمان را میکنیم که دسترسی آسانتر شود.
مقامات اطلاعاتی ادعای «الجزیره» را پیگیری کنند
سخنگوی قوه? قضاییه در پاسخ به این سوال که شبکه? الجزیره افشاگری کرده که «محمود عباس» رییس تشکیلات خودگردان فلسطین قصد دارد ?? میلیون برای ایجاد یک شبکه? رادیویی به یکی از مخالفان دولت بدهد، در صورت صحت این موضوع داشته باشد قوه? قضاییه اقدامی انجام میدهد؟ گفت: در این زمینه مقامات اطلاعاتی و غیره باید پیگیری کنند.
کمک به خانواده? زندانیان سیاسی و پاسخ سخنگو
محسنیاژهای در پاسخ به این پرسش که آیا کمک معیشتی به خانواده? زندانیان سیاسی جرم است یا خیر؟ گفت: وقتی جرم سیاسی تعریف نشده است متهم سیاسی چه معنایی میتواند داشته باشد؟ چنانچه فردی به مجرمی کمک کند در قانون پیشبینی شده است. زمانی مجرم را فراری میدهد، زمانی او را امیدوار میکند و گاهی کار جرم را تسریع میکند یا زمانی اقداماتی انجام میدهد که مجرم در جرم خود مصرتر میشود. اگر این موارد باشد جرم است. اما برحسب اینکه کمک به خانواده? مجرم چگونه باشد، به صورت موردی میتوان نظر داد.
وی افزود: شما باید اینگونه سئوال کنید که آیا کمک به خانواده یک قاچاقچی مواد مخدر و غیره جرم است یا نه؟ ممکن است خانواده? او هیچ تقصیری نداشته باشند و افراد مستمندی باشند اما گاهی کسانی هستند که با این هدف که قاچاقچی روحیهاش را در زندان نگه دارد و از مجازات نهراسد به خانواده? او کمک میکنند.
سخنگوی قوه? قضاییه خاطرنشان کرد: کمک به خانواده? یک مجرم در پارهای موارد جرم است و در پارهای موارد ممکن است جرم نباشد.
محسنی اژهای در پاسخ به سوالی درباره? جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستور رهبر کبیر انقلاب در زمانی که این نهاد در قانون اساسی پیشبینی نشده بود تشکیل شد و آنچنان وجود چنین نهادی مورد نیاز بود که یک اصل قانون اساسی به آن اختصاص یافت اما مباحثی که مطرح کردید باید در جایگاه خود مورد بحث قرار گیرد و از موضع مجمع صحبت شود، نه از موضع سخنگوی قوه? قضاییه.
حکم اعدام یک جاسوس صادر شده است
محسنی اژهای در پاسخ به سوالی درباره? متهمان جاسوسی و دلیل کاهش ارایه? اخبار آنها از سوی سخنگوی قوه? قضاییه گفت: اگر کسی جاسوس باشد به جرمش رسیدگی میشود اما مسائل جاسوسی به نحوی است که سیستم اطلاعاتی باید موارد آن را شناسایی کند.
سخنگوی قوه? قضاییه خبر داد: حکم اعدام یک جاسوس که در راستای اهداف رژیم صهیونیستی فعالیت میکرد در دادگاه بدوی صادر شده اما هنوز در دیوان عالی کشور تایید نشده است.
اتهام متوجه مهدی هاشمی است
خبرنگاری پرسید، محمد هاشمی اظهار کرده که مهدی هاشمی جرم اثبات شدهای ندارد نظر شما در این رابطه چیست که محسنی اژهای پاسخ داد: زمانی که اسم افراد برده میشود ما در معذوریت قرار میگیریم. اگر منظور ایشان این است که حکم صادر و قطعی نشده، کسی هم چنین ادعایی نکرده ولی اگر منظور ایشان اتهام است، اتهام متوجه او است.
خبرنگار دیگری از سخنگوی قوه قضائیه سئوال کرد که آیا پرونده مهدی هاشمی به صورت غیابی مورد رسیدگی قرار نمیگیرد که وی پاسخ داد: تشخیص این موضوع بر عهده قاضی است. در پارهای از موارد نمیتوان غیابی رسیدگی کرد و تاکنون قاضی چنین تصمیمی نگرفته است.
باید اقدامات ایجابی، اطلاعاتی و فرهنگی در کنار هم باشند
محسنی اژهای در پاسخ به سوالی درباره رشد عرضی و عمقی گروههای انحرافی و وابسته به وهابیت در دانشگاهها گفت: این قضاوت که فعالیت این گروهها عمقی و عرضی زیادتر شده را نمیدانم. آنچه دستگاههای رصد کننده گزارش میدهند این را به ما نمیگوید که حداقل از نظر عرضی فعالیت این گروهها افزایش یافته باشد به نظر ما نسبت به گذشته کمتر شده ولی الان هم زیاد است.
اژهای با تاکید بر کافی نبودن برخورد قضایی در این موارد گفت: اگر برخورد سلبی و ایجابی، اطلاعاتی و انتظامی و کار فرهنگی در کنار کار قضایی صورت نگیرد، به سرانجام نهایی نمیرسد. باید اقدامات ایجابی، اطلاعاتی و فرهنگی را در کنار هم داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: وزارت اطلاعات یک شبکه را در همین زمینه کشف کرد که پرونده آن به دادگاه رفت. اگر هماهنگی بین دستگاهها به همین سرعت و بهتر و بیشتر جلو رود، تاثیر بسزایی خواهد داشت. در اهواز هم فردی که اتهاماتی از این قبیل داشت به اعدام محکوم و حکم او قطعی و اجرا شد.
خبرنگاری پرسید شما فرمودید عزمتان برای مبارزه با مفسدان جزم است، اما در برخی موارد نمیتوانید اقدامی انجام دهید آیا منظورتان نداشتن تجهیزات است یا اعمال نفوذ، که محسنی اژهای پاسخ داد: منظورم اعمال نفوذ نبود، منظورم کمکهای نیروی انسانی و سایر دستگاهها و داشتن قاضی کافی، کیفی و تخصصی بود.
کلمات کلیدی:
نماز جمعه این هفته تهران توسط مقام معظم رهبری اقامه میشود
نماز جمعه این هفته تهران توسط ولی امر مسلمین حضرت آیتالله خامنهای اقامه میشود.
حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس اظهار داشت: نماز جمعه این هفته تهران توسط مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای اقامه میشود.
کلمات کلیدی:
کلمات کلیدی:
بازگشت امام گونه رهبر اسلام گرای تونس پس از 22 سال به کشور رشید الغنوشی، رهبر حزب النهضه، پس از 22 سال تبعید به تونس بازگشت. به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی به هنگام ورود به فرودگاه تونس اعلام کرد:در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت نخواهد کرد و هیچ کدام از سران حزب النهضه نیز برای این انتخابات نامزد نخواهند شد. الغنوشی در گفتگوی تلویزیونی با بیان اینکه حزب وی بر آزادی مذاهب تاکید می کند، گفت:همه احزاب سیاسی حق حضور در صحنه سیاسی این کشور را دارند و حقوق شهروندی از جمله برابری میان زن و مرد باید از جانب تمام احزاب اسلامی و غیر اسلامی رعایت شود و حزب النهضه نیز به رعایت آزادی بیان و حقوق شهروندی معتقد است. وی تاکید کرد: جای نگرانی از سوی زنان این کشور در مورد فعالیت حزب النهضه وجود ندارد. رهبر حزب النهضه که در سال 1989 پس از روی کار آمدن زین العابدین بن علی از تونس تبعید شد همچنین بازسازی این حزب را پس از چندین سال دوری از صحنه سیاسی این کشور در اولویت دانست و افزود حزب النهضه در حال حاضر آمادگی حضور پرقدرت در صحن? سیاسی تونس را ندارد. این حزب در انتخابات سال 1989 توانسته بود با کسب 17 درصد از آرا در مقام دوم پس از حزب تجمع برای دمکراسی متعلق به زین العابدین بن علی، رییس جمهور سابق این کشور قرار گیرد. پس از این پیروزی بود که فعالیت این حزب از سوی زین العابدین بن علی ممنوع شد. بر اساس اعلام دولت انتفالی تونس، قرار است ظرف شش ماه آینده انتخابات ریاست جمهوری و پارلمان در این کشور برگزار شود.
کلمات کلیدی:
تاریخ مصرف میرحسین برای سبزها به پایان رسید؛ این سایت در مطلب خود آورده است: جامعه مجازی ما هنوز در موسوی گیر کرده است. هنوز واپس گرایی او را نادیده میگیرد و هنوز نمیخواهد باور کند که برای حرکت اجتماعی نیازی به رهبر ندارد... این قداست بیش از حد موسوی در فضای مجازی واقعا دردسر ساز شده است، البته هرکس آزاد است که به هرکه دوست دارد روی بیاورد، ولی این دوست داشتن موسوی و اینکه هرچه وی گفت خیلی عالی است و فلهای به لینک بیانیه او رای بدهیم دیگر خیلی نخ نما شده است. این سایت در این مطالب با تاکید بر این که جامعه واقعی دیگر این قهرمان سازیها و مقدسگراییها را نمیپسندد تاکید کرده است: شاید زمان آن رسیده باشد که دیگر جامعه مجازی ما از موسوی عبور کند. موسوی هرچه بود متعلق به گذشته بود و تمام شد رفت. به جز صدور بیانیه هم کاری از دستش ساخته نیست.
«خودنویس» موسوی را «واپس گرا» خواند و خواستار عبور از وی شد در حالی که هنوز برخی از عناصر وابسته داخلی و خارجی در صددند با بزرگنمایی دو چهره سوخته انتخابات دهم ریاست جمهوری طرفدارن خود را انسجام ببخشند، سایت ضدانقلاب خودنویس در یکی از مطالب اخیر خود موسوی را «واپس گرا» خواند و خواستار عبور از وی شد.
کلمات کلیدی:
نماز جمعه مصر، رسانه ای موثرتر از توییتر و فیس بوک به زعم تحلیلگران غربی، انقلاب مردم مصر نه یک انقلاب توییتری است و نه یک انقلاب رنگی؛ و با مسدود شدن شبکه های اجتماعی، از مولفه های اسلامی موثرتری هممچون نماز جمعه بهره می برد. در جریان نا آرامی های اخیر کشور مصر، این دومین روزی است که به منظور جلوگیری از انقلاب توییتری شبکه های اجتماعی، اینترنت، پیام کوتاه و... بر روی انقلابگران مصری بسته است. این در حالی است که کارشناسان اذعان داشته اند که این انقلاب از جنس "انقلاب های توییتری" نیست. ضمن انکه انقلاب رنگی هم نیست. گواه این موضوع این است که پس از مسدود شدن رسانه های جمعی و فلج سایبرنتیکی معترضان، آتش اعتراض مردم مصر شعله ور تر شده و فروکش نکرده است. پرسش اینجاست که قیامی که نه رهبر دارد، نه از رسانه های جمعی برای هدایت اعتراضات خیابانی بهره می برد چگونه به حیات خود ادامه می دهد؟ پاسخ این موضوع را در نماز جمعه مردم مصر باید یافت. در حالی که قیام مردم مصر فاقد رهبری و نیز هدایت توییتری است، در جمعه خشم، نماز جمعه مصر تبدیل به رسانه ای شد که به مراتب موثر تر از توییتر و فیس بوک ظاهر شده است. آنچنانکه آتش خشم مردم مصر پس از اقامه نماز جمعه، جان گرفت و به اعتراض در ابعادی فراقاعده بدل شد. این امر نشان می دهد که کنترل تظاهرات و سرکوب حرکت های اسلامی از این جنس، برای سرویس های امنیتی غرب به ویژه آمریکا پدیده ساده ای نیست و فرمول های متفاوتی از آنچه در زمین بازی غرب اتفاق می افتد دارد. در حالی که قیام مردم مصر فاقد رهبری و نیز هدایت توییتری است، در جمعه خشم، نماز جمعه مصر تبدیل به رسانه ای شد که به مراتب موثر تر از توییتر و فیس بوک ظاهر شده است.
البته با توجه به اهمیت نقش این شبکه ها در کنش های اجتماعی نمی توان ادعا کرد که شبکه های اجتماعی هیچ نقشی در این سلسله اعتراضات نداشته اند اما پس از مسدود شدن توییتر و فیس بوک و اینترنت و یا سرویس های ارسال پیام به تلفن همراه این اعتراضات، شبکه های اجتماعی نقش خود را به ابزارهای جمعی اسلامی، یعنی نماز جمعه و تکبیر های عمومی و... داده اند.
کلمات کلیدی:
سوء استفاده منافقین از فیس بوک هنرمندان گروهک تروریستی منافقین با حضور در صفحات فیسبوک برخی از هنرپیشههای مطرح و محبوب سینما، تلاش میکنند ردپای سرکردگان فراموش شده خود را در صفحات این افراد ثبت کنند تا با استفاده از آمار بالای بازدید این صفحات، هم سران جنایتکار خود را به نمایش عموم بگذارند و هم طرفداران این هنرپیشهها را نسبت به آنها بدبین کنند.
کلمات کلیدی:
تسلیت به سران فتنه منابع خبری گزارش داده اند همایون از چندی پیش بر اثر زمین خوردن دچار ضربه مغزی شده و به کما رفته بود و دیگر به هوش نیامد. وی سال گذشته وقوع انقلاب اسلامی ایران را بزرگ ترین کابوس زندگی خود توصیف کرده بود و به همین دلیل نیز علی الدوام به ستایش های مبالغه آمیز نسبت به برخی دست اندرکاران فتنه سبز (موسوی و خاتمی و کروبی) می پرداخت. او حتی از گروهک های مقیم خارج خواسته بود خود را با این سه نفر و اصلاح طلبان تنظیم کنند چرا که اپوزیسیون توانسته از این طیف، افراد و شخصیت های جدیدی در تناقض با هویت انقلابی سابقشان بسازد. مرگ داریوش همایون از سران سلطنت طلبان و حامی فتنه سبز، طیف های ضد انقلاب را عزادار کرد. همایون در 82 سالگی و در ژنو سوئیس درگذشت.
صاحب نظران تاریخ به اعتبار کارنامه سیاسی همایون از وی به عنوان فردی بی ثبات و فرصت طلب یاد می کنند و سیر تطور گرایش های سیاسی وی از سوسیالیسم به سلطنت طلبی دو آتشه و سپس شعار دموکراسی خواهی و حقوق بشر را در طول 60 سال زندگی سیاسی او را شواهد متعدد این ادعا بر میشمارند.
همایون در سال 1326 جزء مؤسسان حزب ضد اسلامی "پان ایرانیست" بود، سال 1329به "گروه نجات ملی" پیوست و سال 1330 از حزب سوسیالیست ملی کارگران ایران (سومکا) سر درآورد. اما در جریان کودتای 28 مرداد، در زمره چماقداران و چاقوکشانی بود که با شعار "خدا، شاه، میهن" و با هدایت سیا و M16 به خیابان ریختند و نهضت ملی شدن نفت را ساقط کردند.
داریوش همایون پس از کودتای 28 مرداد مورد اعتماد رژیم کودتا قرار گرفت. او عضو شبکه مطبوعاتی وابسته موسوم به "بدامن" بود و مورد اعتماد آمریکا قرارگرفت.
اعتماد سرلشکر زاهدی عامل کودتای 28 مرداد 32 به همایون باعث شد تا دختر خود "هما" را به عقد وی درآورد. رژیم کودتایی پهلوی همچنین از همایون برای راه اندازی سندیکای وابسته "نویسندگان و خبرنگاران" کمک گرفت تا مطبوعات را به طور کامل مدیریت کند.
همایون روزنامه صهیونیستی آیندگان را به اعتبار ارتباط با کلان سرمایه داران صهیونیست راه اندازی کرد. او همچنین مدت ها وزیر اطلاعات و جهانگردی در دولت های هویدا و آموزگار بود و پس از راه اندازی حزب شاه ساخته رستاخیز، به عنوان قائم مقام دبیرکل حزب معرفی شد.
روایت تاریخی غالب بر آن است که داریوش همایون نویسنده مقاله موهن روزنامه اطلاعات علیه مذهب و مراجع و حضرت امام خمینی(ره) در 17 دی 56 است، مقاله ای که با امضای مستعار احمد رشیدی مطلق (یا به تعبیر شهید والامقام دستغیب احمق رشیدی مطلق) چاپ شد. برخی روایتگران نیز بر آن هستند که مقاله از سوی دربار و با وساطت همایون برای چاپ به روزنامه اطلاعات ارسال شد. این مقاله جرقه انفجار انقلاب اسلامی را در 19 دی 56 و سپس اربعین های زنجیره ای تا پیروزی انقلاب اسلامی زد و تا ابد داریوش همایون را در کنار لعنت ملت ایران، سزاوار ملامت سلطنت طلبان و حامیان خارجی آنها قرار داد.
داریوش همایون 16 آبان 57 در منزلش دستگیر و روانه زندان دژبان پادگان جمشیدآباد می شود. روز 22 بهمن 57 پس از فتح پادگان جمشیدآباد از سوی مردم از زندان فرار کرده و 15 ماه به طور مخفیانه در ایران می گذراند. وی سال 1359از کشور گریخت.
کلمات کلیدی:
حکم اعدام دو نفر از مدیران سایتهای مستهجن صادر شد دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: حکم اعدام دو نفر از مدیران سایت های مستهجن در دو شعبه مختلف صادر شده، که برای تایید به دیوان عالی کشور ارسال شده است.
کلمات کلیدی: