سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه یکی از شما از چیزی که نمی داند، پرسیده شود، از گفتن «نمی دانم»خجالت نکشد . [امام علی علیه السلام]
آنتی منافق

جهت تصحیح رفتار کودکان در استفاده از اینترنت چه باید کرد؟

روانشناسان معتقدند رفتار صحیح والدین و اتخاذ سیاست هایی خاص بهترین گزینه جهت تصحیح رفتار کودکان، نوجوانان و جوانان است، چرا که در غیر این صورت فرزندان نه تنها رفتار نادرست خود را ترک نمی کنند بلکه لجبازی با والدین را در پیش گرفته و هر روز بیش از روز قبل به سایت های غیر اخلاقی مراجعه می کنند.

- به دقت ، اما به دور از تحمیل و اجبار از عملکرد فرزندمان آگاه شویم، به این ترتیب که از او بخواهیم هنگام بازدید از سایت ها ما را نیز از نحوه مراجعه به سایت ها آگاه کند. در حقیقت نوعی سیاست بی اطلاعی از نحوه مراجعه به سایت های مختلف را در پیش بگیریم. هر چند در ابتدا با لجبازی روبه رو می شویم، اما صبر و تحمل نتیجه بخش است.

- به فرزندمان توضیح بدهیم که دلایل نادرست بودن بازدید از سایت های غیر اخلاقی چیست. اهداف طراحان این سایت ها را به دقت به او توضیح داده و در صورت لزوم نتایج ناگوار مراجعه به این سایت ها را با نقل حوادث مختلف تشریح کنیم.

- به فرزندمان محدودیت ارتباطات، به ویژه ارتباطات اینترنتی را بیاموزیم. به او بیاموزیم که همه افراد شایسته برقراری ارتباط، حتی به صورت تلفنی یا اینترنتی نبوده و محدود کردن ارتباطات امنیت روحی و اخلاقی را در پی دارد.

- این نکته را برای فرزندمان روشن کنیم که در اختیار قراردادن اطلاعات شخصی و خانوادگی باعث کاهش امنیت فردی و خانوادگی می شود. در حقیقت به او بیاموزیم که اطلاعاتی چون سن، جنسیت، وضعیت خانوادگی و اجتماعی خود و خانواده، نشانی منزل، شماره تلفن، عکسهای خانوادگی و.... اطلاعات کاملا" محرمانه ای هستند که نباید آنها را به سادگی در اختیار دیگران قرار داد.

- با والدین دیگر به ویژه همکلاسی های فرزندمان در ارتباط باشیم  و در باره نحوه استفاده از اینترنت با آنها تبادل نظر کنیم. دوستان فرزندمان نیز با در اختیار داشتن بخش عمده ای از اطلاعات فردی و خانوادگی ما می توانند مشکل ساز باشند. بطور مثال ممکن است فرزندمان مستقیما" عکسی را برای کسی ارسال نکند، اما دوست فرزندمان می تواند با ارسال عکس یا عکس های گروهی که فرزند ما نیز در آن عکس حضور دارد، مشکلاتی را ایجاد کند.

- از زمان، نحوه استفاده و مدت استفاده فرزندمان از اینترنت و کامپیوتر آگاه باشیم. این آگاهی، شناسایی تغییرات رفتاری را نیز تسهیل می کند. بطور مثال با افزایش مدت زمان استفاده، تغییر ساعت استفاده و ....  می توان به راحتی از اتفاقات جدیدی که در حال وقوع است آگاه شد.

- به دقت اما نامحسوس رفتار فرزندمان را کنترل کنیم. هر نوع تغییر در احساسات و رفتار مانند پریشانی، کلافگی، از دست دادن اعتماد به نفس کاهش تمرکز در یادگیری و رفتارهای فردی و اجتماعی، لجبازی،  گوشه گیری، تلفن های بی مورد و .... زنگ خطری است که باید به آن توجه کرد.

- در گپ و گفت و گویی دوستانه بدون هدفمند کردن عمدی بحث، در باره سایت های مختلف اینترنتی و نحوه مراجعه به این سایت ها، فواید و ضررهای آنها و.... با فرزندمان صحبت کنیم. اگر در حین گفت و گو احساس کلافگی و ناراحتی در فرزندمان مشاهده کردیم ، بحث را متوقف کرده و موضوع دیگری را پی بگیریم، اما فراموش نکنیم که اتفاقات ناخوشایندی  در حال شکل گیری است.

- استفاده از کارت اینترنتی فیلتردار یکی از مناسب ترین راهکارهای غیر مستقیم کنترل استفاده از اینترنت است.

- از اولیای مدرسه بخواهیم تا به عنوان کلاس فوق برنامه، نحوه صحیح استفاده از اینترنت به دانش آموزان آموزش داده شود.

- اکثرا" در مدرسه امکان دسترسی به اینترنت وجود دارد. از اولیای مدرسه بخواهیم به دقت استفاده از اینترنت را کنترل کنند. این مساله در باره استفاده از کامپیوتر بدن مراجعه به اینترنت نیز صادق است.

- از محتوای فیلم ها و سی دی هایی که به منزل آورده می شود، آگاه شویم. بهترین شیوه کنترل، تماشای فیلم ها و سی دی ها در نبود فرزندان است.

و در پایان، آنچه روان شناسان به آن تاکید دارند کنترل رفتار کودکان، جوانان و نوجوانان به صورت نامحسوس و دور از هر گونه عصبانیت و مشاجره است. فضای متشنج نه تنها مقصود ما را تامین نمی کند، بلکه عاملی جهت دور ماندن از اهداف صحیح آموزشی است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/8:: 8:5 عصر     |     () نظر

اینترنت و فرهنگ استفاده از آن 

وقتی یک تکنولوژی و فناوری بصورت بومی؛ بمرور زمان تکمیل می شود و جامعه کم‌کم با ابعاد مختلف آن آشنا می‌شود . خود را برای استفاده صحیح از آن آماده می‌کند. در مقابل وقتی کشوری از یک دانش و فناوری مهم و در عین حال جذاب و تاثیر گذار کاملاً دور بوده باشد، بمحض وارد کردن آن تکنولوژی بدلیل افزایش بیش از حد تقاضا، گسترش تکنولوژی جدید با سرعت فوق‌العاده زیادی در مدت کوتاهی انجام می‌پذیرد و درعمل مانند یک شوک به جامعه می‌باشد بدون آنکه عموم مردم هنوز تمرین و آمادگی لازم برای هضم و برخورد صحیح با این تکنولوژی را داشته باشند.
 
اینترنت فضایی مجازی و بسیار گسترده است که استفاده از آن روز به روز در حال افزایش می باشد. اینترنت در ابتدا با هدف تبادل اطلاعات خاص از به هم متصل شدن چند شبکه ی کامپیوتری در ارتش ایالات متحده ی آمریکا متولد شد و بعد از مدتی به بخشهای خصوصی آن کشور و کشورهای دیگر رسید. در سال 1372 به همت مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات تهران (IPM) اینترنت وارد ایران شد. در حال حاضر موارد استفاده از اینترنت بسیار زیاد شده و روز به روز هم در حال افزایش است. حال که این تکنولوژی را وارد کرده ایم باید در این زمینه آموزشهای لازم را هم به کاربران آن بدهیم و سیاستهای فرهنگی جامعه را برای استفاده صحیح از آن تطبیق دهیم تا کمتر شاهد آسیب پذیری در این زمینه باشیم. در حال حاضر فرهنگ استفاده از اینترنت به کاربران آموزش داده نشده است.
 
چرا که باید در اینترنت هدفمند وارد شد و استفاده کرد. اینترنت یک بازار جهانی برای خرید و فروش اطلاعات است. می‌توان از این بازار به نحو مطلوب استفاده شود یا به جهت عدم فرهنگ‌سازی و وجود محدودیت‌های اجتماعی و سیاسی تاثیرات منفی جبران ناپذیری ایجاد کرد.داشتن دانش اطلاعاتی لازم و مناسب در مورد هر فناوری جدید در بین عموم مردم ، خود یکی از مهم ترین عوامل موثر در دارا بودن فرهنگ درست برای استفاده از آن فناوری می باشد.

یکی از مهمترین عوامل فرهنگ سازی خود وب سایتهای اینترنتی هستند که باید سازماندهی شوند و کنترل لازم روی آنها اعمال شود،که متأسفانه در حال حاضر قوانین کاملاً مشخصی برای وب نویسان تعریف نشده است.عدم وجود قوانین مشخص در فضای اینترنت کشور باعث شده تا هر فرد با هر طرز فکر و سطح اطلاعاتی ، مطالب خود را در اینترنت منتشر کند و فضای اینترنت را با چالش هایی روبرو سازد.البته منظور مقابله با جریان آزاد اطلاعات نیست ولی همان گونه که تمامی امورات، دارای قوانین و محدوده هایی است باید دنیای وب نیز از این قوانین مستثنی نباشد.

برخی از وب سایتها برای جذاب تر نمودن صفحه وبشان از لینکها و صفحات وب غیر اخلاقی و یا بی فایده استفاده می کنند که از جمله اثرات منفی اینگونه لینکها و صفحات وب موارد زیر میباشند:
 
1) بد جلوه دادن اینترنت ایران در سطح جهانی و داخلی
2) اتلاف وقت و پرداخت هزینه اینترنت اضافی به خاطر بهره برداری غیر مفید
3) ایجاد انحرافات اخلاقی و فکری در جامعه
4) وارد شدن کدهای مخرب و ویروسهای رایانه ای به رایانه (که به بیش از 3 میلیون رسیده است)

قطعاً باید اعتراف کرد که جای تدریس و آموزش فرهنگ صحیح استفاده از اینترنت در مدارس و دانشگاه ها و حتی در درون خانواده های ما خالی است. شاید دلیل اصلی نبود این آموزش ها را می توان عدم آشنایی کافی خانواده ها و توجه نکردن کافی به اثرات مخرب فناوری های جدید در جامعه دانست. اتاق های گفتگو مجازی یا همان چت روم ها، فضایی برای وقت گذرانی جوانان شده در صورتی که می توان از این ابزار برای تبادل اطلاعات علمی، فرهنگی، دینی و ... مفید استفاده کرد. وب گردی معضل فراگیر شده، کاربران به جای جستجوی هدفمند در ایتنرنت، بدون هدف از صفحه وبی به صفحه وب دیگر برای وقت گذرانی سیر می کنند.

تجارت الکترونیک یکی از فعالیتهایی است که روز به روز در حال گسترش است و می توان به جای وب گردی و اتلاف وقت به این تجارت پرسود روی آورد. آمارها نشان می دهد کاربران اینترنت در ایران حدوداً 75 درصد زمان اینترنت خود را استفاده تفریحی اعم از وب گردی، اتاقهای گفتگو،بازی های آنلاین و... می کنند و این زنگ خطریست برای برنامه ریزان فرهنگی کشور.

فرهنگ سازی نیاز به برنامه ریزی دارد، نمی شود با فیلترینگ و ترمینیشن تعداد معدودی سایت با هزینه های گزاف، که کاربران نیمه حرفه ای هم به راحتی با روشهای تونلی آن را دور می زنند، فرهنگ سازی کرد.زیرا که اصل خود تکنولوژی اینترنت بر آزادی اطلاعات است و نمی توان با محدود کردن، فرهنگ استفاده از آن را اصلاح کرد.

البته نمی توان به طور کامل بی اثر بودن فیلترینگ در اینترنت را اعلام کرد به حتم ایجاد موانع در مقابل سایت های غیر مفید می تواند ثمربخش باشد ولی هرگز نمی توان این نوع مقابله ها را در برابر سیل عظیم اطلاعات غیر مفید موجود در وب کافی دانست. امیدواریم برای ایجاد بستری سالم جهت استفاده کاربران در اینترنت برنامه ریزهای لازم صورت گیرد و جوانان هم با آگاهی و بصیرت بیشتر با استفاده صحیح از اینترنت در جهت پیشرفت خود و کشور گام بردارند.
 
البته قابل ذکر است که در سال های اخیر فعالیت های قابل تقدیری نظیر برخورد با وب نویسانی که با انتشار مطالب غیر اخلاقی و پوچ باعث آلوده شدن فضای اینترنت کشور شده بودند انجام گرفته است.همان طور که بحث شد ما نمی توانیم با کنترل و محدود سازی هر نوع فناوری اعم از اینترنت، فرهنگ مناسب استفاده از آن فناوری را ایجاد کنیم.متاسفانه کشور ما در زمینه استفاده مناسب از دانش و فناوری های بیگانه جدید، همواره با مشکلاتی روبرو بوده است.که جا دارد برای فناوری هایی که حداقل در آینده با آنها روبرو خواهیم شد برنامه ریزی مناسب و دقیق داشته باشیم.که این امر نیز، نیاز به توجه برنامه ریزان فرهنگی کشور دارد.
 
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/8:: 8:5 عصر     |     () نظر

90 درصد بدحجاب‌ها از ماهواره و اینترنت الگو می‌گیرند

رئیس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی کشور گفت: 90 درصد زنان و دختران بدحجاب از ماهواره‌ها و اینترنت الگو می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، سردار احمد روزبهانی بعد از ظهر سه شنبه در کارگاه آموزشی مبلغین که در مرکز آموزش‌های فرهنگی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد به برخی ابزارها و تجهیزات دشمنان در جنگ نرم اشاره کرد و در مورد پیامدهای خطرناک استفاده از اینترنت گفت: اگر از اینترنت در رابطه با مسائل علمی و پژوهشی استفاده کنیم در حقیقت به درستی از ظرفیت آن بهره برده‌ایم اما بیش از آنکه فرهنگ استفاده از اینترنت را یاد بگیریم و یاد بدهیم اینترنت در خانه‌ها و ادارات وارد شده است.

روزبهانی اظهار داشت: ما چه بخواهیم چه نخواهیم ظرف دو سه سال آینده اینترنت در همه خانه‌ها ورود پیدا می‌کند.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا با بیان اینکه صدها هزار سایت مبتذل و مستهجن در فضای اینترنت ایجاد شده است، تصریح کرد: ممکن است در جامعه برای فردی که به دنبال فساد اخلاقی است، ناامنی و رودربایستی وجود داشته باشد اما کسی که از فضای اینترنت برای دوست یابی و دیدن سایت‌های مستهجن و مبتذل استفاده می‌کند پرده خجالت و رودربایستی و ناامنی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: از هر 10 ارتباطی که در فضای اینترنت برقرار شده و منجر به ازدواج شده، 8 مورد منجر به ازدواج ناموفق شده است و از هر 100 ارتباط اینترنتی، متاسفانه نیمی از آنها به فاسدشدن دختر یا پسر منجر شده است.

گسترش داستانهای مبتذل اینترنتی خطرناک است

روزبهانی گسترش داستان‌های مبتذل اینترنتی را خطرناک دانست و اظهار داشت: در فضای اینترنت داستانهایی در حد 3 الی 4 صفحه که نویسنده آن ابتدای داستان را به گونه‌ای نوشته است که هر کسی به آن مراجعه کرده باشد حتما اول تا آخر آن را مطالعه خواهد کرد.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا گفت: اگر نوجوان یا جوانی چندین داستان اینترنتی مبتذل را مطالعه کند در رفتار و افکار وی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

وی ماهواره را از دیگر ابزارهای دشمنان در جنگ نرم دانست و یادآور شد: بیش از 2 هزار کانال ماهواره در ایران قابل دسترس است که تعداد قابل توجهی از آنها مبتذل و مستهجن هستند.

وی گفت: قابلیت گیرندگی بیشتر شبکه های ماهواره‌ای در کشور چین وجود دارد ولی این کشور شبکه‌هایی را که نظامش نمی‌پسندد را محدود کرده است و تنها کشوری که در مسئله ماهواره بی در و دروازه است ایران است.

گسترش بدحجابی‌ها سازماندهی‌شده است

روزبهانی با بیان اینکه 90 درصد دختران و زنان بدحجاب از ماهواره‌ها و اینترنت الگو می‌گیرند اظهار داشت: تمامی طرح‌هایی که در زمینه تنگ شدن مانتوهای دختران و زنان و بدحجابی‌هایی که وجود دارد سازماندهی شده است.

وی ادامه داد: برخی از فروشندگان مانتو و لوازم آرایشی و شال مجانی در اختیار برخی دختران قرار می‌دادند آنها را روانه خیابان می‌کردند و این دختران غروب به فروشگاه مورد نظر می‌رفتند و لباسشان را در می‌آوردند و لباس اصلی خودشان را می‌پوشیدند و به منزل می‌رفتند.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا ادامه داد: این گونه طرح‌ها و برنامه‌ها برای تضعیف غیرت و اراده دینی جوانان انجام می‌شود.

روزبهانی با تاکید بر لزوم انجام کارهای فرهنگی برای مقابله با انحرافات اجتماعی اظهار داشت: هزاران نمایشگاه و سخنرانی در سطح مدارس و دانشگاهها و مساجد برگزار کردیم و عاقبت دختران فراری و ماهواره و... را مطرح کردیم و اعتقاد داریم که باید برای برطرف شدن معضلات اجتماعی کار فرهنگی هم انجام داد چراکه وقتی اطلاع رسانی و کار فرهنگی خوبی انجام نشود وضعیت جامعه نابسامان می‌شود.

شناسایی 345 عنوان کتاب غیرشرعی در کتابفروشی‌های معتبر

رئیس پلیس امنیت اخلاقی به نوشته‌ای از یک بسیجی در مورد مقایسه بین جنگ نرم و سخت اشاره کرد و اظهار داشت: حتی یک روستا را در کشور نمی‌توان نام برد که از تهاجم فرهنگی که مقام معظم رهبری از آن به شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی یاد کرده اند در امان باشد.

وی ورود صنایع فرهنگی ضداخلاقی و خلاف موزاین شرعی از جمله کتابها و رمانهان مبتذل را از راهبردهای دشمنان برشمرد و تاکید کرد: در بررسی های انجام شده، 345 عنوان کتاب خلاف موازین شرعی و عرفی از کتابفروشی های معتبر خیابان انقلاب تهران مورد شناسایی قرار گرفت که در بین آنها متاسفانه کتاب ترانه های برخی هنرمندان مبتذل غربی با بهترین جنس و نوع کاغذ به صورت ترجمه شده وجود داشته است.

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا به دغدغه های مقام معظم رهبری در این زمینه اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری ابتدا از تحرکات فرهنگی دشمنان به تهاجم فرهنگی یاد کرده بودند، اما وقتی این تهاجم گسترده تر شد، واژه‌های شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی را در فرمایشاتشان به کار بردند.

روزبهانی خطاب به مبلغان تاکید کرد: جنگ نرم فکر و روح جوانان را تسخیر می کند و شما باید مرهم و دوایی برای درمان دردهای فکری و روحی جوانان باشید.

آسیب‌های اجتماعی در قم پنهان است

رئیس پلیس امنیت اخلاقی ناجا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی در قم از نوع پنهان است، تصریح کرد: قم از جمله شهرهایی است که با توجه به زیارتی‌بودن آن مورد توجه ماست و 30 نفر از بانوان پلیس را برای تذکر به کار گرفتیم.

روزبهانی خطاب به مبلغان گفت: شما به مردم جرئت بدهید که اهتمام بیشتری در امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

وی در پاسخ به اظهارات برخی از مبلغان که از کمرنگ شدن گشت‌های پلیسی انتقاد کرده بودند، اظهار داشت: گشت‌های پلیس همچنان وجود دارد.

روزبهانی در پایان گفت: باید اطلاعات و اخبار به دست مبلغان برسد تا با آگاهی هر چه بیشتر از مسائل و معضلات اجتماعی و فرهنگی به ارشاد مردم بپردازند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/8:: 8:5 عصر     |     () نظر

شیوه های نادرست والدین برای مقابله با استفاده فرزندان شان از اینترنت

مطالعات پژوهشگران" دانشگاه ایلینوی" نشان می دهد اغلب والدین زمانی از نحوه استفاده فرزندشان از اینترنت آگاه می شوند که فرزندشان حداقل برای یک ماه از سایت های غیر اخلاقی دیدن کرده و با افراد جدیدی نیز آشنا شده اند. شاخص ترین دلیل این تغییر، تحول رفتاری کودکان، جوانان و نوجوانان است.

پژوهش ها نشان می دهد نخستین واکنش والدین، منع استفاده از اینترنت است، اما به عقیده روانشناسان این حرکت نادرست ترین گزینش بوده و خود عاملی محرک جهت گرایش بیشتر فرزندان به استفاده از اینترنت به صورت نامناسب است. در مواردی این گرایش به حدی است که فرد را به حضور در منزل دوستان مجبور می کند.

از آن جایی که این منع، افزایش استفاده را در پی دارند ، ارتباط والدین و فرزندان- وارد مرحله ای حاد می شود که با بروز این شرایط رفتارهایی چون تنبیه بدنی، تنبیه لفظی ، تهدید، شکایت از فرزند به اقوام نزدیک ، مراجعه به مدرسه و در میان گذاشتن موضوع نه به صورت خصوصی، بلکه به صورت مشاجره ای بین اولیای مدرسه، فرزند و والدین ، منع ارتباط فرزند خاطی با دوستان و همکلاسی ها و..... از والدین سر می زند که تردیدی نیست این رفتارهای نامناسب نتیجه ای کاملا" به عکس دارد. بر اساس آمار یونیسف، 75 درصد از جوانان، 15 درصد از نوجوانان و 10 درصد از کودکان تنها به دلیل لجبازی و سرپیچی از والدین به بازدید از سایت های غیر اخلاقی گرایش نشان داده و این گرایش را با مراجعه دائمی به این سایت ها، صحبت کردن از آنچه در این سایت ها مشاهده کرده اند و پیشنهاد سایت های جدید به دوستان به ویژه هنگام حضور والدین، نشان می دهند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/8:: 8:5 عصر     |     () نظر

یک آمار و یک هشدار
اینترنت ؛ ابزار غرب در بردگی نوین

نویسنده:سید محمد مهدی موسوی
منبع:مجله دیدار آشنا
 
با افزایش بهره گیری نامناسب از اینترنت در میان جوانان چه باید کرد؟

چندی پیش وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، طی اظهار نظری جالب توجه اعلام کرده بود : 95 درصد دانشجویان در خوابگاه ها و مراکز آموزشی ، از اینترنت ، بهره گیری غیر آموزشی می کنند .وی در همین راستا افزوده است : افزایش مراکز کاربری اینترنت در دانشگاه ها ، اگر بدون هوشیاری انجام شود ، خیلی هم افتخار آمیز نیست.
 
دکتر کامران باقری لنکرانی همچنین گفته است : « در بسیاری از دانشگاه ها و خواب گاه های دانش جویی ، درباره وجود کتاب خانه بی توجهی شده است و افزایش دسترسی به منابع الکترونیک نیز با توجه به این که معمولاً به بهبود وضع آموزش دانشجویان منتهی نمی شود ، مانند یک تیغ دو لبه است که باید با هوشیاری و هدف مند انجام شود و استفاده از شبکه های داخلی اینترنت در این زمینه می تواند مفیدتر باشد ».
 
اگرچه ممکن است آمار ارایه شده از سوی وزیر بهداشت تا حدودی غلو آمیز باشد ، اما حقیقت این است که متأسفانه بخش زیادی از دانشجویان کشور ما از اینترنت به عنوان یک رسانه دانشگاهی ، استفاده صحیح علمی نمی کنند و در واقع ، اینترنت مثل ماهواره نیست که بشود مانع دسترسی افراد به آن شد ؛ چرا که امروزه هرکسی با داشتن تنها یک رایانه و یک خط تلفن ، به آن دسترسی دارد ؛ به طوری که فیلتر گذاری و صافی های گوناگون نیز نتوانسته چندان جلوی نفوذ سایت های غیر اخلاقی و مستهجن غرب را در میان جوانان کشور ، به ویژه دانشجویان بگیرد . به دیگر سخن ، بهره برداری از اینترنت ، به ویژه سایت های غیر اخلاقی ، همچون ویروس آنفولانزا است که هرساله ، مقاومتش در برابر آنتی ویروس ها بیش تر می شود.
 
از جمله خطرهای اینترنتی ، که جوانان را به شدت تهدید می کند ،می توان به مسایلی چون تشویق و ترغیب به شهوت رانی ، تغییر الگوی مسایل جنسی و به تبع آن ، تضعیف باورهای دینی و مذهبی ، برتر نشان دادن فرهنگ و زندگی غربی در میان جوانان و ...اشاره کرد . نمی توان منکر این مسأله شد که امروزه در سطح دنیا و حتی در داخل کشور ، هزاران سایت غیر اخلاقی وجود دارد که مروج هم جنس بازی ، سادیسم جنسی ، ترویج روابط نامشروع و ... می باشد.
 
برانگیختن شهوت به وسیله داستان های جنسی، عکس های مبتذل و تحریک کننده ، فیلم های سکس و غیر اخلاقی از خواننده ها و هنرپیشه های مطرح هالیوودی ، همه و همه عاملی است برای ترویج فرهنگ غرب . از همین رو بی جهت نیست اگر بگوییم غرب می خواهد با بهره برداری از قدرت رسانه ای خود ،مردم جهان را دچار بردگی نوین سازد ؛ امری که در صورت تحقق ، جهان را به سوی بی هویتی سوق می دهد و هویت هاو تمدن های اصیل بشری را دچار خدشه می سازد.
 
فراموش نکنیم که اینترنت از جمله وسایل مشترکی است که اگر از آن ، بهره برداری مناسب صورت نگیرد و این مسأله با افراط و تفریط توأم شود ، از یک مجال بالقوه ، به تهدید و خطری بالفعل برای نسل جوان تبدیل می شود ؛ لذا وظیفه مسؤولان بلندپایه کشور ، به ویژه مسؤولان و متولیان دانشگاه ها در باره ، وظیفه ای بس خطیر و اساسی است.

به نظر می رسد در این باره ، نخست باید متولیان امر ، با شناخت کامل ابعاد مسأله دست به اتخاذ تدابیر و راه کارهایی برای مهار این موج فزاینده شوم ، بزنند . بی تردید ، هوشیاری امروز مسؤولان از سویی و آگاهی دانشجویان از سوی دیگر ، نسبت به فواید و زیان های اینترنت در شرایط کنونی ، می تواند تا حدود بسیاری به رفع این معضلات ، کمک کند .ناگفته پیداست ، اگر امروز همه ، از مسؤولان گرفته تا مردم ، نسبت به رواج بهره برداری غیر اخلاقی از اینترنت در سطح جامعه هوشیار باشند ، می توان نسبت به رفع خطر جدی امید داشت ؛ در غیر این صورت ، باید منتظر گسترش تبعات آن در آینده نزدیک بود.
 
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/8:: 8:5 عصر     |     () نظر

تفکیک جنسیّتی دانشگاه‌ها؛ امکان و ضرورت

محمدحسین سیاح طاهری

تفکیک جنسیّتی در دانشگاه‌ها همواره از موارد مورد بحث میان مسؤولان و کارشناسان مذهبی و دانشگاهی بوده است. موافقان از آن‌جا که تفکیک جنسیّتی به تعدیل فضای فرهنگی و روانی حضور دانش‌جویان در دانشگاه کمک می‌نماید آن را یکی از جنبه‌های مهم اسلامی ‌شدن دانشگاه‌ها می‌دانند، در حالی که طراحان و حامیان طرح جداسازی جنسیّتی در دانشگاه‌ها، مخالف حضور زن در اجتماع بوده و مدعی هستند که با اجرای این طرح، شأن انسانی زنان نادیده انگاشته و این مسأله، توهین به دانش‌جویان است.

این افراد برای اثبات نظر خود تلاش می‌کنند تا این طرح را همان دیوارکشی بین زن و مرد در خیابان جلوه داده و با استدلال عدم توانایی کنترل روابط دختر و پسر در خارج از دانشگاه و هم‌چنین عدم امکان اجرایی شدن آن، این طرح را شکست خورده دانسته و به نقد آن می‌پردازند. ما در ادامه تلاش می‌کنیم با بیان نکاتی، به ضرورت تفکیک جنسیّتی به لحاظ نظری و امکان‌پذیری آن در مقام عمل بپردازیم.

تفکیک جنسیّتی مراکز علمی از دیدگاه اسلام
----------------------------------------------------
از نظر اسلام، میدان فعالیّت و تلاش علمی، اقتصادی و سیاسی برای زنان، کاملاً باز است. اگر کسی با استناد به بینش اسلامی بخواهد زن را از کار علمی محروم، از تلاش اقتصادی باز و از تلاش سیاسی و اجتماعی بی‏نصیب سازد، به خلاف حکم خدا عمل کرده است.[1] از نظر اسلام در تمامی‌این فعالیت‌های مربوط به جامعه‌ی بشری و فعالیت‌های زندگی، زن و مرد دارای اجازه‌ی‌مشترک و همسان هستند. البته در عرصه‌ی‌این فعالیت‌ها، اسلام حدودی را معیّن کرده است که این حدود، مربوط به زن و اجازه داشتن او برای فعالیت نیست و مربوط به اختلاط زن و مرد است که اسلام روی این مسأله حسّاسیّت خاص دارد. اسلام معتقد است که زن و مرد باید یک مرزبندی میان خود در همه جا - در خیابان، در اداره و ... - داشته باشند[2].

از دیدگاه اسلام، تأکید بر آن است تا جایی که امکان دارد از فضاهای مختلط در محل‌های کار و تحصیل پرهیز شود و حتی در جایی که مربوط به امور معنوی و عبادی می‌شود افراد به صورت مجزا به فعالیت بپردازند؛ نه به گونه‌ای که فعالیت افراد منع شود. برای مثال پیامبر اسلام به زنان اجازه‌ی شرکت در نماز جماعت مساجد را می‌داد و زنان ایشان نیز برای ادای نماز به مسجد می‌رفتند. با این‌حال ایشان تأکید داشتند که محل اقامه‌ی نماز زنان از مردان جدا باشد و در ورودی زنان نیز از در ورودی مردان مجزا گردد.[3] حسّاسیّت این موضوع به حدّی بود که در کتاب اصول کافی آمده است که حضرت فرمود در هنگام تردد به مسجد: «مردان از وسط و زنان از کنار کوچه بروند.»[4] این مسأله در سنن ابی‌داود نیز به گونه‌ای دیگر نقل شده است: «روزی پیامبر در بیرون مسجد بود که دید مردان و زنان، از مسجد با هم بیرون می‌آیند.» پس رو به زن‌ها کرد و فرمود: «بهتر است صبر کنید و پس از رفتن مردان بروید.»[5]
این احادیث نشان می‌دهد که رسول خدا متوجه آسیب‌های خروج زنان از منزل بوده است و ایشان برخلاف خلفایی که بعدها آمده و با پاک‌کردن صورت مسأله و دستور به عدم خروج، راه آسان را برگزیدند، می‌کوشیدند با تعیین شرایط عدم اختلاط، جلوی آسیب‌ها را تا حد امکان بگیرند. بنابراین نظر اسلام بر این است که تا حد امکان با کاهش اختلاط زن و مرد در محیط‌های علمی، ضمن تأکید بر حضور زن و مرد در اجتماع و یاری رساندن به ایشان برای کسب مدارج علمی و انسانی، زمینه‌ی ایجاد گناه و فساد را تا حدّ ممکن کاهش دهد.[6]

امکان‌پذیری تفکیک جنسیّتی؟
---------------------------------
به نظر می‌رسد آن‌چه که سبب برخورد و انتقاد جدّی به بحث تفکیک جنسیّتی می‌شود، فراهم آوردن امکانات و بسترسازی محیطی است که آیا به واقع در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، تعداد اساتید هیأت علمی، خوابگاه، آزمایشگاه و سایر امکانات آموزشی به حدّ قابل قبولی است که بتواند پاسخ‌گوی نیاز دانش‌جویان به صورت جدا از هم باشد؟

مخالفان بر این اعتقادند که تفکیک جنسیّتی هزینه‌ی زیادی به لحاظ مادی در بر خواهد داشت که اجرای آن را غیرممکن می‌سازد. برای مثال، در کلاسی 60 نفره که 50 دانش‌جوی دختر و 10 پسر وجود دارد، با تفکیک جنسیّتی به جای تشکیل دو گروه متعادل 30 نفره، یک گروه 50 نفره و یک گروه 10 نفره تشکیل می‌شود که موجب افت کیفیّت آموزش و مشکلاتی نظیر ظرفیت کلاس‌ها، نحوه‌ی اداره و امکانات کمک آموزشی می‌گردد.

از سوی دیگر در بسیاری از رشته‌ها که تعداد دانش‌جویان کم‌تر از 40 نفر در هر گروه می‌باشد، هم اکنون یک کلاس برای گروه تشکیل می‌شود که در صورت تفکیک جنسیّتی بایستی دو کلاس تشکیل شود که به معنای دو برابر شدن کلاس‌های مورد نیاز، استاد و هزینه‌های برگزاری جهت تشکیل کلاس است. هم‌چنین در مقاطع تحصیلات تکمیلی که تعداد دانش‌جویان در دوره‌ی کارشناسی ارشد غالباً بین 5 تا 15 نفر و در دوره‌ی دکتری بین 3 تا 7 نفر می‌باشد، تبدیل یک کلاس به دو کلاس در عمل با توجه به محدودیّت اساتید در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تقریباً ناممکن بوده و ممکن است در بسیاری از کلاس‌ها یک یا دو دانش‌جوی پسر یا دختر حضور داشته باشند.

در پاسخ باید گفت که اگر هدف، تفکیک جنسیّتی دانش‌جویان در «یک دانشگاه» باشد این بیان صحیح است و تفکیک مستلزم هزینه‌ی مادی زیادی خواهد بود، اما اگر بخواهیم «دانشگاه‌های یک استان» را در یک رشته تفکیک کنیم، این کار به راحتی ممکن می‌شود. به عنوان مثال در شهر کرج، پنج دانشگاه وجود دارد که رشته‌ی حسابداری را ارایه می‌دهند و در تمامی این دانشگاه‌ها کلاس‌ها مختلط برگزار می‌شود. به راحتی می‌توان با همین اساتید و امکانات، سه دانشگاه را به حسابداری دخترانه و دو دانشگاه را به حسابداری پسرانه تبدیل کرد. همین کار را نیز برای شهرهای نزدیک به هم برای مثال مانند یزد، مهریز، اشکذر و ... می‌توان انجام داد و رشته‌های مشترک بین این شهرها را به صورت دخترانه یا پسرانه درآورد که هزینه‌ای هم در بر نداشته باشد.

بر این اساس کافی است که وزارت علوم آمایش سرزمینی هر رشته را در هر استان به نحوی صورت دهد که در هر استان تمام رشته‌هایی که در دانشگاه‌های مختلف مشترک هستند به صورت تفکیک ‌شده درآیند. در حال حاضر هم تفکیک صرفاً در حد کاردانی و کارشناسی انجام شود و رشته‌های ارشد و دکتری مانند گذشته به کار خود ادامه دهند. تنها مشکل این پیشنهاد این است که اگر به عنوان مثال رشته‌ی کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان پسرانه شود و رشته‌ی کامپیوتر دانشگاه اصفهان دخترانه، آن وقت ممکن است دختران به لحاظ سطح علمی گله‌مند شوند که چرا دانشگاه بهتر پسرانه شده است؟

راه حل موقت این است که یک رشته‌ی دیگر را به صورت برعکس عمل کنیم؛ یعنی بار دیگر مثلاً رشته‌ی برق دانشگاه صنعتی اصفهان دخترانه شود و رشته‌ی برق دانشگاه اصفهان پسرانه و به همین ترتیب ... (به نظر عنوان یکی از رشته‌ها یا دانشگاه‌ها باید تغییر کند.)

راه حل دراز مدت هم این است که سطح تمامی دانشگاه‌ها با یک‌دیگر برابر گردد و دیگر آن‌که تمام دانشگاه‌های خوب با هم جفت شوند‎‏؛ مثلاً «دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه علم و صنعت» و یا «دانشگاه زنجان و دانشگاه قزوین»‏ و ... یکی پسرانه و یکی دخترانه شود که بعید است به لحاظ علمی در مجموع خیلی با هم متفاوت باشند.



پی نوشت ها:

[1] بیانات مقام معظم رهبری در جمع خواهران ارومیه، 28/6/1375

[2] بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع زنان خوزستان، 20/12/1375

[3] احکام المساجد، ج 2، ص 93 .

[4] کافی، ج 5، ص 518 .

[5] سنن ابی داوود، ج 2، ص 658 .

[6] در تهیه این مقاله از منابع زیر بهره گرفته شده است:
تفکیک جنسیّتی در دانشگاه‌ها همواره از موارد مورد بحث میان مسؤولان و کارشناسان مذهبی و دانشگاهی بوده است. موافقان از آن‌جا که تفکیک جنسیّتی به تعدیل فضای فرهنگی و روانی حضور دانش‌جویان در دانشگاه کمک می‌نماید آن را یکی از جنبه‌های مهم اسلامی ‌شدن دانشگاه‌ها می‌دانند، در حالی که طراحان و حامیان طرح جداسازی جنسیّتی در دانشگاه‌ها، مخالف حضور زن در اجتماع بوده و مدعی هستند که با اجرای این طرح، شأن انسانی زنان نادیده انگاشته و این مسأله، توهین به دانش‌جویان است.

این افراد برای اثبات نظر خود تلاش می‌کنند تا این طرح را همان دیوارکشی بین زن و مرد در خیابان جلوه داده و با استدلال عدم توانایی کنترل روابط دختر و پسر در خارج از دانشگاه و هم‌چنین عدم امکان اجرایی شدن آن، این طرح را شکست خورده دانسته و به نقد آن می‌پردازند. ما در ادامه تلاش می‌کنیم با بیان نکاتی، به ضرورت تفکیک جنسیّتی به لحاظ نظری و امکان‌پذیری آن در مقام عمل بپردازیم.

تفکیک جنسیّتی مراکز علمی از دیدگاه اسلام
----------------------------------------------------
از نظر اسلام، میدان فعالیّت و تلاش علمی، اقتصادی و سیاسی برای زنان، کاملاً باز است. اگر کسی با استناد به بینش اسلامی بخواهد زن را از کار علمی محروم، از تلاش اقتصادی باز و از تلاش سیاسی و اجتماعی بی‏نصیب سازد، به خلاف حکم خدا عمل کرده است.[1] از نظر اسلام در تمامی‌این فعالیت‌های مربوط به جامعه‌ی بشری و فعالیت‌های زندگی، زن و مرد دارای اجازه‌ی‌مشترک و همسان هستند. البته در عرصه‌ی‌این فعالیت‌ها، اسلام حدودی را معیّن کرده است که این حدود، مربوط به زن و اجازه داشتن او برای فعالیت نیست و مربوط به اختلاط زن و مرد است که اسلام روی این مسأله حسّاسیّت خاص دارد. اسلام معتقد است که زن و مرد باید یک مرزبندی میان خود در همه جا - در خیابان، در اداره و ... - داشته باشند[2].

از دیدگاه اسلام، تأکید بر آن است تا جایی که امکان دارد از فضاهای مختلط در محل‌های کار و تحصیل پرهیز شود و حتی در جایی که مربوط به امور معنوی و عبادی می‌شود افراد به صورت مجزا به فعالیت بپردازند؛ نه به گونه‌ای که فعالیت افراد منع شود. برای مثال پیامبر اسلام به زنان اجازه‌ی شرکت در نماز جماعت مساجد را می‌داد و زنان ایشان نیز برای ادای نماز به مسجد می‌رفتند. با این‌حال ایشان تأکید داشتند که محل اقامه‌ی نماز زنان از مردان جدا باشد و در ورودی زنان نیز از در ورودی مردان مجزا گردد.[3] حسّاسیّت این موضوع به حدّی بود که در کتاب اصول کافی آمده است که حضرت فرمود در هنگام تردد به مسجد: «مردان از وسط و زنان از کنار کوچه بروند.»[4] این مسأله در سنن ابی‌داود نیز به گونه‌ای دیگر نقل شده است: «روزی پیامبر در بیرون مسجد بود که دید مردان و زنان، از مسجد با هم بیرون می‌آیند.» پس رو به زن‌ها کرد و فرمود: «بهتر است صبر کنید و پس از رفتن مردان بروید.»[5]
این احادیث نشان می‌دهد که رسول خدا متوجه آسیب‌های خروج زنان از منزل بوده است و ایشان برخلاف خلفایی که بعدها آمده و با پاک‌کردن صورت مسأله و دستور به عدم خروج، راه آسان را برگزیدند، می‌کوشیدند با تعیین شرایط عدم اختلاط، جلوی آسیب‌ها را تا حد امکان بگیرند. بنابراین نظر اسلام بر این است که تا حد امکان با کاهش اختلاط زن و مرد در محیط‌های علمی، ضمن تأکید بر حضور زن و مرد در اجتماع و یاری رساندن به ایشان برای کسب مدارج علمی و انسانی، زمینه‌ی ایجاد گناه و فساد را تا حدّ ممکن کاهش دهد.[6]

امکان‌پذیری تفکیک جنسیّتی؟
---------------------------------
به نظر می‌رسد آن‌چه که سبب برخورد و انتقاد جدّی به بحث تفکیک جنسیّتی می‌شود، فراهم آوردن امکانات و بسترسازی محیطی است که آیا به واقع در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، تعداد اساتید هیأت علمی، خوابگاه، آزمایشگاه و سایر امکانات آموزشی به حدّ قابل قبولی است که بتواند پاسخ‌گوی نیاز دانش‌جویان به صورت جدا از هم باشد؟

مخالفان بر این اعتقادند که تفکیک جنسیّتی هزینه‌ی زیادی به لحاظ مادی در بر خواهد داشت که اجرای آن را غیرممکن می‌سازد. برای مثال، در کلاسی 60 نفره که 50 دانش‌جوی دختر و 10 پسر وجود دارد، با تفکیک جنسیّتی به جای تشکیل دو گروه متعادل 30 نفره، یک گروه 50 نفره و یک گروه 10 نفره تشکیل می‌شود که موجب افت کیفیّت آموزش و مشکلاتی نظیر ظرفیت کلاس‌ها، نحوه‌ی اداره و امکانات کمک آموزشی می‌گردد.

از سوی دیگر در بسیاری از رشته‌ها که تعداد دانش‌جویان کم‌تر از 40 نفر در هر گروه می‌باشد، هم اکنون یک کلاس برای گروه تشکیل می‌شود که در صورت تفکیک جنسیّتی بایستی دو کلاس تشکیل شود که به معنای دو برابر شدن کلاس‌های مورد نیاز، استاد و هزینه‌های برگزاری جهت تشکیل کلاس است. هم‌چنین در مقاطع تحصیلات تکمیلی که تعداد دانش‌جویان در دوره‌ی کارشناسی ارشد غالباً بین 5 تا 15 نفر و در دوره‌ی دکتری بین 3 تا 7 نفر می‌باشد، تبدیل یک کلاس به دو کلاس در عمل با توجه به محدودیّت اساتید در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تقریباً ناممکن بوده و ممکن است در بسیاری از کلاس‌ها یک یا دو دانش‌جوی پسر یا دختر حضور داشته باشند.

در پاسخ باید گفت که اگر هدف، تفکیک جنسیّتی دانش‌جویان در «یک دانشگاه» باشد این بیان صحیح است و تفکیک مستلزم هزینه‌ی مادی زیادی خواهد بود، اما اگر بخواهیم «دانشگاه‌های یک استان» را در یک رشته تفکیک کنیم، این کار به راحتی ممکن می‌شود. به عنوان مثال در شهر کرج، پنج دانشگاه وجود دارد که رشته‌ی حسابداری را ارایه می‌دهند و در تمامی این دانشگاه‌ها کلاس‌ها مختلط برگزار می‌شود. به راحتی می‌توان با همین اساتید و امکانات، سه دانشگاه را به حسابداری دخترانه و دو دانشگاه را به حسابداری پسرانه تبدیل کرد. همین کار را نیز برای شهرهای نزدیک به هم برای مثال مانند یزد، مهریز، اشکذر و ... می‌توان انجام داد و رشته‌های مشترک بین این شهرها را به صورت دخترانه یا پسرانه درآورد که هزینه‌ای هم در بر نداشته باشد.

بر این اساس کافی است که وزارت علوم آمایش سرزمینی هر رشته را در هر استان به نحوی صورت دهد که در هر استان تمام رشته‌هایی که در دانشگاه‌های مختلف مشترک هستند به صورت تفکیک ‌شده درآیند. در حال حاضر هم تفکیک صرفاً در حد کاردانی و کارشناسی انجام شود و رشته‌های ارشد و دکتری مانند گذشته به کار خود ادامه دهند. تنها مشکل این پیشنهاد این است که اگر به عنوان مثال رشته‌ی کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان پسرانه شود و رشته‌ی کامپیوتر دانشگاه اصفهان دخترانه، آن وقت ممکن است دختران به لحاظ سطح علمی گله‌مند شوند که چرا دانشگاه بهتر پسرانه شده است؟

راه حل موقت این است که یک رشته‌ی دیگر را به صورت برعکس عمل کنیم؛ یعنی بار دیگر مثلاً رشته‌ی برق دانشگاه صنعتی اصفهان دخترانه شود و رشته‌ی برق دانشگاه اصفهان پسرانه و به همین ترتیب ... (به نظر عنوان یکی از رشته‌ها یا دانشگاه‌ها باید تغییر کند.)

راه حل دراز مدت هم این است که سطح تمامی دانشگاه‌ها با یک‌دیگر برابر گردد و دیگر آن‌که تمام دانشگاه‌های خوب با هم جفت شوند‎‏؛ مثلاً «دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه علم و صنعت» و یا «دانشگاه زنجان و دانشگاه قزوین»‏ و ... یکی پسرانه و یکی دخترانه شود که بعید است به لحاظ علمی در مجموع خیلی با هم متفاوت باشند.

پی نوشت ها:

[1] بیانات مقام معظم رهبری در جمع خواهران ارومیه، 28/6/1375

[2] بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع زنان خوزستان، 20/12/1375

[3] احکام المساجد، ج 2، ص 93 .

[4] کافی، ج 5، ص 518 .

[5] سنن ابی داوود، ج 2، ص 658 .

[6] در تهیه این مقاله از منابع زیر بهره گرفته شده است:

· http://www.hawzah.net/FA/MagArt.html?MagazineID=0&MagazineNumberID=3870&MagazineArticleID=29051· http://www.asremroz.ir/vdcf.1dmiw6d1mgiaw.htm

http://www.asremroz.ir/vdcf.1dmiw6d1mgiaw.html

منبع: برهان



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/6:: 6:17 عصر     |     () نظر

خودکشی دختران منافق با سیانور

محمود مظفر یکی از رزمندگانی که در عملیات مرصاد شرکت داشته می گوید: باعث تعجب بود دختران 20 ساله‌ با روسریهای رنگی و شعار الله اکبر به عشق فتح تهران اسلحه های خود را سمت رزمندگان ایرانی می گرفتند و شلیک می کردند، مغز آنها را شستشو داده بودند...

به گزارش مهر، در سال پایانی جنگ تحمیلی حوادث و تحولات نظامی و سیاسی روندی پرشتاب به خود گرفت. اجرای موفقیت آمیز عملیات والفجر 10 از سوی رزمندگان اسلام، بمباران وسیع شیمیایی در حلبچه، حمله نیروهای عراقی به مواضع رزمندگان ایرانی، پذیرش قطعنامه 598 از سوی ایران، هجوم مشترک ارتش عراق و گروهک خود فروخته منافقین به جبهه‌های غرب و جنوب و سرانجام یورش سلحشوران ایران اسلامی بر متجاوزان، رویدادهای مهم جنگ در سال هشتم بود که در نهایت به برقراری آتش بس در جبهه های نبرد منجر شد.

در پایان جنگ، صدام نه تنها از دستیابی به اهداف خود بازمانده بود، بلکه در دور تسلسلی پایان ناپذیر گرفتار شده بود که او را به اشغال کشور کویت ناچار ساخت. اما این اقدام صدام، آخرین حرکت او در صفحه شطرنج سیاست و خفت بارترین تصمیم هایش بود که به سقوط رژیم بعث و اشغال کشور عراق انجامید.

پس از مقاومت نیروهای اندک سپاه و بسیج (در حد یک گردان) در دشت حسن آباد و زمین گیر شدن نیروهای دشمن در پشت ارتفاعات چهار زبر، به تدریج فرماندهی و نیروهای خودی برای آزادسازی مناطق تصرف شده و انهدام نیروهای منافقین، در منطقه متمرکز شدند.

 
 
روز پنجشنبه، 6/5/1367 عملیات مرصاد با رمز یا علی بن ابیطالب(ع) آغاز شد. در این عملیات، سه گردان از تیپ نبی اکرم(ص)، تیپ مسلم و یک گردان از ایلام از پشت به اسلام آباد حمله کردند. منافقین تصور می کردند همانند روزهای قبل، نیروهای عراقی همچنان در این مناطق حضور دارند؛ حال آن که عراقیها عقب نشینی کرده و منطقه در دست نیروهای ایرانی بود.
 
به همین دلیل، نیروهای خودی توانستند به راحتی از این محور وارد اسلام آباد شوند. بلافاصله پس از آزاد سازی شهر اسلام آباد، یگانهای سپاه پیشروی را به سمت "کرند" آغاز کردند. قبل از رسیدن نیروهای خودی به این شهر، در ساعت 3 نیمه شب، سه فروند هلی کوپتر ترابری در "کرند" به زمین نشستند و تعدادی از کادر منافقین و رهبری سازمان را از شهر خارج کردند. این واقعه، نشانه آشکاری از آغاز شکست منافقین بود؛ چنانکه پس از مدتی با پیشروی نیروهای خودی به سمت کرند و انهدام تانکهای زره پوش برزیلی منافقین، دشمن هر آنچه داشت پس از 48 ساعت بر زمین نهاده و متواری شد.
 
هلاکت 2000 منافق در عملیات مرصاد
 
در این عملیات حدود دو هزار تن از نیروهای منافقین به هلاکت رسیدند و حدود یکهزار تن زخمی شدند. که در میان کشته شدگان و اسرا، تعدادی از کادرهای سازمان و فرماندهان تیپها دیده می شد.
 


تصاویر منافقین فریب خورده ای که اسلحه هایشان را
به سمت رزمندگان ایران اسلامی گرفته بودند (عملیات مرصاد)
 
خودکشی با سیانور در مرصاد
 
محمود مظفر یکی از رزمندگان گردان حبیب از لشکر محمد رسول الله تهران در عملیات مرصاد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آن زمان من خیلی جوان بودم و برایم باعث تعجب بود که می دیدم دختران و پسران 20 ساله به عشق فتح ایران و تهران با شعار الله اکبر به جبهه آمده بودند ولی اسلحه هایشان را به سمت رزمندگان ایران گرفته و بدون تفکر به اعتقاداتشان با ما می جنگیدند.
 
وی افزود: آنقدر منافقین مغز این جوانها را شستشو داده بودند که حتی وقتی خود را در محاصره ما می دیدند و راه فرار نداشتند سیانور می خوردند تا زنده اسیر نشوند. دختران منافق با روسریهای رنگی و لباسهای کماندویی به عشق فتح تهران با ما می جنگیدند. به آنها گفته بودند در تمامی شهرهای ایران نیروهای منافق مستقر شده و از آنها حمایت می کنند در حالیکه اینها همه دروغ و رویا بود.
 
مظفر که سه تن از برادرانش در عملیات مرصاد شهید شده اند در مورد علت پیروزی ایران در عملیات مرصاد گفت: عملیات مرصاد در اواخر دوران دفاع مقدس رخ داد و جبهه ها کم کم از نیروهای رزمنده خالی شده بود ولی پس از فرمان امام تمام نیروهای مردمی بسیج شدند و با اطاعت از فرمان ولی فقیه و با روحیه شهادت طلبانه ای که داشتند توانستند بر دشمن منافق پیروز شوند.
 
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/6:: 6:17 عصر     |     () نظر

دانشمندان شهید موجب رشد علم درایران

رئیس شورای عالی استان ها گفت: دانشمندان شهید موجب رشد چشمگیر علم و فعالیت دانشمندان در ایران اسلامی هستند.

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ آقای چمران در آغاز چهل و هفتمین نشست عمومی شورای عالی استان ها با محکوم کردن ترور دانشمندان کشور به دست دشمنان افزود: شهادت دو یا سه شهید دانشمند به دست دشمنان تروریست مسیر علم و دانش را در کشور متوقف نمی کند.

وی گفت: علم و دانش در ذات ملت ایران نهفته است و دانشمندان ایران از دیرباز در جهان نام آشنا بودند.

آقای چمران افزود: کتاب های دانشمندان ایرانی سال ها در دانشگاه های اروپایی تدریس می شد و هنوز هم در کتابخانه های اروپا موجود است.

وی با بیان اینکه بسیاری از دانشمندان ایران ناشناخته بوده اند گفت: شهادت دانشمندان همانند شهدای دفاع مقدس موجب شکوفایی گل های بسیاری در بوستان علم کشور خواهد بود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/6:: 6:17 عصر     |     () نظر

متلک فرمانده آمریکایی به منافقین

پررویی سرکردگان گروهک تروریستی منافقین باعث شد یک فرمانده آمریکایی آنها را با متلک و تمسخر بدرقه کند.

کیهان:

روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به پافشاری دولت عراق برای تخلیه پادگان نظامی اشرف از سوی منافقین و رایزنی این گروهک برای اردوکشی به جایی دیگر نوشت: اعضای این سازمان اکنون در عراق مورد خوشایند هیچ کس نیستند. هنگامی که صدام به آنان پناه داد به عنوان یک واحد مزدور در عملیات خشونت آمیز صدام در شمال و جنوب عراق برای سرکوبی کردها و شیعه ها شرکت کردند. اعضای گروه اکنون معتقدند باید در آمریکا مورد محافظت واقع شوند، هرچند که گروهشان کماکان در فهرست گروه های تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار دارد.

گزارش نیویورک تایمز حاکی است: لورنس جی باتلر، دیپلمات آمریکایی در یکی از جلسات اخیر مذاکره با این گروه به آنان گفت «شما احتمالاً هاوایی را مد نظر دارید». و بعد افزود «حدس من این است که شما نمی خواهید به گوانتانامو بروید». باتلر که مشاور ژنرال لوید جی آستین فرمانده ارشد نظامی آمریکا در عراق در امور مربوط به سیاست خارجی است، با جملاتی طنزآمیز و بی پرده سعی کرده آنها را پیش از آن که نیروهای امنیتی عراق سراغشان بروند، به ترک خاک عراق مجاب کند.

نیویورک تایمز اضافه می کند: اعضای سازمان در حالی از ترک پادگان طفره می روند که هیچ کشوری هم حاضر نشده به آنان خوشامد بگوید ولی زمان به سرعت می گذرد و باتلر چند بار به سازمان گوشزد کرده که نیروهای آمریکایی عراق را ترک می کنند. باتلر به اعضای سازمان گفت که شما در دنیای خارج یک تشکیلات شبه نظامی و یک گروه خطرناک محسوب می شوید.

به دنبال انتشار سخنان «باتلر»، سایت اپوزیسیونی «اینترلینک» که توسط برخی جداشدگان سازمان منافقین اداره می شود، از واکنش منافقین به این سخنان خبر داد و نوشت: مجاهدین باتلر را متهم کرده اند که هدفش از گفتن آن سخنان، راضی کردن رژیم ایران است. ارگان مجاهدین[منافقین] مدعی است باتلر در طول 7 دیدار از پادگان اشرف نشان داد ماموریتش انحلال سازمان و تحقق خواست رژیم ایران است.

اینترلینک در پاسخ منافقین می نویسد: حداقل انتظار این بود که مجاهدین و بقایای رجوی در این مورد و علیه شخص باتلر به عنوان نماینده آمریکا از دم دست ترین و رنگ و روباخته ترین اتهام معمولشان علیه هر منتقد و یا طرف مذاکره ای، استفاده نکنند، نماینده کشوری که در هشت سال گذشته آنها را بر خلاف تمام قوانین بین المللی تحت حفاظت قرار داد و تشکیلات در حال اضمحلال آنها را سرپا نگه داشت! روی آوردن به این واکنش و دستاویز قرار دادن بهانه نخ نما شده، ظاهرا از آن روست که به طور کلی از فریب دادن طرف مقابل ناامید و دستشان رو شده است. این بار به قول هزارخانی «صدای آمریکا» را شنیده اند. باتلر چنین تصویری از ساکنان اشرف ارائه می دهد؛ «یک گروه از تروریست های افراطی که قبول نمی کنند کمپی را که به طور غیرقانونی در عراق اشغال کرده اند تخلیه کنند. در نتیجه توسط ارتش عراق مجبور می شوند به حاکمیت عراق احترام بگذارند و دستورات مقام مدنی مشروع کشور را اطاعت کنند. اگر مقاومت کنند و تلفاتی وجود داشته باشد، این تقصیر سازمان است.»

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/6:: 6:17 عصر     |     () نظر
بازی BBC با مهره های سوخته اپوزیسیون!
دعوای سرکرده کومله و پژاک در BBC

بی بی سی فارسی سوالات مختلفی را از مهتدی مطرح نمود که پاسخ های وی به این سوالها نیز در نوع خود جالب توجه است. عبدالله مهتدی در پاسخ به این سوال بی بی سی که از وی سوال کرد که آقای مهتدی شما اخیرا در واشنگتن بسر می بردید و رسما از ایالات متحده امریکا درخواست کردید تا به ایران لشکرکشی کنند تا رژیم ایران همانند عراق سرنگون شود و کردستان ایران را همانند اقلیم کردستان عراق...

بولتن نیوز: سه شنبه، چهارم مردادماه، برنامه صفحه اول تلویزیون بی بی سی فارسی میزگردی برگزار کرد که در آن از عبدالله مهتدی به عنوان سرکرده گروهک 50 نفره تروریستی کومله، حسن شرفی سخنگوی حزب منحله دمکرات کردستان ایران و همچنین رحمان حاجی احمدی سردسته، دسته تروریست پژاک (بصورت تلفنی) دعوت کرده بود.

بی بی سی فارسی چندی پیش با مهره سوخته دیگر خود علیرضا نوری زاده نیز در برنامه به عبارت دیگر این رسانه دولتی انگلیس، گفتگویی ترتیب داده بود که در آن تمام عملکرد و ادعاهای نوری زاده یار و رفیق عبدالله مهتدی را زیر سوال برد و از این مهره سوخته خود به خوبی استفاده کرد تا کل شخصیت و موجودیت وی را زیر سوال ببرد.

و این بار نیز نوبت به عبدالله مهتدی رسید تا او را در مقابل حاجی احمدی سردسته پژاک قرار بدهند.

این در حالی است که مدتهاست گروهک کومله با دسته پژاک جنگ رسانه ای شدیدی را بر علیه یکدیگر آغاز کرده اند و در آخرین مورد؛ رحمان حاجی احمدی ، مهتدی را جاسوس ایران خواند و او را فردی روباه صفت معرفی کرد.

بی بی سی فارسی سوالات مختلفی را از مهتدی مطرح نمود که پاسخ های وی به این سوالها نیز در نوع خود جالب توجه است. عبدالله مهتدی در پاسخ به این سوال بی بی سی که از وی سوال کرد که آقای مهتدی شما اخیرا در واشنگتن بسر می بردید و رسما از ایالات متحده امریکا درخواست کردید تا به ایران لشکرکشی کنند تا رژیم ایران همانند عراق سرنگون شود و کردستان ایران را همانند اقلیم کردستان عراق در اختیار شما قرار دهند، آیا این درخواست شما به معنای این نیست که خودتان توانایی جذب مردم را به سوی خودتان ندارید؟ و بدون توجه به رای مردم می خواهید با فشار دولت امریکا بر سرکار بیایید؟ پس اگر اینگونه است فرق شما با دیکتاتوریت در چیست؟ چرا خودتان کاری نمی کنید و از دولت امریکا کمک می خواهید؟ از دولتی که 80 درصد مردم ایران ید طولانی و تاریخی در مخالفت با امریکا دارند؟

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط آنتی منافق 90/5/6:: 6:17 عصر     |     () نظر
<      1   2   3   4   5      >