سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی که تکبّر می ورزد، چیزی فرا نمی گیرد . [امام علی علیه السلام]
آنتی منافق


اصلاح طلبان و فتنه گران در تقاطه 3 رویکرد


جریان فتنه و اصلاح طلبان این روزها و این ایام شرایط دشواری را به لحاظ عمل سیاسی و تبیین گفتمانی آتی خود تجربه می کنند.


سقوط جریان فتنه و پاگیری کامل آن در جبهه ضد انقلاب گرچه با حمایت هایی با عناصر اصلاح طلب همراه و قرین شد ولیکن تردیدهای برخی از اصلاح طلبان نسبت به پی گیری آینده سیاسی خود شرایطی دشوار را پیش روی آنان قرار داده است.


«مدیریت نظام» در مواجهه با فتنه،خروش ملت در «حماسه 9 دی»،صلابت نظام در برابر«باج خواهی ها» و...بی شک از جمله مولفه هایی بوده که فتنه گران و اصلاح طلبان را در مسیر انتخاب قرار داده است.انتخابی که بی شک از میان سه رویکرد موجود در میان آنان بوده و انتخاب هریک از رویکردها آینده سیاسی شان را محرز و قطعی خواهد ساخت.این رویکردها اما چه می باشند؟


الف- رویکرد مبارزه:


طیفی از جریان فتنه به دلیل دگردیسی های فکری و ایدئولوژیکی عمیقی که از چپ سنتی تا چپ نو را شامل می شود و حتی در مواردی گردش و تنه به لیبرالیسیم را نیز تجربه می کرد،بر این تصور بود که مدل حکومتی حاضر و مبتنی بر ولایت فقیه، دچار احتضار و فروپاشی شده لذا بر همین رویکرد فرقه سبز را مورد توجه قرار داده و مدیریت رفتاری آن را برعهده گرفت.


این طیف بر این باور بود به دلیل شکل گیری زنجیره سلبی (نه به احمدی نژاد و سپس نه به حاکمیت) و شبکه شدن تلاش های داخلی و خارجی ،ظرف چند ماه با فشارهای اقتصادی- سیاسی غرب خواهد توانست به موفقیت دست یابد.اما برخلاف این تحلیل ها و تلا ش ها که فاقد برآورد تخمین وتدبیر و واقع نگری بود ،با مدیریت ولایی و بصریت عمومی ملت این طیف در برنامه های خود ناکام مانده و به جنون رفتاری – تحلیلی رسید.


نشانه های این جنون که در بی قیدی در همنوایی و حرکت در مسیر ضد انقلاب بارها نشانه هایش ظهور و بروز یافت اما منجر به این شد که این طیف همچنان بر تحلیل های اشتباه خود پافشاری کرده و ریزش حامیان خود را به «آتش زیر خاکستر» تعبیرکند.


این طیف معتقد است که در صورت بهره گیری از «فرصت های حقیقی و حتی تصادفی» و عبور از فضای پلیسی- امنیتی! این آتش دوباره شعله ور خواهد شد.در حقیقت این طیف در تحلیل خود براین باوراست که با وجود تحریم های خارجی ،دولت با ناتوانی در اجرای صحیح طرح هدفمندی یارانه ها مواجه شده و بزودی شاهد شکل گیری و بروز اعتراضات اجتماعی خواهیم بود.اعتراضاتی که به دلیل ماهیت اقتصادی آن به عنوان شتاب زا عمل کرده و قابلیت موج سواری را برای آنان فراهم خواهد کرد.


در مجموع این طیف از جریان فتنه با این تحلیل بر این باور است که نه تنها مبارزه تمام نشده، بلکه جدی تر نیز شده است و فقط باید تا روز موعود یعنی لحظه قیام و فراهم شدن شرایط (بروز اعتراضات اجتماعی گسترده) زیرزمینی عمل کرده و برای نشان دادن پویایی فرقه نیزباید در اذهان تک مضراب های تبلیغی را در دستور کار قرار داد.


اما بطور خلاصه می توان مبانی تحلیلی رویکرد مبارزه را اینگونه خلاصه کرد:


1- وجود گسست های 4 گانه در جامعه:


1- الف- گسست بین مردم و حاکمیت
1- ب- گسست بین نخبگان و حاکمیت
1- ج- گسست بین نخبگان و نخبگان
1- د- گسست بین مردم و مردم


 2- فشار خارجی:
2- الف- تحریم ها
2- ب- تهدید نظامی
3- ضعف و ناکارآمدی نظام
4- قدرت و انسجام جنبش سبز


ب- رویکرد موازانه:


حامیان این رویکرد نگاهی متفاوت تر از طیف معتقد به مبارزه را نسبت به شرایط و وضعیت موجود فرقه سبز داشته و بر سیاست ورزی تاکید دارند.این طیف بر این باورند که جنبش سبز با شکست مواجه شده و کار آن در فاز خیابان به پایان رسیده است. در حقیقت این طیف معتقدند که برخلاف حامیان رویکرد مبارزه بخش اعظم گسست های مورد تاکید این طیف در حد ادعا بوده و واقعیت نداشته و نظام و دولت حداقل توانسته اند در اذهان اکثریت جامعه خود را کارآمد و تلاشگر برای رفع مطالبات مردمی نشان بدهند.


این طیف با مورد اشاره قرار دادن حماسه 9 دی به طیف دیگر پیغام داده اند که 9 دی واقعی ترین تصویر موجود و قابل لمس حقیقی جامعه پس از فتنه می باشد و اگر حامیان رویکرد مبارزه بر این واقعیت چشم ببندند به طور قطع روزنه های امید به بازگشت را نیز به روی خود بسته خواهند دید.


این طیف اما برخلاف حامیان رویکرد مبارزه که معتقد به استراتژی «برد- باخت» در قبال نظام است معتقد به استراتژی«برد برد» بوده و براین باور است که گرچه فتنه مهارشده اما اصلاح طلبان به عنوان موتور این جریان قابل حذف نیستند چرا که جریان اصلاحات یک جریان فکری است که در بخش هایی از لایه های اجتماعی بویژه در میان نخبگان ریشه دوانده و دارای پایگاه می باشد.


لذا سخن آخر این طیف این است که باید به نظام به یک موازانه نسبی حداقل 60به 40 برسیم.


در مجموع اما بطور خلاصه می توان مبانی تحلیلی رویکرد موازنه را اینگونه خلاصه کرد:


1- پایگاه اجتماعی قوی نظام و دولت
2- بی اثر بودن فشار خارجی
3- شکست جنبش سبز در فتنه88
4- غیر قابل حذف بودن اصلاحات
5- تعریف بازی «برد – برد» با حاکمیت


ج- رویکرد تناسخ:


در برابر این دو طیف،بخش دیگری از اصلاح طلبان نیز وجود دارند که انتقادات جدی ای به این دو طیف دارند.این طیف حامیان رویکرد مبارزه را رادیکال،غیر منطقی ،بی سر و احساسی خوانده و اصرار آنان بر ادامه این رویه را آب در هاون کوبیدن تعبیر می کنند.


این طیف همچنین با اشاره به رویکرد حامیان موازانه معتقدند این طیف شکل دیگری از رویکرد مبارزه است که بازگشت به نظام را برای پی گیری خط فتنه دنبال می کند،مضاف بر اینکه برای بازگشت خود استراتژی «برد- برد» را بگونه ای تعریف می کند که پذیرش شرایط آنان بطور قطع به باخت حاکمیت منتهی خواهد شد،مساله ای که قطعا حاکمیت به آن واقف است.


این طیف که برخی از اصلاح طلبان واقع بین را تشکیل می دهد بر این باور است که کالبد اصلاحات در جریان فتنه 88 جان سپرده و دم مسیحایی نیز قادر به زنده کردن آن نیست اما روح سرگردان آن می تواند در کالبدی کاملا متفاوت حلول کند.


این طیف همچنین با انتقاد از رفتارهای اصلاح طلبان و فتنه گران بر زدودن ناخالصی ها از اصلاحات و ملتزم بودن به هنجارهای نظام ولائی و روشن ساختن مرزهای هویتی خود با بیگانگان و رفتارهای فتنه گران تاکید کرده و بر کلید زدن دور جدیدی از فعالیت ها با کالبدی جدید تاکیددارند.


در مجموع اما بطور خلاصه می توان مبانی تحلیلی رویکرد تناسخ را نیزاینگونه خلاصه کرد:


1- عدم پذیرش بازگشت بدون هزینه اصلاحات سابق (جریان فتنه 88) از سوی نظام
2- عدم پذیرش بازگشت با هزینه (توبه) از سوی فتنه گران
3- اراده نظام و مردم حامی نظام بر حذف مجرمین
4- نیاز نظام به روح اصلاحات خالص جهت پویائی


درخاتمه با بررسی رویکردهای سه گانه در جریان فتنه و اصلاح طلبان حال باید منتظر بود و دید که اینان با اتخاذ کدامین رویکرد به سوی کدامین راه رهنون خواهد شد.باید بود و دید.




کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر


کاریکاتور/ گشت‌زنی هوایی دو آقازاده


طرح : مازیار بیژنی/ جوان



 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر
کشف "اوریم " گوش رژیم صهیونیستی، مرکز رصد اطلاعاتی خاورمیانه

مرکز جاسوسی عظیم اسرائیل بر ملا شد

بولتن نیوز: مرکز جاسوسی عظیم در اسرائیل که به آن عنوان گوش های بزرگ اسرائیل داده اند،  تاسیسات بزرگی است که ادعا می شود در آنجا ارتباطات تلفنی و ایمیلی در سراسر خاورمیانه و نقاط دیگر جهان، رصد اطلاعاتی می شود.


 این مرکز، برای دهه ها پنهان از نگاه های کنجکاو،  در یک منطقه کویری مورد توجه خبرنگاران محقق قرار گرفته بود اما کسی نمی دانست که کار این مرکز چیست.


 بسیاری از اسرائیلی ها حتما از کنار آن رد شده اند ولی توجهی به آن نکرده اند. چند دیش بزرگ ماهواره در خارج از شهری گمنام در صحرای نگو قابل مشاهده است، که چیزی را نشان نمی دهد و نام ونشانی ندارد.


 اما این  مرکزیک پایگاه معمولی نظامی نیست وباید به کاری مشغول باشد که دیگران از آن اطلاع ندارند. 


نیکی هگر، خبرنگار و نویسنده اهل زولاند نو می گوید: " این مرکز بزرگترین مرکز جاسوسی  است  و همتراز  بزرگترین مرکزی است که تاکنون در روی زمین دیده ام 


هگر حد اقل 25 سال است که در مورد اطلاعات سیگنالی یا همان جاسوسی الکترونیکی مطالعه می کند و یک اشاره پنهانی وی باعث دسترسی هگر به کسانی در درون  این مرکز اسرائیلی شد 


هگر می گوید: هیچکس درمورد عملکرد این مرکز صحبت نکرده بود یا نفهمیده بود که چنین تشکیلاتی با این اندازه در اسرائیل وجود دارد و روی هیچ نقشه ای نمایش داده نشده بود، یا دیده نشده بود


اما اکنون در تمامی تصاویر ماهواره ای دیده می شود. این مرکز30 آنتن شنود  دارد که بالاتر از خط استوا قرار گرفته اند و هرکدام از آنها  ماهواره ای را در آسمان هدف گرفته اند.


خبرنگار محقق مقیم انگلستان، دانکن کمپبل نیز می گوید: این آنتن ها هرچیزی که در ماهواره ها  رد و بدل می شود را دریافت می کنند. این سیستم چیزی را از قلم نمی اندازد و هر نوع ارتباطی را شنود می کنند که شامل میلیون ها شنود می شود..


به گزارش بولتن نیوز، وی افزود: شما ساختمان های بدون پنجره ای شبیه به انبارهای صنایع، اما با امنیت بسیار بالا را می توانید ببینید. من در سراسر آمریکا مکان های مشابه  بسیاری دیده ام و صدها نفر هر روز صبح در این مراکز حاضر می شوند، از جلوی چشم شما عبور می کنند، ایمیل ها را کنترل می کنند، به مکالمات تلفنی گوش می دهند و....


اما در داخل اسرائیل کسی در مورد این مرکز چیزی نمی گوید و رفت وآمد ها و کار این مرکز و کارکنان آن مشخص نیست. دلیلش این است که آن چه در این مرکز شنود می شود در جای دیگری ارزیابی و شنیده می شود. یعنی در جایی در شمال تل آویو.


از این مرکز همه مکالمات تلفنی، همه ایمیل ها را می توان رصد کرد. به گفته دانکن کمپبل، در جایی در خط  ساحلی شمال تل آویو عده زیادی از اشخاص، مشغول گوش دادن  ودیدن این تلفن ها و ایمیل ها هستند


رونن برگمن خبرنگار و نویسنده اسرائیلی نیز می گوید: من درمورد اوریم نشنیده ام و نمی دانم  لغت  این پایگاه به چه اشاره دارد.


میر الران از انستیتوی مطالعات  امنیت ملی نیز در این زمینه اظهار داشت: نمی دانم دلیل اصلی توجه به این مرکز در خاک اسرائیل چیست. آنجا یک سکو است. وقتی مسئله اطلاعاتی می شود، هر چه باید شنود شود به یک سکو احتیاج  دارد واین سکو همین کارکرد را دارد.


اما چرا خود سکوی شنود برملا شد؟ آنجا تا همین اواخر که هگر آشکارش کرد، بخوبی استتار شده بود


هگر گفت: " اولین نکته که باعث تعجب من شد، اندازه آن بود، مرکز جاسوسی با این عظمت می تواند در سیاست خاورمیانه و فراتر از آن بسیار موثر باشد. اما نکته تعجب آور دوم این بود که این تاسیسات همزمان با برخی تاسیسات که در بریتانیا، آلمان، روسیه و آمریکا فعال بوده اندودیده می شدند، وجود داشته است اما کسی از آن خبر نداشته است.


میر الران به این نکته اشاره کرد که  آنها که باید بدانند، دقیقا می دانند که این مرکز کجاست و کارکرد آن چیست اما تعداد افرادی که می دانند آن جا کجاست بسیار اندک هستند.

آدرس اینترنتی فیلم مربوط به مرکز جاسوسی به نشانه زیر است:



 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر



عکس رهبری با امضــاء «ضیاءالدین خامنه‌ای»

http://rovatehadis.com/wp-content/uploads/2011/01/khamnei1.jpg

 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر
واکنش عضوخبرگان به مواضع هاشمی

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: با وجود اینکه آقای هاشمی معتقد است در جریان فتنه 88 سکوت نکرده اما متاسفانه سخن گفتن وی به نفع نظام و انقلاب تمام نشده بلکه موجب سوءاستفاده دیگران شده است.


به گزارش صراط نیوز، آیت الله محسن حیدری آل کثیری، عضو مجلس خبرگان رهبری، در گفت وگو با شبکه ایران با اشاره به اهمیت روشنگری خواص در زمان وقوع فتنه ها، گفت: اکثر خواص کشورمان بصیرت لازم را دارند و در همه مسائل سیاسی و اجتماعی و فتنه هایی که از ابتدای انقلاب واقع شده، به جا و به موقع موضع گیری کرده اند. از جمله در فتنه 88 هم که پیچیده ترین فتنه از سوی استکبار بود و با عملگی افرادی که مردم آنها را سران فتنه نامیدند رخ داد.


به گفته عضو مجلس خبرگان رهبری "این گروه از خواص بصیر پا به پای رهبر معظم انقلاب و پشت سر ولایت موضع گیری های به جایی داشتند."


آیت الله حیدری ادامه داد: خواص بصیر در هر پستی بودند از جمله نماینده مجلس، عضو مجلس خبرگان، در دولت و یا رسانه ها انصافا موضعگیری به جا و روشنگری لازم را از طریق تریبون هایی که در اختیار داشتند انجام دادند.


فتنه 88 را رهبر انقلاب از خیابان ها جمع کردند


نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه این گروه از خواص به فرمان رهبر انقلاب لبیک گفتند، تصریح کرد: حتی در حوادثی که در صدر اسلام اتفاق افتاد مانند جریان حکمیت و ماجرای صفین و خوارج، رفتار بخشی از خواص به گونه ای بود که حضرت علی (ع) نیز احساس تنهایی کرد.


وی خاطر نشان کرد: در فتنه 88 رهبر معظم انقلاب پس از چند ماه از آغاز فتنه 88 به برکت حضور به موقع مردم بصیر فتنه را از خیابان ها جمع کردند. البته به این معنا نیست که فتنه ها تمام شده و طبیعی است که ادامه داشته باشد.


وابستگی به اولاد، علت مردود شدن برخی خواص


عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز تاسف از اینکه در فتنه 88 خواص بی بصیرتی نیز داشتیم که رهبر انقلاب از آنها به عنوان خواص مردود نام برده اند، گفت: این خواص با اینکه در مورد جریان فتنه اطلاعات کافی داشتند اما به خاطر هوا پرستی و وابستگی به اولاد و احزاب نتوانستند به موقع موضع گیری کنند.


نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: حتی یک بارهم از این گونه خواص شنیده نشده که به فتنه گران اصطلاح "فتنه" را بگویند در حالیکه آنها به راحتی نسبت به روزنامه ها و خبرنگارانی که افشاگری کردند عنوان فتنه گر دادند.


به گفته آیت الله حیدری "این گونه رفتار خواص به دلیل عدم آگاهی آنها نبود بلکه آنها دچار هوا پرستی شده اند."


هم ادعای ولایتمداری هم همراهی با فتنه گران


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بارها به این دسته از خواص هشدارهای لازم را داده اند، تصریح کرد: با این وجود برخی خواص همچنان به صورت دو پهلو حرف زدند. آنان خود را طرفدار ولایت می نامیدند اما در عمل آب به آسیاب دشمن ریختند و حتی خانواده و وابستگان آنها در خط فتنه بودند.


آیت الله حیدری ابراز امیدواری کرد که "این دسته از خواص با موضع گیری شفاف و صریح گذشته خود را جبران کنند."


نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: صرف اینکه فردی سوابق خوب داشته باشد اما امروز نتواند موضع گیری مناسبی داشته باشد موجب موجه شدن وی نخواهد بود.


مواضع هاشمی به نفع فتنه گران بود


آیت الله حیدری با اشاره به سکوت آقای هاشمی در جریان فتنه 88 گفت: با وجود اینکه آقای هاشمی معتقد است سکوت نکرده اما متاسفانه سخن گفتن وی به نفع نظام و انقلاب تمام نشده بلکه موجب سوءاستفاده دیگران شده است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افراد دلسوز نصایح و توصیه های لازم را به آقای هاشمی کرده اند، ابراز امیدواری کرد "آقای هاشمی و سایر خواص همسو بتوانند به وظیفه تاریخی خود عمل کنند."

  

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر
حامددهخدا

خیلی نازنین...‏

"اِوا"... مردمی، خیلی نازنین و ریزه میزه.‏


رسانه‌ها، قدر مطلق تفاوت‌ها را افزایش و بال و پر می‌دهند.‏


ولی، این تفاوت‌ها، از جنس تفاوت‌های "سرنوشت‌ساز" نیستند، بلکه سرپوشی بر تفاوت‌های "سرنوشت‌ساز" می‌گذارد.‏


بیشتر، سرگرم‌کننده‌اند. افراد را به تفاوت در سبک‌ها و عادت‌واره‌ها مشغول می‌کنند. همه چیز را به باریکی و ظرافت می‌کشند و از جدیت می‌اندازند.‏


این مردم، شبیه مردم انقلابی نیستند. جهادگر نیستند. سرگرم به کم‌اهمیت‌ها هستند.‏


مردمی که تنها "ناز" به دنیا نگاه می‌کنند، می‌توانند گریبان یک انقلاب و جهاد راستین را بفشارند.‏


این سبک و نسق هویت‌سازی، کار را به جایی می‌رسانند که دیگر تعجبی ندارد که کسی در یک گفتار "بسیار مهم"، بگوید من "عاشق سیبی هستم که وقتی گازش می‌زنی صدا بدهد". یا "عاشق انگوری که تا روی زبانت انداختی فرو برود".‏


رسانه‌ها، ساز و برگی به دست افراد می‌دهند که با ریزبینی، به مسائل کم‌اهمیت اهتمام ورزند و با این توجهات، برای خود یک شخصیت منحصر به فرد بسازند و به آن بنازند.‏


موضوع ساختن یک شخصیت منحصر به فرد که خود را در اموری مانند مد، عادت‌های خاص، حساسیت‌های ویژه و... نشان‏ می‌دهند، از تبعات فراهمی مصالح متنوعی است که رسانه‌ها در اختیار ما می‌گذارند.‏


با رسانه، افراد "فرصت" می‌یابند تا در مورد جنبه‌های ریز و واقعاً کم‌اهمیت زندگی زیادی فکر کنند. خوردن سیب، در چه وجهی خیلی کیف دارد؟! فرایند شکل‌دادن به خود، بازتابی‌تر و بازتر‏ می‌شود، بدین معنا که افراد برای ساختن هویت منسجم و منحصر به فرد برای خود، بیش از پیش به منابع متفاوتی دسترسی پیدا کرده‌اند که خودشان می‌توانند هر جور خواستند تلفیق کنند.‏


هر چند که هر یک از ما می‌توانیم با تلفیق ترجیح خوردن سیب سفت و انگور نرم و پنیر یه ذره شور و کره مارک فلان و چای دیر دم و... برای خود هویت آزاد و مستقل و جدا از دیگران بسازیم، ولی تکثیر این فرایند، با مواد رسانه‌ای تغذیه می‌شود. نوعی وابستگی بین ما و رسانه‌ها پدید آورده است.‏


به همین نسبت، هر قدر که هویت ما به رسانه وابسته می‌شود، از موقعیت‌های محلی و مأنوس منفک می‌گردد.‏


جوانانی پدید می‌آیند که اقل شباهت خانوادگی و وابستگی ملی و دینی و... را با خود حمل می‌کنند و در عوض، تلاش می‌کنند با تمسک به سلایق فرامنطقه‌ای که در رسانه روایت می‌شوند، تا حد امکان برای خود تشخصی فراهم کنند.‏


این رابطه، تا آنجا که برای افراد اطلاعات و ارتباطی که از منابع دور نشأت می‌گیرد را فراهم می‌نماید، آزادی از تقید است. ‏


جوان، "احساس" آزادی می‌کند.


توضیح نظری مطلب اینکه...‏


توسعه رسانه‌های حامل ارتباطات گسترده و عظیم، همان طور که شیوه‌های جدیدی برای گسترش‏ پیام، برای فرستندگان فراهم آورده است، شیوه‌های تازه‌ای برای "تأمل" گیرندگان را هم فراهم آورده است، و اوضاع را به نحو روزافزونی به پیچیدگی کشانده‌اند.‏
تأملات در زمینه‌های بسیار دور، با استقلال نسبی از "برخی" فرستندگان، طوری به وقوع می‌پیوندند، که زمین و زمان را تکان می‌دهند.‏


از جمله چیزهایی که در مورد رفتارهای گیرندگان رخ می‌دهند، بی‌نظیر و منحصر به فرد محسوب می‌شود، یکی این است که بافت زمانی-فضایی دریافت پیام، با بافت زمانی-فضایی ساخت، اشتراک چندانی ندارند. از این گذشته، دریافت پیام نیز در بافت‌های مختلفی صورت می‌گیرد و مآلاً، تفسیر، به انحای مختلفی صورت می‌گیرد.‏


از این قرار، رسانه می‌تواند آزادی‌بخش و عدالت‌پیشه تصور شود.‏ افراد، با خصایل و صفات اجتماعی متفاوت، این امکان را می‌یابند تا تفاسیر متفاوتی در مورد پیام بسازند.

  

از آنجا که شبه رفتار رسانه‌ای پیام‌ها را برای گستره نامعینی از گیرندگان دور قابل دسترسی می‌سازد، گوناگونی خصایل و صفات اجتماعی که افراد با خود به همراه می‌آورند تا آن را با فرایند دریافت ارتباط دهند، به مراتب بیش از گوناگونی موجود در رفتار روزمره و رودر روست. از این قرار اغلب تفاسیر این ظرفیت را دارند تا از کنترل خارج شوند. اقلاً کنترل تفاسیر احتیاج به میزان بالایی از حساب و کتاب و سرمایه‌گذاری و توان دارد.‏


تفاوت‌های اجتماعی در میان گیرندگان، به طور عمده بر شیوه‌هایی که آنها با پیام‌های دریافتی ارتباط می‌یابند و نحوه درک، ارزشیابی، بحث و بررسی و یکپارچه سازی آن پیام‌ها در زندگی‌شان تأثیر می‌گذارد. از این طریق، رسانه‌ها نیز به نوبه خود، به تعمیق تفاوت‌های اجتماعی تأثیر می‌گذارند. رسانه‌ها به این تفاوت‌ها بال و پر می‌دهند.‏


پس، قدر مطلق تفاوت‌های اجتماعی با حضور رسانه‌ها افزایش یافته است. ‏


هر چند که سازندگان پیام‌ها در موضعی نیستند که به طور مستقیم، واکنش‌های گیرندگان را بازنگری کنند و کنش‌های خود را در پرتو این بازخوردها تعدیل نمایند، اما فرستندگان پیام، می‌توانند گستره‌ای از تدابیر و شگردهای نمادین را با هدف ایجاد هماهنگی در تفاسیر مخاطبان به کار گیرند که هر روز پیچیده‌تر و به قدر زیادی انحصاری‌تر می‌شود.‏


این مباحث ادامه دارند.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر


زنان کارتن خواب در کنار خیابان های تهران


مرتضی طلایی اظهار کرد: اگر تاکنون فقط می دانستیم که تعداد زنان معتاد قابل توجه است، حال این نگرانی را داریم که این زنان معتاد که شرایط نامساعدی را دارند، در سطح جامعه بیش از قبل به چشم می خورند و همه این موارد نشان می دهد که خانواده در جامعه ما دچار تزلزل شده است.


مردمسالاری نوشت:رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران عنوان کرد: متاسفانه شرایط خانواده و بنیاد اجتماعی آن در جامعه دچار مشکلات عدیده ای شده و آمار قابل توجه طلاق در جامعه، افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار، زنان کارتن خواب و معتاد را به همراه دارد. طلایی تاکید کرد: قطعا حذف و نگهداری زنان کارتن خواب معتاد و یا غیرمعتاد بسیار مهمتر و واجب تر از مردان کارتن خواب است، چرا که عادی شدن حضور آن ها در کنار خیابان زنگ خطری برای جامعه خواهد بود.



 


 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر
موسوی باید به نفع قاچاقچیان موضع بگیرد!


ارگان سلطنت طلبان مقیم لندن از موسوی و خاتمی و کروبی خواست علیه اعدام قاچاقچیان و اعضای گروهک های تروریستی موضع بگیرند.

«الهه-ب» در نشریه سلطنت طلبان نوشت: چرا دهه 60؟ چرا کشتار 67؟ احکام اعدام این روزها را مرور کنید. از سوی خبرگزاری های کشور اعلام می شود تا بعدا کسی مدعی نشود که مانند سال های دهه 60 و سال 67 خبر نداشتیم. در همین اوضاع و احوال آقایان موسوی و خاتمی و کروبی دنبال انتخابات هستند. ما گفتیم بعدا نگویند که نگفتیم!
این سلطنت طلب فراری اضافه کرد: هنگامی که خاتمی در دیدار با فراکسیون اقلیت برای شرکت در انتخابات شرط گذاشت، همان جا گفت که به نظر می رسد شرایط در آینده سخت تر است. نگرانی او بی جا نبود.
خاتمی بی درنگ پاسخ خود را از کیهان تهران و برخی نمایندگان مجلس اسلامی و ائمه جمعه و دستگاه قضایی و امنیتی نظام دریافت کرد که می گفتند شما در موقعیتی نیستی که برای برگزارکنندگان انتخابات، شرط و شروط بگذاری! خودت را برای محاکمه آماده کن! «سران فتنه» شامل موسوی و کروبی در سمت چپ محمد خاتمی قرار می گیرند که هم «سقف» و هم «کف» مطالبات آنها «اجرای بدون تنازل قانون اساسی» است و قطعا بهتر از هر کسی می دانند اجرای بدون تنازل قانون اساسی بدون اجرای اصل ولایت مطلقه فقیه و «الزام به تبعیت از دستورات رهبری» امکان ندارد.

نویسنده در پایان یادآور شده که سران فتنه در ایران به دور خود می چرخند و در بن بستی تاریخی گرفتار شده اند.
یادآوری این نکته ضروری است که عناصر به تازگی اعدام شده یا چند نفری که در آستانه اجرای حکم اعدام قرار دارند یا قاچاقچیان موادمخدر هستند (نظیر یکی از آشوبگران روز عاشورا که در لندن اقامت داشته و غیر از نیم کیلو تریاک، حدود 400 گرم کوکائین در منزل وی ثبت و ضبط شده است) یا عناصری هستند که در گروهک های تروریستی نظیر منافقین، پژاک، تندر و ریگی عضویت داشته اند.
درباره اعدام منافقین و محاربین در سال های دهه 60 نیز، جریان های ضد انقلاب از وسط قصه روایت می کنند و این حقیقت را متذکر نمی شوند که گروهک هایی چون منافقین دست به خروج مسلحانه و آدم کشی و بمبگذاری زدند و از مقامات ارشد کشور تا شهروندان عادی را با سبعیت تمام به شهادت رساندند و آنگاه در واکنش به این قساوت های سازماندهی شده از خارج، عناصر تروریست و محارب دستگیر شده هم به اعدام محکوم شدند.

طمع گروهک های ضدانقلاب در طلبکاری از فتنه گرانی چون موسوی و کروبی و خاتمی، به این دلیل است که کسانی چون موسوی با حماقت تمام، حرمت شکنان روز عاشورا را مردمان خداجو توصیف کردند و علنا از آشوبگری خیابانی این گروهک ها دفاع کردند.

کیهان

  


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر

جوان بلاگ / گستاخی های "سردار عقب نشینی" تمامی ندارد!



نویسنده وبلاگ جورچین در جدید ترین پست وبلاگش نوشت:

  

 "حسن روحانی"  به همراه اعضای تیمش همچون "سیروس ناصری" و "حسین موسویان" برای خیلی از ما نسل سوم و چهارمی ها انقلاب نماد عقب نشینی از حقوق حقه مردم ایران در برابر قدرت های زورگو بوده و هست.

 




"سردار عقب نشینی" باید بدون شک در برابر من امثال من و ملت ایران همچنان پاسخگوی رفتار انفعالی خود در معاهده ننگین سعدآباد باشد که چرا راضی شدند حتی صنایع پائین دستی هسته ای ایران که هیچگونه ارتباطی با غنی سازی اورانیوم نداشتند را تنها به دلیل خوش باوری به غرب زورگو وعدم درک توامندی‌های انقلاب و نظام اسلامی تعطیل شود.


 حسن روحانی و تیم وی در این توافق نامه با خوش خیالی تمام به وعده های پوشالی استعمارگران غربی دل بست و در برابر آنچه به رسمیت شناخته شدن استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای مطابق با معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای برای ایران از سوی قدرت های استعماری و رفع نگرانی سه کشور اروپایی! عنوان شد، پذیرفتند که امتیازات زیر را بدهد؛

 1-همکاری کامل ایران با آژانس بین المللی انرژیِ اتمی و اصلاح قصورهای احتمالی!


 2-امضای پروتکل الحاقی و آغاز فرآیند تصویب آن در مجلس شورای اسلامی


 3-همکاری کامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی تا پیش از تصویب پروتکل الحاقی در مجلس شورای اسلامی


 4-تصمیم جمهوری اسلامی به تعلیق داوطلبانه همه فعالیت های غنی سازی اورانیم و بازفرآوری به صورتی که آژانس تعریف می کند.


 5-تعلیق واردات هر نوع تجهیزات و مواد خاص در صورتی که کاربرد نهایی آنها متضمن فعالیت های مرتبط با بازفرآوری یا غنی سازی باشد.


 6-تعلیق تولید یا واردات مواد تغذیه ای برای فرآیندهای غنی سازی.


 سرداران عقب نشینی در واقع به راحتی قصور خود را پذیرفتند! تا جایی که حتی متعهد شدند قصورهای خود را اصلاح هم کنند؛ آنها پذیرفتند که برای مدتی نامعلوم و برای اعتماد سازی فعالیت های هسته ای ایران را تعلیق داوطلبانه کنند.


 این‌ها؛ صرفا جهت یادآوری حافظه تاریخی هم نسل هایم بود؛ با این حال خیلی بی شرمی یا بهتر بگویم گستاخی می خواهد که چنین افرادی از حقوق هسته ای کشورمان در شرایط فعلی نگران شده و باقی ماندن پرونده ایران در شورای امنیت -که ماحصل عقب نشینی خود این افراد در برابر غرب بود- آنهم در همایش تخصصی "خانواده" تهدید بزرگ از سوی آقایان خوانده شود.


 در شرایطی که تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با اقتدار و اتکاء به توانمندی های انقلاب و نظام اسلامی در حال نبرد دیپلماتیک با قدرت های زرگو در استانبول است و دولت با شجاعت دست به جراحی بزرگ اقتصادی کشور زده، باز هم طی چند هفته متوالی شاهد گستاخی و فرستادن پالس های بیرونی پسند از سوی جناب روحانی که مفتخر به سکوت توام با همراهی از جریان فتنه نیز می‌باشند، هستیم.


 جناب روحانی درحالی که باید پاسخگوی اقدامات خود و همطیفانش باید باشد در آخرین اظهارات خود که مورد استقبال سایت های ضد انقلاب و جریان فتنه قرار گرفته مدعی شده که "?? درصد از جوانان کشور بیکار هستند و درآمد آنها صفر درصد است‏‌".


این ادعاها فرافکنانه و حمایت از مردم و وضعیت معیشتی آنان آنهم از سوی افرادی که اصلا معنای درد را نچشیده اند و همواره با واژه "رفاه"، "توسعه" و "انباشت سرمایه" مانوس بوده اند، جای تعجب دارد!


 این آقایان فراموش نکنند که ما اقدامات انفعالی و از روی خوش باوری به غرب را هیچاه از یاد نبرده و به حافظه بلند مدت تاریخی خود سپرده و روزی از آنان حساب کشی خواهیم کرد. 


 







 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر


حمله ارتش عراق به گروهک تروریستی منافقین


به تازگی نیروهای پلیس و ارتش عراق در اقدامی هماهنگ به نیروهای منافقین پلید یورش برده و آنها را از باب الاسد تا بیمارستان اشرف عقب راندند.


به گزارش«جوان آنلاین»،در این حمله ، ارتش عراق ، منافقین را به وسیله باتوم مورد ضرب و شتم قرار داد که در نتیجه دو تن از منافقین کشته و 45 نفر دیگر نیز زخمی شدند.


نیروهای پلیس و ارتش تعداد 33 دستگاه خودروی نظامی متعلق به منافقین را به غنیمت گرفتند.


دولت عراق به دلایل امنیتی و تشدید محاصره منافقین اقدام به اخلال در شبکه تلفن آسیاتل (سیستم ارتباطی منافقین) در نزدیکی این مقر نموده و سعی دارد سرویس اینترنت داخل پادگان اشرف را نیز برای جلوگیری از ارتباط منافقین با منابع خود قطع کند.


همچنین لازم به ذکر است یک گروه از نظامیان آمریکایی بمنظور حمایت از منافقین با 30 دستگاه خودرو و تعدادی بالگرد وارد این پادگان شدند.


 



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 89/11/3:: 6:52 عصر     |     () نظر
<   <<   26   27   28   29   30      >